Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

CAPITALISM: A LOVE STORY

capitalism-love-story-poste.jpg

Strašna, tužna i na momente jeziva priča o najgorem naličju kapitalizma u Americi. Zato i nije baš klasičan Majkl Mur film, jer zbog tematike i nekih primera, čak i comic relief scene ne uspevaju da razvesele kao u ranijim filmovima. Što se režisera tiče, možete ga mrzeti ili voleti, ali fakti su na njegovoj strani, toliko da čak nije morao mnogo ni da spinuje sagovornike u par scena, jer se sami bez problema zapetljavaju i gube u svojim izjavama. Inače neki primeri kako to sve funkcioniše kod njih su stvarno da se smrzneš, ali smeta što se kraj filma pretvorio u jeftin Obama pamflet, moglo je i bez toga.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

CAPITALISM: A LOVE STORY

capitalism-love-story-poste.jpg

Strašna, tužna i na momente jeziva priča o najgorem naličju kapitalizma u Americi. Zato i nije baš klasičan Majkl Mur film, jer zbog tematike i nekih primera, čak i comic relief scene ne uspevaju da razvesele kao u ranijim filmovima. Što se režisera tiče, možete ga mrzeti ili voleti, ali fakti su na njegovoj strani, toliko da čak nije morao mnogo ni da spinuje sagovornike u par scena, jer se sami bez problema zapetljavaju i gube u svojim izjavama. Inače neki primeri kako to sve funkcioniše kod njih su stvarno da se smrzneš, ali smeta što se kraj filma pretvorio u jeftin Obama pamflet, moglo je i bez toga.

bas sam pogledao i ja pre dva dana i mislim da je ovo najgori od svih njegovih filmova. toliko mrzi Buša i njegovu administraciju da je poceo da hvali Obamu, a da jos nije video kakav je on.

kad je rekao ”donde” pao sam sa stolice! :D

Stone of Destiny

Stone_of_destiny.jpg

Kamen Sudbine je simbol Škotske koji su Englezi u 13. veku uzeli i ugradili ispod prestola kao simbol nadmoći nad Škotskom. Ovo je priča o četiri škotska studenta koji su na Božić 1950. ukrali kamen iz Vestminsterske opatije i vratili u Škotsku.

Dobar film, zasnovan na istinitom događaju.

ne razumem, jel sam lud sto gledam seriju koja mi se ne svidja ili?:)mislim ono, serija nema nikakvu dubinu, scenario od ocaja do proseka, gluma tu i tamo.jedino su likovi kao kul, pa mozes da se identifikujes.ma za razbibrigu(al bas ono sto se kaze "da pustiis mozak na otoman") je dobra, zato sam i uzeo da je gledam.nista drugo u dato vreme nisam naso da valja, sf serije preskacem.

na kraju krajeva, ipak sam izdrzao pet sezona da odgledam:)

salt wat fish fresh wat fish?

toliko mrzi Buša i njegovu administraciju da je poceo da hvali Obamu, a da jos nije video kakav je on.

Ili ga ovaj prosto platio, poshto je moor i njegovi filmovi zajedno sa zeitgaistom upravo flagship kapitalizma (obrnutom psihologijom znatno umirio ljude, jer HA sad se zna...sad tje putji kad su ljudi provalili ono shto ja pricham vec xyz godina)

Odgledacu mu taj kapitalizam, a planirao sam da preskochim jer su me vec umorili ti filmovi.

poz voz 2011

Ili ga ovaj prosto platio, poshto je moor i njegovi filmovi zajedno sa zeitgaistom upravo flagship kapitalizma (obrnutom psihologijom znatno umirio ljude, jer HA sad se zna...sad tje putji kad su ljudi provalili ono shto ja pricham vec xyz godina)

ако је некоме требао Цајтгајст или Мур да објасне нешто, од таквих нема вајде. сад ће такви по разним Далијима широм Европе и света да држе постоље чаше за вино и да сви важни расправљају о неправедном капитализму, док преко дана гледају да се што више додворе пирамиди.

управо то Дреде, барјактари капитализма. ти млади "самосвесни" људи су коначни производ капитализма... без идеје, без знања, навучени на "борце за правду", какав је Мур, и остале "душебрижнике" који бистре "важне" теме.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

управо то Дреде, барјактари капитализма. ти млади "самосвесни" људи су коначни производ капитализма... без идеје, без знања, навучени на "борце за правду", какав је Мур, и остале "душебрижнике" који бистре "важне" теме.

lkzyz89efm_clap.gif

Muka mi je od njih.

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...