LESkOpoz Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 e,ostao danas kod kuce,mislim da sam ozdravio skroz. Malo se igrao cs,malo se blejkalo,spavalo,u svakom slucaju bas je danas bilo onako opusteno. :) sutra faks,ali samo jedno predavanje,tako da ce isto biti lagan dan...juhuuuu \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Ja krenuo ponovo da igram HoN cirkam halo vocni otrov i slusam Coldplay. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Pojeo 200gr najlepshe zhelje, sad na spavanje srecan! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 e,ostao danas kod kuce,mislim da sam ozdravio skroz. Malo se igrao cs,malo se blejkalo,spavalo,u svakom slucaju bas je danas bilo onako opusteno. :) sutra faks,ali samo jedno predavanje,tako da ce isto biti lagan dan...juhuuuu \o/ Os u 100 marke da ces prespavati :P Naravno kad ustanes odskakutaces do frizidera u svilenom penjoaru, pevati "i need a hero" zgrabiti iz fridža kivi i jogurt, pogledati, ostaviti i uzeti novi probalans jogurt sa kivijem, popiti i staviti ipod sluske u usi i odskakutati pevajuci u flajku jogurta kao da je mikrofon! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Igore, legendo :) Juce sam imao jedan od najtraumaticnijih dana u zivotu...:( Inace, dobro jutro svima :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Sta je bilo jebote! Ocemo za vikend da organizujemo sport-bioskop-rakiju? Dakle celodnevno, a?Ah, jebeni edit, radim i subotu i nedelju You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 ^^ tvoj zivot nije svicerska :/ Elem evo me bolesnog na poslu... u subotu treba da idem na rammstein a ako budem omg bolestan ima da se upucam u levo stopalo 2 puta :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 statore jel ti vozis neki crveni citroen ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 ahhhhh sunceeeeeeeee juce bio do vrsca, dobra klopa i super vino :) samo nisam znao da je grad tako mali anyway, da li su ssd-ovi sazreli za kupovinu? ovaj novi kingston deluje dobro i relativno pristupacno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 (edited) gde si bio na klopi i vinu Dz? :) edit: i nije grad, nego varos e Statore, pozdravi Zeksa, vidim da ste kolege(na fejsbuku sam video) reci mu 'pozdravlja te Milos iz Hiteama' he he naspavao sam se kao car Edited March 18, 2010 by leisure Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Stegde nigde, lepo i suncano jutro, pravac faks :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Opet sam spavao nešto duže nego inače, pa mi je ok leglo, sad da vidim šta sve treba da radim. Trebalo bi i da kupim karte za Rammstein, ako nisu rasprodate, a nikako da se nakanim da odem do te Arene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 1. Jel su prodate karte za guettu 2. Pokusavam ortaku da povratim steam i poslalo mi je na email verification code i ovo Please also enter the *answer* to the following question into the 'Secret Answer' field of the same dialog: What did customer support last reset your passphrase to? E sad koji je odgovor na ovo, ili nek mi neko dobro prevede rechenicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Dobro jutro :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Os u 100 marke da ces prespavati :P Naravno kad ustanes odskakutaces do frizidera u svilenom penjoaru, pevati "i need a hero" zgrabiti iz fridža kivi i jogurt, pogledati, ostaviti i uzeti novi probalans jogurt sa kivijem, popiti i staviti ipod sluske u usi i odskakutati pevajuci u flajku jogurta kao da je mikrofon! hahahahahaaha :D predavanje mi je tek u 3,tako da necu prespavati,i zaista cu otici! :))) e poz ljudi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 preladjen sam ! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 opet sam imala babuska-san, kakav trip xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Zasto je odjednm google chrome poceo da mi nudi da mi prevodi stranice na hrvatski (ili sa hrvatskog) a nije ranije... svaki put kada dodjem na rur FUUUUUUUU Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Imao test jutros u 9 koji sam mislio da cu da failujem jako, medjutim... Kako sam se nadao, vrh sam se udao! ^_^ Jeo sam pasulj u menzi 4. dan za redom, vreme je lepo a ja josh pola sata na faxu pa kuci na spavanje. Zivot je kul danas! \o/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Zasto je odjednm google chrome poceo da mi nudi da mi prevodi stranice na hrvatski (ili sa hrvatskog) a nije ranije... svaki put kada dodjem na rur FUUUUUUUU da,da,to i meni od juce valjda...ali kliknes desno na opcije i "never translate" i cao! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 jebote sto je lep dan, ajmo na adu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 idi igraj sc2 :) @leisure pa neki rostilj je bio, bio sam do vrsackih vinograda pa su nas odveli tu negde u blizinu tipa banjalucki rostilj ili tako nesto, mislim restoranche fino sa ubitachnim kombom cevap+ustipak+kobaja+pasulj+kiseli kupus+muskat o tonel.... da li ste znali da je kapicetet vrsackih vinograda 35 miliona litara godisnje i da imaju i do 1.900 hektara pod vinogradima... jeste nikad nista nije valjalo tamo nekad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 idi igraj sc2 :) ahaha, sto je najgore bih, al mi ne radi:(...nista, moracu malo da rl-ujem izgleda, zajebano! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Dodji do centra dule... da vidis kakvi su minici u modi ove godine :D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts