Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

gledao novog sherloka u uscu

ja ne znam da li je ono do sale 6 ali je film bio preterano jebeno mutan, i josh smo zaboli 7. red sto je preblizu za onoliko platno

od filma ne ocekujte nista ni blizu starijih verzija. jedina slichnost je sto r.d.j. pokusava da skine tikove i mimiku lica fantasticnog jeremy bretta

mnogo akcije i premnogo duhovitih doskochica (manje ili vishe uspeshnih) za jednog sherloka

pravo iznenadjenje su specijalni efekti koji su maestralni mada opet nepotrebni za sherloka

dzunior deklamuje sitnice i detalje i servira reshenje kao vruc pecheni krompit, ne ide njemu to. dok si u seriji iz '84. dobijao detalje iz kojih si sam mogao da donosish (gotovo uvek pogresne zakljuchke), u ovom filmu ti je sve posluzeno kao na tanjiru

blagi spojler nista znacajno ali da napomenem

sherlok je mlad (opijum, droge, alkohol, ulichne tuche etc .... wotson je mlad, tek krecu da rade svoj posao i prvi put se susrecu sa moriartijem, nastavak ocigledan

mada opet tako nesto sam i ocekivao od r.d.j. tako da se nisam toliko razocharao, sve u svemu zabavan film vredi gledati u bioskopu, ali nije za hc fanove sherlocka holmesa

fallout_table.gif

the thin red line

uf

par ortaka su mi rekli da je film dosadan i da nisu mogli da izdrze da pogledaju do kraja, da traje 3 sata, da je sve usporeno etc

drago mi je da ih nisam poslusao. jos uvek sam pod utiskom, loopujem soundtrack ceo dan lol. neki porede ovaj film sa saving private ryan ali ja misim da tu nema sta da se prica - za razliku od ryana, ovde nije naglasak na patriotizmu i ubijanju zlih zlih celavih nemaca. glumce necu ni da komentarisem

definitivno ide u top ratnih fimlova. mislim da je samo apocalypse now ostavio ovakav utisak na mene

Edited by Dr. Steinman

гледао синоћ Шерлока. топла препорука. они који се сећају Џеремија Брета као Шерлока ће да буду малко изненађени ричијевским виђењем славног детектива и др. Вотсона (уместо бркатог средовечног буцоње имамо Џад Лоуа као предрканог британског официра у пуној снази), али Дауни Џуниор је био на нивоу задатка. релативно добра мистериозна прича, изузетно добро спојена позадина империјалног Лондона 19тог века са лудачком атмосфером данашњице.

посебно су ме купиле секвенце које дочаравају како ради његов ум.

биће наставка 1/1.

Ричи, свака ти дала. 9/10.

Edited by Debeli

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Aj malo retro akcije

Death Race 2000

deathrace2000-poster2.jpg

Akcioni film iz 1975. Na prvi pogled treš - fašistička vlada upravlja Amerikom i glavna zabava je trka preko kontinenta gde takmičari skupljaju poene gaženjem civila. Međutim moram reći da mi se film dopao zbog doze humora sa kojom se pristupa temi, poput scene gde pobunjenici ubijaju jednog vozača, a predsednik svali sve na Francuze, argumentujući da je upravo reč "sabotaža" francuskog porekla [:D]

I naravno David Carradine i Stallone su sjajno odradili svoje uloge :)

^^ Ko voli Carmageddon igre, prijatno će se iznenaditi dotičnim filmom :))))

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Калија човек мора да испоштује. филм се скида. Кали, мој дубоки наклон.

Карадин и Слај, овакав плот са наци футуристичким режиму виђеним очима '70тих у позадини...

ГДЕ ЈЕ ОВАЈ ФИЛМ БИО ДО САДА!!!!

једва чекам да га погледам и потврдим да је у поређењу са овим филмом, "Тркач" гарант отужни покушај рестилизовања ове исте приче.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

ako vam se svidja taj film i taj zaplet onda overite i cannonball sa Dzejms Kanom

Kolega, vi zapravo mislite na Rollerball

397px-RollerballPoster.jpg

Cccc, te osnove kinematografije da se pojačaju malo u sledećem ispitnom roku :)

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Odlgedah Sherloka, sjajan film, nisam ocekivao nesto ovako ali me je stvarno zakovalo za fotelju, trepnuo nisam.

edit: odgledah i the man who stare at goats, ili kako god, malo pointless, ocekivao sam mnogo vise. :/

Edited by trnzzz

Taj, rad ako ste gledali stari Rollerball, ni u kom sluchaju ne gledajte remake!

LM, back on topic:

The Book Of Eli - odgledao juche u bioskopu, pochetak je vrh, sredina nije losha iako malo nebulozna, ali kraj je po meni FAIL ovog filma...

А в чем сила, брат?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...