Highl1 Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 ja gluplju reč od Fletić skoro nisam čuo 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 hahahhahaha :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Ja koristim. Imam Beogrid 4 godine i sasvim sam zadovoljan uslovima koji pruzaju. Isplati se, upravo su juche snizili cene interneta, a ugradnja je besplatna, koliko znam. 1. Fletić 630 dinara 40 simultanih konekcija 512/512kbps 2. Flet 880 dinara 64 simultanih konekcija 1/1 Mbps 3. Fun 1280 dinara 90 simultanih konekcija 2/2 Mbps 4. Family 1780 dinara 120 simultanih konekcija 3/3 Mbps 5. Company 3380 dinara 150 simultanih konekcija 5/5 Mbps ja isto koristim nekoliko godina, ali nisam preterano zadovoljan:) malo malo pa prsnu na dva dana zato sto je, ne daj boze, bila oluja ili tako nesto:) pa onda, taj protok ume da se zaglupi nevidjeno i da smara bruka. onda, ima fazon sa ip adresom, ako ne doplatis, imas ip isti kao jos nekoliko ljudi (jer ne ides direktno na net vec preko grida, je li), pa ako odes na rapid, kaze ti da si vec skidao pre tri sekunde itd. ono sto jeste kul je interna mreza na kojoj uglavnom ima gomila cescih i standardnih stvari (ofisi, filmovi, fotosopovi, igrice, kurci palci) i koja pici prilicno brzo poslednjih pola godine-godinu. poznajem likove koji imaju adsl za net i beogrid za mrezu (pretplata za beogrid, samim tim i pristup mrezi je 470 kinti valjda). za ugradnju nemam pojma kako je sada, ali je ranije bio fazon da ako treba samo da te tutnu u hab ili taj neki rad, onda je malo para, a ako si ti vrli prvi pilgrim beogrida u svojoj zgradi, onda placas sve sto oni stave, relej, sta li, povezivanje itd. a onda tvoje komsije posle placaju samo prikljucivanje. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Ja, eto, nisam imao mnogo problema sa time :) to je od korisnika do korisnika, stalno drkaju neshta u poslednje vreme. Sad je lokal prebachen na 10mb/s i bash mozes brzo da skidash fajlove. I stvarno, svaki film se moze naci i shta ti god treba za tih 470 dinara. Ja imam Beogrid i ADSL :) beogrid dzabaka, poshto dajem struju za njih ( ponekad se sete i net da uplate :D ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 To za internu mrezu sam cuo,i bas mi se svidja.Koliko sam uspeo da procitam veza ne moze da se podeli na 2 kompa u lanu? "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 moze, ja sam to radio ranije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Super :) Hvala na odgovorima,izgleda da cu uzeti beogrid. "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 @djolence: Pa ako ne ranije vidimo se u kgb-u 20og... znam shta chuvash! @fletic: aahahhaahhahahaha ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 jebem ti HoN dize mi pritisak za 200, i to donji sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 :) The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 neki ortak iz srednje otvara kafic pa me zvao ne ide mi se neshto, jer mu je ekipa u loshem fazonu skroz proshli put kada sam blejao kod njega na rodjendanu sa njima, tema(pola vecheri) je bila 'da li bi kupio sinu hammera, ako je retardiran...postoji takav primer u nashem selu, pa su se oni prepirali oko toga ccc ali dobar je ortak, pa cu ici najverovatnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Povedeš Laga sa sobom i onda ih on pita da li bi kupili sinu frižider ako je plod šipurka crvene boje Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Poz spameru :D http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Stvarno tebra,oladi malo sa "poz" spamom,nhf :> Elem,napokon sam krenuo da ucim,doduse dan pred ispit,ucio ceo dan u biblioteci "Svetozar Markovic" ,ima riba,nisam sprco.Sad dosao iz teretane,razbio rame na militariju pa cu ovako umoran,uz guaranu i kafu,da ucim celu noc. poz Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 sad dosao od ortaka lik raskinuo sa ribom (SSI) omracio me jezivo i pored toga nisam jeo nista od dorucka, odo da pojedem pola frizidera, poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Pa ti onda blago meni nemoj da imaš ortake pa neće imati ko da te mrači. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Prodao ukradenu ustasinu jaknu za paket paket trave, odo da rejvujem, caos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Pejo,izloguj se sa vuduovog profila Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Presao sam Braid. Vitja car. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 kapiram da se vitja sada smorio :( bio u vinariji, ali vinariji vinariji, na vinu, kolko je dobro za promenu :) i totalno drugaciji rad :) laku noc Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 koji drugar je danas bio na ispitu na fitu u klanrur majici, a nije tasa? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 bio u gradu na picu,sad cu da jedem,pa da spavam... sutra imam rodjendan,pa neku blejku sa nekim drustvom,pa tako malo levo desno...blah. a vi kako ste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 napolju je dojajno, poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 jeste vala, cak i na karaburmi, poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts