voodoo_ Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Radije bih ubacio neku breskvicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 ili krastavčič hehehe You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 (edited) ili krastavčič hehehe Ali sladak, koji pršti kad se zagrize! Edited February 8, 2010 by fushi.ryuu .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=02&dd=08&nav_category=78&nav_id=409635 Vec vidim ekipu ove godine u Riu У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noiser Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 http://31337.pl/ http://img231.imageshack.us/img231/5715/noiser.swf Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 TO CARE RECI MU!!!!11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 A? У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Polozio,kmn! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 oh pa kako da se ljutim na vudu-a , on je drug :* :) jos malo pa do grada ..bleja... moram busom, kliza mi se auto :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 oh pa kako da se ljutim na vudu-a , on je drug :* :) Lol kolko je puta ovo cuo :( You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Prekinite da me blamirate dalje, plx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 poz kompe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 malom budi tata vratio kabl za internet jer je popravio kečeve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 cao Ivane_, sto mi ne cestita rodjendan na hb topicu nesreco? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Lol kolko je puta ovo cuo :( ajoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Vudu je najjakiji lik zato ga i peckam :) Da sam zensko dao bi mu da me mrči u sred digital redakcije i da me razmazuje termalnom pastom! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 zato tebe malo ko ovde voli <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 poz neo ajde hon sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 poz jedem posne kolace \m/ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Odo na trcanje...POZ...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 izgoreo sam prst jebeni na jebenu grejalicu :| zakacio slucajno, kako zasmrde majke mu ga spalim infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 koliko forsirate to poz, nije vam dobro. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 kul su kad to urade Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuS Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 e jbg, ajd i ja nesto da dodam, ionako sam ovde za 2 godine napisao 3 rechi,a forum listam svakodnevno :( Uglavnom, u subotu sam izasao, i naravno, kao pravo zhigosano krme, morao da sabijem 4 aftershocka i 10 piva. 5 ujutru, ne cujem, ne vidim, krecem gajbi, pojma nemam ni sa kim sa dosao ni gde se nalazim.Sretnu me 2 ortaka, i odvuku u najgrdju kafanu, sa sve cjelavim bosancima u koznim jashama iako je unutra 30 stepeni. Odem ja do klonje i dok sam cekao na red, skontam da mi je NESTAO telefon.Odmah posumnjam da me je neko izdzepario, ali kao, upravo sada, i usao u klonju da pisha, misleci da ja nista necu skapirati. I tako ja sacekam jednu gromadu, koji sa svoja 2 metra i rukama kao Alan Ajverson vise lici na kralja majmuna nego na coveka, zaustavim ga, i pitam :" GDE CES?" Lik me gleda, ne veruje.Nastavim ja pricu:"nestao mi je telefon iz dzepa pre 2 minuta - VRACAJ". Istog trenutka se pojavljuju i njegovi ortaci, koji izgledaju isto kao on, ali malo umanjene verzije.Svi pocinju da urlaju na mene, kao, prebicemo te majmune, ko si ti da trazis telefon od naseg ortaka, itd... Ja nista ne vidim ni ne cujem, samo cekam da zavrse sa urlanjem, i da mi daju moj fon, i vidimo se. Posle 10 min njihovog urlanja, mene smori cela situacija, i reko, jbg, ode telefon, sta da radim... Izadjem iz klonje, nadjem ortaka, i trazim njegov telefon da nazovem k. servis da blokiram karticu(iako sumnjam da to tako moze). I jebi ga, mislim, on vadi iz dzepa MOJ fon, i kao, evo ti. Dakle, ja sam njemu dao moj fon pre nego sto sam usao u klonju, i za jedan minut zaboravio na to. Makar da sam dobio batine, ovako cu i sledeci put biti stoka :( btw, idem veceras na tenis posle 2 meseca, a kontam da su mi misici atrofirali, izgledacu kao Zimonjic u singlu Popuni chitko i shtampanim slovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts