Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Ustao sabajle da bih se nacrtao u sedam u poliklinici, koliko je super kada je prazno i ima jedno-dvoje ispred tebe. Ovako kad odem preko dana, bez 3-4 sata čekanja nema ništa. Doduše, ginekologija je puna u svako doba -.-

U ostalim vestima, stigla pršuta iz sela, hjao \o/

Kakvo strašno vreme :) Mis'im, raduje mene sneg, volim ga, ovako kad gledma kako pada i tako to, ali čim moram da izađem iz kuće i negde idem, užas. Još sam na uključenju za Gazelu čekao jedno 20 minuta, jer je pandur puštao drugo uključenje 5 minuta, pa nas 15 sekundi, pa drugo uključenje 5 minuta i tako u krug.

Još ću najverovatnije morati danas da idem nešto sa posla oko 14h, pa da se vraćam nazad, ima da bude predivno :)

pijem fukotron, fapujem na fuksozorde sa klinke topiksa, i uskoro idem napolje u idilu ^_______________________^

Ivke car.

vića car, kurac za tibora

pizda zajebana stvar, a danasnje ribe aljkave do jaja :)

ahahah koja sentenca

vozio sam se gspom danas, zomg. znachi aj shto sam cheko po 20 min u oba pravca ali kad sam se vracao sa banjice 78icom ko da je arsenije charnojevic lichno poveo sve penzionere podavalskog okruga u veliku seobu. de li idu utorkom u podne po ovom vremenu da mi je znati... i onaj narod nervozan u pichku materinu, voze se tim gspom svaki jebeni dan po par puta i josh uvek nisu skapirali da ovi prvo moraju da izadju da bi ovi novi mogli da udju.

oh oh , bitno je da danasnji muskarci odrzavaju svoju kitu mirisljavom i cistom... :)))

extra je sneg... samo ne mogu nigde kolima sa letnjim gumama koje proklizavaju ...

romantika ba <3

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...