Jump to content

zanimljivi video klipovi

Guest

Recommended Posts

Будући амерички прецедник

http://www.youtube.c...h?v=yBkbj_S3etY

опис: фудбал је сатански спорт

Oče, kaže se predsednik.

Nije poenta kod Dunje Ilić to što je izbacila hitove, već što ne zna šta će sa parama, i pride "piše knjigu" i ne znam šta još sve ne radi :)

Što je Laki upoznat sa estradnim dešavanjima, jel to u opisu posla? :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Reklama sa A. Cooperom, kul forica, ali ne znam koliko će da se svidja onima koji nisu troo fanovi kao ja :D

http://www.youtube.com/watch?v=OqI4xfsdv7Y

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

ahahaha, kakav slon

na stranu što drži pušku ko kurac i zatvara oči pre nego što opali, nije vido taj dana u armiji

узе ми реч из уста. само нека су овакви муџос Рамбои, нема страха.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...