Ivan~ Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 Pada sneg \o/ i to bas veje. "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 seksi je ko moj kurac Mrnjau. http://twitter.com/shitmydadsays "Universe is 14 billion years old. Seems silly to celebrate one year. Be like having a fucking parade every time i take a piss." "Son, no one gives a shit about all the things your cell phone does. You didn't invent it, you just bought it. Anybody can do that." Haha, ovaj drugi je baš dobar. coko, jesi skakao ti nekad sa žice, a barabo??? JA JESAM HAE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 Ja hteo peške, i krenem peške, kad ono sneg, kiša, hladno ... koje vreme ... srećom pa sam imao prevoz nazad, pozdrav za Dovlu! :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 au koji car baja, kako je pao kao u crtaću :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 (edited) Mrnjau. Ne treba ti jos i ovo. * ne radi lepo ovaj quote Edited January 2, 2010 by zytherius Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 evo sta je bre dj !!: Isy Dee i Milika neznaju da vrte, ali zato su se lizale za sve pare. :) Isy Dee slozila fazu "ja sam oslobodila Srbe", ali dude je vade. Milika izgleda kao da je sa stajge, ali istovremeno dobru kao lebac u duhovnom smislu pa nije ni trebala da se skida. :) posle Makedonac je opro, ali kasno pa sam morao da palim. uglavnom, super je bilo! :) ko oce klipove na fb, nek mi posalje poruku. :) lezbo/dude kombo! :) ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Ne treba ti jos i ovo. * ne radi lepo ovaj quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 kad smo vec kod zenskih djeva 1:09 pa nadalje <3 sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 idem da jedem nesto,pa da spavam...sutra radim rodj :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Obozavam mleko, al stvarno katastrofalno imam gasove kad popijem vise od jedne case. Moram da probam ono bez laktoze na duze vreme da pijem. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Koji sam ja car grada! ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Idi spavaj retarde :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Nisam do sada mogao da zaspim, strasno :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Posle par dana svinjenja, konacno se naspavao ko covek i ustao u normalno vreme. Od danas cementiranje za stolicu i knjiga :( У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 ne mogu na ochi da gledam, al ne mogu ni da zaspim:/ ova dina je krenula mnogo zajebano shto se tiche rejva, nece to na dobro da izadje, kazem vam ja:P:* No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Al' je zaladnelo napolju, a ja još krenuo u nekoj tanjoj trenerci, kako me je samo produvalo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 da ne otvaram topic: ako neko zna sta je kds3 file format, koleginica tvrdi da je skinula neku igru u tom formatu on topic: Super su ovi dani odmaranja za praznike, bas je fino sedeti kuci bez obaveza :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Ministarstvo odbrane, obratiti paznju na "patriotski" sneg http://www.mod.gov.rs/ У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 ovaj cale sa vuduovog linka je zen master:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Poz ljudi.Eve mene posle dosta vremena.Uvalise mi kitu sa prekomandom,dobih Topalovice na Topcideru.Non stop sam po grobljima,nisam video bela dana zadnjih 40 dana. The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Ma Fatke je lud ko struja.Postrojava sve redom.A na KTB-u je Dandy ostavio RuR potips. The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 haha, KTB, KTB:)KA TE BE:P:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 ne rise, to nisam video, gde? :) Na samom ulazu,pored raznih 00x potpisa stoji Dandy[RuR]. The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 haha, KTB, KTB:) KA TE BE:P:) kolko mrzim tu skracenicu:)...elem, posle 5 dana odmora vracam se u smrdljivo pancevo...nije ni bitno, vazno da je sitno, HAE! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 niko je ne voli osim ponekog madjara:) des dule 100 godina:) SITNoooo/ No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts