Failure.Sanitarium Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Dakle, rakija se podrazumeva. Dajte jos neku ideju, jedini uslov je da je poznati domaci proizvod, da je razumna cena i da moze da stane u kofer :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Opanke, neku knjigu o Šešelju, pitu savijaču u kružnoj tepsiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 taj rad, nesto strikano vuneno sto samo nase babuskare znaju da oprave mozda neku gotivnu drvenu chuturicu za radzu? neko priceless slatko od jagoda or so, strendzeri nemaju organic fruits i sve im ima isti ukus, uvek ovlazhe na domace voce, povrce i meso... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 RUR Majicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Opanke, neku knjigu o Šešelju, pitu savijaču u kružnoj tepsiji Lol, ali Seselj je hrvat...:) Ima kod kalemegdana onih sto prodaju razne stvari vezane za Beograd i Srbiju... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Dzemper iz sirogjna, Zlatiborski kachkavalj, Rakiju u ful boci kakve ima samo u Rakia Shop/Bar-u, Savijachu u kruzhnoj tepsitiji, dzem/slatko od shipaka...mozhda chak od ruzhe. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Odnesi mu malo nashih novaca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Sponzorusu sa splava Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Sve dosadašnje klinke sa chata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 milje Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 ratluk! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 garnisle za zevesu Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 nisu garnishle nego garnishne :) a do jaja su i one shtrikane vunene charape, naglavci ili kako vec se to zove. taman za ng, josh ako ima nekih fazoniranih to je win.nisu garnishle nego garnishne :) a do jaja su i one shtrikane vunene charape, naglavci ili kako vec se to zove. taman za ng, josh ako ima nekih fazoniranih to je win. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 knjigu recepata (poznatiju kao kuvar) ako je gospodža Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 ako ces rakiju, ili odnesi u kustom drvenoj cuturi ili u obichnoj flaki, jer svi znamo da rakija iz obicnih flajki je prava rakija, a one iz fensi pakovanja su cista hemija :D ja bih im pokazao sta su pihtije :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 (edited) E ovako, kad sam isao u pariz kod drugara kupio sam mu dres srbije (gotivi da gleda fudbal) i zastavu srbije, srednje velicine, sto mu se dopalo puno njegovoj kevi sam doneo ajvar (koji su pojeli pre nego sto sam otisao, a bio sam 7 dana tamo), onaj nas oldschool milje sto se stavlja na sto uglavnom, sto kapiram da je bacila, ali oni gotive sve sto je homemade, tako da nisam siguran, mozda joj se i dopalo, i vodic kroz beograd na francuskom jeziku (to imas u knezu u onom sve o beogradu prodavnici, valjda se tako zove), kapiram da je gotivan poklon i Na Drini cuprija na njihovom jeziku, medjutim nisam mogao da nadjem na francuskom na vreme, a nasao sam na engleskom u tom beograd shopu, tu imas i Prokletu avliju isto za gajbu sam im doneo radzu neku (nije im se bas dopala, bila je kajsija valjda) i neka nasa vina (mislim da su bila car lazar i carica milica) i dopalo im se, posto taj ortak ima malog brata pazario sam mu neke igracke itd, ali to kapiram da je nebitno... e sad sto se tice radze, ja bi ti preporucio da uzmes ili orahovacu ili medovacu ili tako neki bas domaci specijalitet, posto ove nase domace radze ne verujem da gotive mnogo, previse je to jako za strance :) Edited December 23, 2009 by SilentCat Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 sve sve al francuzima da nosish cara lazara i caricu milicu :))))))))))))))))) ej bre, pa to ne bi pili ni ovi lokalni alkosi pred dragstorom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 :)))) znam ali njima je bilo dobro vino :D a to je bilo ono, keva mi spakovala vino sto smo imali gajbi u zadnjem trenutku: "daj nek makar probaju" :) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 ja opet koliko imam iskustva, odvaljuju se od nashe ljute radze... i francuzi i chesi i rusi i amerikanci :D da da, tamo je cak stigla moja domacica :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 radza! \o/ Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 pio sam radzu sa amerikancima za univerzijadu i dopala im se. mislim da je bila neka kajsija. ali ne mozes da znas da li ce im se dopasti ili ne, ukusi su razliciti. to najbolje sam proceni, mislim da je najbolje da orahovacu odneses, lako se pije, a i leci sve :D kazem opet sa ajvarom ne mozes da pogresis, ako taj nije alergican na papriku :) knjiga (kuvar, vodic ili neki nas klasik) na njihovom jeziku i kapiram da je to sasvim dovoljno za novaka.. kad sam kupovao poklone, vec sam imao neke gajbi, npr. zastavu srbije, ajvar i to vino... za ostalo sam se prosetao malo knezom i nadje se svasta zanimljivo, pogotovo tamo kod kalisa, kod gradske biblioteke i u beograd shopu... jedino sam se za dres srbije malo vise iscimao (to je bilo kad su pocele nase kvalifikacije za SP), posto u gradu nigde nije bilo dresova, pa sam otisao u delta city u nikeov shop. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Samo rakija dolazi u obzir Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 manastirka moze da prodje Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted December 24, 2009 Author Report Share Posted December 24, 2009 Fala za ideje, bice to rakija 100% u cuturi ili old school flasi. Za ostalo cu da vidim koliko mesta budem imao, verovatno ubacim neko slatko, mada su i nasi poceli da fushare, pogotovo ovi sa Zlatibora. Dobra ideja je i kuvar, samo moram da nadjem neki na engleskom za sarme, gibanice i slicno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 A odakle im kiseli kupus :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts