Lucky Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Ko prvi ide njemu, ako vam je zanimljivo nešto od ovoga javite se da vam prosledim dalje informacije :) Canon Powershot A60 - poslednji put kada je koriscen ekran nije hteo da radi, stoji vec par godina zapakovan sa baterijama i 16MB karticom. Fantasy 350W napajanje - radi ali tokom rada se cuje zujanje (tako radi vec neko vreme). Nije do ventilatora, pa ako nekome treba ili hoce da se igra sa otvaranjem i popravljanjem... Philips PC DVD citac - stanje neispitano - radi ali mi se cini da ne cita diskove. DELL laptop punjac za stari PIII (model punjaca ADP-70EB), PA-6 Family, P/N 9364U - ne koristi se vec par godina, radio bez problema, ostao visak posto je laptop crkao :), i dalje mi se cini da radi (a zasto i ne bi) - pali lampicu kada se ukljuci u struju, ali nisam imao na cemu da ga probam da li puni. Mitsumi 3.5 floppy izvadjen iz futjisu siemens workstation-a. Stanje neispitano - *TREBALO* bi da radi bez problema. Seagate 4.3GB ST34311A hdd - nekoriscen neko vreme, radio bez problema, cini mi se da i dalje radi. Quantum Fireball EX - mislim da je 6.4GB - stanje neispitano. HIS Radeon 9500pro - cini mi se da je odlozen jer je poceo da prikazuje artifakte. Sapphire Radeon 9000pro - stanje neispitano, koliko me secanje sluzi ni ova karta nije radila kako treba Rezervna mala baterija za mobilni Samsung A400 (bela boja) - malo puta koriscena, doduse nije stavljana u telefon vec neko vreme ali bi trebala da radi bez problema Original slusalice koje su dosle uz MSI Mega Stick MP3 plejer - nekoriscene Futrola (plasticna) za MSI mega stick MP3 plejer sa drzacem za pojas - nekoriscena Plasticna CD polica za 17 cd-ova crne boje (moze na nju da se nadogradi jos ovih plasticnih mesta, ima da se kupi kod depoa, po metrou/tempu itd) Prava polica sa sve konstrukcijom za zid - 3 police duzine 130cm, dubine 30cm. Konstrukcija crvene boje, police su plave (kombinacija kakva se ne vidja ni u losim striptiz klubovima u niskobudzetnim filmovima :) ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 slushalice o/:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 e ovo se zove oglas !:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 meni ne treba nista, ali svaka cast! :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Polica sa konstrukcijom za zid... hocu da napravim javnu kucu:D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 svaka cast laki! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Rado bih ploche iz hardiskova, ako se niko ne javi pre toga da mu treba...da stavim na retrovizor od X6ce... poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 vidim da su slusalice otisle,tako da nista :D. Ali svaka cast Lucky na ideji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts