Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Boli me zeludac uzasno...savijam se od bolova...razmisljam da idem kuci sa posla...

:(

i nisam se cuo sa devojkom od srede...u stvari, od ponedeljka kad bolje razmislim, jer smo u sredu samo izrezali jedno na drugo...

aint` life a kick in the head...:(

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Boli me zeludac uzasno...savijam se od bolova...razmisljam da idem kuci sa posla...

:(

i nisam se cuo sa devojkom od srede...u stvari, od ponedeljka kad bolje razmislim, jer smo u sredu samo izrezali jedno na drugo...

aint` life a kick in the head...:(

It's Ranisan time :)

@Dosa' sa faksa, ceo dan sprdnja a veceras kafanica.

2j0fiuw.gif

shit has hit the fan, las vegas style - ipak nisam dovoljno dobro spinovao smrt dedine snajke pred dedom, koji nije znao da dotichna je pokojna a ja se izbrbljao juche.sad za kaznu moram do grada, iako imam posla preko glave, da kupim tetkinom kucetu pilule protiv glista

Edited by iguana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Pa ono kao, kad govno udari u ventilator koji se vrti, pa ga rasprsi po prostoriji...meni je uvek bio dobar izraz...

a, i govnjiva motka objasnjava...

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

shit has hit the fan, las vegas style - ipak nisam dovoljno dobro spinovao smrt dedine snajke pred dedom, koji nije znao da dotichna je pokojna a ja se izbrbljao juche.sad za kaznu moram do grada, iako imam posla preko glave, da kupim tetkinom kucetu pilule protiv glista

koliko randomnessa u jednom postu :D

i meni je oduvek gotivan bio taj "shit has hit the fan" izraz..

Dokurca, sad sam izvalio da sam juče umesto čokoladnog uzeo whey sa ukusom jagode

FFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUU

još da nisi ništa uzeo, gde bi ti kraj bio [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

zashto bi jebeno govno udarilo u ventilator? ne znam, rageujem svaki put kad chujem taj idiotizam :)

па поента је да се створи ментална слика где говна лете на све стране.

говно би ударило у јебени вентилатор ако бих га лопатом бацио у том правцу у намери да вас све око тог вентилатора намажем говнима једним потезом.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

isao sam u poslednjih mesec-dva nekoliko puta vozom,i mogu da ti kazem da odlicno funkcionise...

http://212.62.59.84:8080/Redvoznje/index.php - ovde imas sav potreban info,i veruj mi,ide dosta tacno,osim kad su bas neki problemi u pitanju(mada i za to napisu koliko ce da kasni). Inace,put traje ~sat i 45min...

karta u jednom pravcu ti je 216din,a povratna je nesto oko 300,mada to pitaj da li mozes,jer imaju neko glupavo pravilo za "jedan dan",otkud znam...

u svakom slucaju,voz je poprilicno sigurna varijanta,vrlo sam se prijatno iznenadio kako to funkcionise...

najsigurnija moguca.

sestra juce putovala, pokvario se voz 200m od indjije, 2h blejali ko debili, CEKALI MAJSTORA :)))))

Bring It

Вуду, а одакле ти паре да купиш нешто скупље од полубелог хлеба?

значи, продао си се Мишковићу. знао сам да ће да те купи кад тад, толико си га пљувао, а сад се купују слаткиши... ц-ц-ц...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Do pre par godina sam kod babe u Pazovu redovno išao vozom i ja ne znam dal je 10 puta ukupno stigao na vreme :))

Вуду, а одакле ти паре да купиш нешто скупље од полубелог хлеба?

Radilo se i zaradilo! A nemam ženu i decu da mi potroše pare :D

Also nije Mišković nego domaći kartel uvoznika sportske hemije, sa cenama više nego duplo većim nego u Americi :)))

Edited by voodoo_

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...