Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Lucky said:
Taj fazon ... e, danas sam bolje, hvala svima koji su brinuli. Jedan dvopek za čitav dan, onda predveče malo kuvanog krompira i porcije linexa tokom čitavog dana, i sad se već osećam mnogo bolje :)

/join #care !!111

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

manager said:
jos pravije pitanje je kako ne zna ko je ljubisa buha cume?

mada, voleo bi i da ja ne znam, kao i vecina ljudi odavde :(

Leško je ko oni momčići iz tinejdžerskih filmova, fali još samo neka devojčica koja isto ne zna ništa o društvenopolitičkim pitanjima, i da se drže za ruke, vode na milkšejk i sprcaju :)

Sinusi mi otisli u kurac, hoce glava da mi eksplodira :/

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

uNkindTJM said:
btw leshko, koliko maestro treba da budesh da bi pogodio tachan redosled sipanja? :D

kad budes to jeo toliko koliko sam ja ranije,primetices razliku :)).

Kal1mero said:
pravo pitanje je koliki maestro treba da budes da od toga pravis nauku :)

isto i za tebe vazi! :D

manager said:
jos pravije pitanje je kako ne zna ko je ljubisa buha cume?

mada, voleo bi i da ja ne znam, kao i vecina ljudi odavde :(

jbg brate,stvarno ne znam...a pravo da ti kazem,nije i da me zanima :).

voodoo_ said:
Leško je ko oni momčići iz tinejdžerskih filmova, fali još samo neka devojčica koja isto ne zna ništa o društvenopolitičkim pitanjima, i da se drže za ruke, vode na milkšejk i sprcaju :)

hm,pa ti si bre sve pogodio! :)))

2ch4bup.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...