Lucky Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 o glumi necu mnogo iako je ispod svakog nivoa, nije ono da je losa gluma nego imas neki osecaj teskobe dok gledas, ne valja, ko da nisu imali pare za valjane tejkove...ali efekti, sta je bre ono? ko da gledam kosaca jebote, erupcija vulkana izgleda ko u flashu da je uradjena; pa onda oni beze iz one grobnice, sta li je, dok se svod obrusava, a ovi carevi odradili onaj fazon iz pedesetih, sipaju kamenje tik ispred kamere, a glumci se tripuju pet metara ispred kamere, pa kao imamo lejer padajuceg kamenja kroz koji ih vidimo i kao treba da se tripujemo da to kamenje pada svuda po prostoriji, mislim, okej, to je trik, medjutim, gledalac to VIDI BEZ IKAKVIH PROBLEMA I 'NAOSTRAVANJA'. pa onda onaj kamen sa teksturom iz dooma 2 sto pada na onog lika itd. a to je tek deset minuta. jel moguce da sam fasovo neku nedovrsenu verziju? mislim, to mi se desilo sa wolverinom, imao sam eksplozije sa malo poligona, objekte bez tekstura, vulverin nije imao seciva itd. ali to se bas videlo da je nedoradjeno, ono tipa, leti avion kroz oblake i oblaci bas NEMAJU teksturu, nije kao da je losa ili da je neubedljivo, nego nije jos nalepljena, ovde je sve nekako lose, al previse. jel ste gledali vi? E pazi ... čitam tvoj prvi deo, i kao hoću i ja da napišem kako ima par scena koje mi se ne dopadaju, onda kreće nekakva grobnica, onda kreće opšte pljuvanje po filmu, rek'o, zar je ovaj Dule toliko zahtevan :) Sve u svemu, meni je CGI u filmu (pravom) skroz zadovoljavajuć, osim na početku kad je ona vožnja limuzine dok se sve raspada, na par mesta se baš vidi da je loše odrađeno. Onako, kao neka animacija od pre 10 godina. I još jedno pitanje za one koji su gledali - jel ste izvalili kako u scenama koje involviraju vodu koja je oko glavnih glumaca, ide neka potpuno drugačja kamera, neki drugi filteri, neka odvojena priča? Kao da su te scene sa vodom morali da snimaju u nekom drugom studiju ili tako nešto. Šta više, deluje pomalo amaterski ... to me je malo smorilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Khm khm khm, bice mi zadovoljstvo da vas upoznam, 2012'ice ovo su RuR forumashi, RuRovci meet: 2012: Supernova (Release Date: 27 October 2009 (USA) http://www.imdb.com/title/tt1479847/ , a ovo je: 2012 Doomsday (Release Date: 12 February 2008 (USA) http://www.imdb.com/title/tt1132130/ ah, da ne zaboravim zvezdu veceri; jedan i jedini 2012 (Release Date:13 November 2009 (UK) http://www.imdb.com/title/tt1190080/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 I još jedno pitanje za one koji su gledali - jel ste izvalili kako u scenama koje involviraju vodu koja je oko glavnih glumaca, ide neka potpuno drugačja kamera, neki drugi filteri, neka odvojena priča? Kao da su te scene sa vodom morali da snimaju u nekom drugom studiju ili tako nešto. Šta više, deluje pomalo amaterski ... to me je malo smorilo. da, delovalo mi je ko neka amaterska serija :D ali boze moj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 a ja se bas zapitao kako neko moze da gleda cam i tako arogantno pljuje po efektima :) This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 ovo na cam-u gledati je bas bezveze, cak i u bioskopu mi nije bilo to to, kad izadje u HD formatu overicu ga jos jedanput Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Jung Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0388139/ It's All Gone Pete Tong - veoma kul film http://www.imdb.com/title/tt0221027/ Blow - jedan od jacih filmova ikada...ko nije gledao(ako ima takvih) neka ga odmah pogleda It's half man,half bearpig...NO,its half bear,half manpig....half pig,half manbear? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 500 Days of Summer 10/10 sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 kako se zove ovaj film sto je pre neko vece bio sa Richard Gerom o bosni??? a 500 days of summer je sjajan.... ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlaa Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 The Hangover (2009) http://www.imdb.com/title/tt1119646/ Preporucili su mi ovaj film cim je izasao ali sam ga odgledao pre par dana i nisam se razocarao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 JULIE AND JULIA Naizgled simpatična i zanimljiva limunadica o Džuliji Stajls, kulinarskoj legendi iz pedesetih godina prošlog veka, i savremenoj blogerki inspirisanoj istom da proba da za godinu dana napravi klopu po njenim receptima. Svi su sastojci tu, ali je ceo film nekako prazan, razvučen i bez prave poente i drame (iako dominira vedrina celim tokom). Šarm i cute faktor Ejmi Adams nevešto maskiraju činjenicu da je njen lik zapravo jedna razmažena, neurotična ženica koja ne zna šta bi sa sobom, a nigde nije ni objašnjeno zašto se Džulija smatra tolikom veličinom u kulinarskom svetu (štaviše, iz filma može samo da se zaključi da je iz dosade krenula na časove kuvanja, da bi zatim napisala knjigu recepata francuskih jela na engleskom jeziku). Sa druge strane, Meril Strip je odvalila kako je odigrala, totalno uživljena i ubedljiva u ulozi, inače, prilično opičene (u pozitivnom smislu) prave Džulije. Plus što ima mnogo razne hrane u filmu, nije loše za pogledati u društvu lepše polovine, naročito ako posle dobije inspiraciju da napravi neku klopu (punjena patka, mmmmm-hmmmm). "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 e jeste ono je, onaj doomsday ahahaha koji film a tek posle sam video 2012 trejlere i te zajebancije, emerih, onda sam skonto kolko sam glup:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 the ugly truth http://www.imdb.com/title/tt1142988/ odlican, rofl film :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 pandorum, jbt ovo uopste nije lose, posle ko zna koliko vremena dobar sajfaj This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 zombieland, ocekivao sam nesto vise a ne tinejdz romatnichnu komedijicu... razocharenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Kad bi čovek samo gledao komentare sa ovog foruma, ne bi znao šta da pogleda. 100% smo unitarni samo kad je neki film baš žešće sranje :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 pa ako izuzmemo utiske onih koji su odredjene filmove gledali i zapalili pokoji dzoint mislim da je rur poprilicno objektivan (mada i kada se uzme i koji dzoint onda shvatis i te filmove drugacije:P) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 izgleda da moramo da napominjemo pod kojim okolnostima smo pogledali shta oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Jung Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 pogledao Up i Zombieland... Up - ok film Zombieland - pogledati ako nemas sta drugo It's half man,half bearpig...NO,its half bear,half manpig....half pig,half manbear? Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 the ugly truth http://www.imdb.com/title/tt1142988/ odlican, rofl film :D pogledao trailer i svidja mi se mnogo..veceras cu pogledati film pa cu da vidim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 ne. samo trepće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 pandorum, e to je film :D steta sto na momente se primeti kao da je lowbudget, neke scene kao da su iz pobesnelog maxa 1 ili 2 :) ali generalno ideja, kao da gledas nekakvu mesavinu aliena i ne ynam kojeg jos filma, nekog klasika u dubokom svemiru svakako... glumci odlicni, prica okej ne preterano originalna, ima i obrt dobar, sve u svemu ja prezadovoljan ;) i jos sam gledao skrnavi r5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 (edited) Ja sam tri puta kretao da gledam i uvek zaspim na istom mestu, mora da je nešto subliminalno :))) Waiting HD za ovo, pa ću onda i da komentarišem , ali već sad mi se čini da je najbolja stvar u vezi filma onaj lazerski brijač, obriješ se za 10 sec. I šta ti imaš protiv Mad Maxa, a, a, a? Bogohulniče :( Edited November 18, 2009 by Pipboy "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 nemam nista protiv MM, to je klasik, film u mojih top5 :) tu pored aliena ali to je film od pre 30 godina sa budzetom od 40.000 dolara, danas neke akcione scene deluju u tom fazonu, ili je to omaz starijim filmovima dakle sa namerom je tako snimnjeno, ili je veliki propust uusled neznanja ili nemanja dovoljno novca :) samo da sute akcione scene ili malo ozbiljnije ili da ih je manje i film bi bio pravi klasik. nekako je taj prelaz sa suspensa na akciju nagao i preteran pa malo kvari utisak nagla promena te dinamike... ali zato par nekih obrta su odlicni ;) bas bih voleo nastavak :) sacekaj dobar snimak, inace ne gledam r5ali sam pustio i cim sam video gigantski svemirski brod morao sam do kraja i ben foster i denis kvejd su odglumili poprilicno dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 nemam nista protiv MM, to je klasik, film u mojih top5 :) tu pored aliena ali to je film od pre 30 godina sa budzetom od 40.000 dolara, danas neke akcione scene deluju u tom fazonu, ili je to omaz starijim filmovima dakle sa namerom je tako snimnjeno, ili je veliki propust uusled neznanja ili nemanja dovoljno novca :) samo da sute akcione scene ili malo ozbiljnije ili da ih je manje i film bi bio pravi klasik. nekako je taj prelaz sa suspensa na akciju nagao i preteran pa malo kvari utisak nagla promena te dinamike... ali zato par nekih obrta su odlicni ;) bas bih voleo nastavak :) sacekaj dobar snimak, inace ne gledam r5ali sam pustio i cim sam video gigantski svemirski brod morao sam do kraja i ben foster i denis kvejd su odglumili poprilicno dobro Glede MM, iskreno, ne znam о čemu pričaš. Meni su ti filmovi vanvremenski klasici (iako je trojka već više bila zajebancija nego akcioni triler), i taj low-fi izgled i osećaj prilikom gledanja samo pojačavaju svo to beznađe, očaj i hopeless feel postapokalipse. Meni je najjača scena, u tom smislu, iz drugog dela kad onaj dedica sav napaljen pokazuje Meksu prospekt onog letovališta na obali gde hoće da odu, a baja Meksa ga gleda sa onim "al ste vi prsli, sine" pogledom. Džinius. I danas kad gledam iskreno uopšte nemam onaj osećaj "jao ovo je jadno, al je mnogo dobro", meni i dalje izgledaju fantastično filmovi i sad i kad sam ih gledao kao kid. Inače, sve akcione scene u MM filmovima su snimane bez ikakvih montiranja, editovanja, specijalnih efekata, studija i sličnih stvari, seli u automobile i krenuli da snimaju scene, thats the way to do it. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 cuj prijatelju ne moras meni da objasnjavas zasto je mm awesome, jer sam naprzen na isti od malih nogu. ovde kometarisem pandorum koji zbog par takvih scena ne verujem da ce proci kako bi prosao bez njih :) ma odgledaj film pa cemo onda.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts