Jump to content

pričajte

Recommended Posts

Ljudi koja sreca! Uspeo sam da nadjem rom Zelde koju sam igrao kao klinac na Gameboyu i da je poteram na PSPu. Jebote koje odushevljenje! Odo' da igram dok mi ochi ne ispadnu. Zivot je lep! ^_^

<3

to je NAJBOLJA igra IKADA.

Ja cu sad da se iscimam da emuliram Zeldu sa nintenda Wii ili tako nesto na komp! [^]

E da, vrh je forum [8D]

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

to je NAJBOLJA igra IKADA.

Ja cu sad da se iscimam da emuliram Zeldu sa nintenda Wii ili tako nesto na komp! [^]

E da, vrh je forum [8D]

Realno, nishta nikada nisam igrao sa tolikim uzivanjem kao nju. :D

hmm,nije los ovaj orange fazon...mada bi najkul bilo kad bi stavili onaj svetlo plavi sto je bio ranije :).

+1

Treba da se okupam, odem u menzu pa na fax od 4-6 samo. Kakvo je to vreme napolju? 'Ladno?

.

Ali za skinove nije potreban arhitekta/dizajner... Kapiram da nismo u opasnosti. ;)

Vidi ga ovaj!?

Alo, nemoj samonovati heroja bez potrebe!

SOMEBODY CALLED !?!!11

udrugimvestima

ajde pet u kurac.

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

e, vec sam se skoro navikao na ovaj orange skin, bolji je od defaulta, samo me nervira ovaj default banner gore

Upravo slušam na radiju jednu stvar matoru, ne znam kako se zove, sećam se spota tog, mali crnja svira gitaru kao i gitara mu se kao stvara u ruci postepeno, help? neki bassement jax mozda ?

Verovatno vec pricate na tu temu, ali nije me bilo nekolko dana i skin me je bas iznenadio.Mora da ima nesto tamnije, provericu :D

Sabijam citanje staroslovenskog, Stari Istok, Staru Grcku i tako to.Nikada pre nisam cenio TV kao sada kada nemam komp a naravno ni net u ovom stanu!Cimeri se pre neki dan napili i dosli do genijalne ideje da kradu kablovsku od komsije jer im je mnogo 200 kinti :(

E da, juce uplatio 1500 na Srbiju iz 2-2

facepalm.jpg

Sutra kuci, ako nishta makar da se najedem ko chovek [:p]

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...