Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

ja gluplju reč od Fletić skoro nisam čuo

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja koristim. Imam Beogrid 4 godine i sasvim sam zadovoljan uslovima koji pruzaju.

Isplati se, upravo su juche snizili cene interneta, a ugradnja je besplatna, koliko znam.

1. Fletić 630 dinara 40 simultanih konekcija 512/512kbps

2. Flet 880 dinara 64 simultanih konekcija 1/1 Mbps

3. Fun 1280 dinara 90 simultanih konekcija 2/2 Mbps

4. Family 1780 dinara 120 simultanih konekcija 3/3 Mbps

5. Company 3380 dinara 150 simultanih konekcija 5/5 Mbps

ja isto koristim nekoliko godina, ali nisam preterano zadovoljan:)

malo malo pa prsnu na dva dana zato sto je, ne daj boze, bila oluja ili tako nesto:) pa onda, taj protok ume da se zaglupi nevidjeno i da smara bruka. onda, ima fazon sa ip adresom, ako ne doplatis, imas ip isti kao jos nekoliko ljudi (jer ne ides direktno na net vec preko grida, je li), pa ako odes na rapid, kaze ti da si vec skidao pre tri sekunde itd.

ono sto jeste kul je interna mreza na kojoj uglavnom ima gomila cescih i standardnih stvari (ofisi, filmovi, fotosopovi, igrice, kurci palci) i koja pici prilicno brzo poslednjih pola godine-godinu. poznajem likove koji imaju adsl za net i beogrid za mrezu (pretplata za beogrid, samim tim i pristup mrezi je 470 kinti valjda).

za ugradnju nemam pojma kako je sada, ali je ranije bio fazon da ako treba samo da te tutnu u hab ili taj neki rad, onda je malo para, a ako si ti vrli prvi pilgrim beogrida u svojoj zgradi, onda placas sve sto oni stave, relej, sta li, povezivanje itd. a onda tvoje komsije posle placaju samo prikljucivanje.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Ja, eto, nisam imao mnogo problema sa time :) to je od korisnika do korisnika, stalno drkaju neshta u poslednje vreme. Sad je lokal prebachen na 10mb/s i bash mozes brzo da skidash fajlove. I stvarno, svaki film se moze naci i shta ti god treba za tih 470 dinara. Ja imam Beogrid i ADSL :) beogrid dzabaka, poshto dajem struju za njih ( ponekad se sete i net da uplate :D )

neki ortak iz srednje otvara kafic pa me zvao

ne ide mi se neshto, jer mu je ekipa u loshem fazonu skroz

proshli put kada sam blejao kod njega na rodjendanu sa njima, tema(pola vecheri) je bila 'da li bi kupio sinu hammera, ako je retardiran...postoji takav primer u nashem selu, pa su se oni prepirali oko toga ccc

ali dobar je ortak, pa cu ici najverovatnije

Stvarno tebra,oladi malo sa "poz" spamom,nhf :>

Elem,napokon sam krenuo da ucim,doduse dan pred ispit,ucio ceo dan u biblioteci "Svetozar Markovic" ,ima riba,nisam sprco.Sad dosao iz teretane,razbio rame na militariju pa cu ovako umoran,uz guaranu i kafu,da ucim celu noc.

poz

Um caruje, Dundo Maroje!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...