lawl_ Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Eo nabavio sam neki ultrafensi dezinfikator za ruke na bazi alkohola, neutralise sve zive viruse. SPASEN SAM! Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 sad samo jos da ga stavis u pedu i miran si :Danyway proglasena epidemija sa 267 zarazenih na 8-9 miliona koliko nas ima :)btw dosao mi drugar iz praga i gleda i ne veruje koliko su kod nas mediji odlepili i kakvu frku prave oko gripa... isto su mi ponovili i ortaci koji su se vratili iz italije pre par dana :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spork Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Kiselim Kupusom protiv gripa ! :D Quote Blue is the colour, football is the game We're all together, and winning is our aim So cheer us on through the sun and rain 'cause Chelsea, Chelsea is our name, Here at the Bridge whether rain or fine We can shine all the time Home or away, come and see us play You're welcome any day Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox m. Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 (edited) http://www.ted.com/talks/lang/eng/laurie_garrett_on_lessons_from_the_1918_flu.html http://www.naturalnews.com/RR-FiveBestAnti-ViralProducts.html Edited November 12, 2009 by fox m. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 @g ozb, profi stvar, ne moras uopste da peres ruke, samo naprskas taj gel, istrljas i dezinfikovano. Plus je potvrdjeno da unistava ah1n1, h5n1, sidu i ostale bolesti :D xD Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja_shmele Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 xD Quote samo hrabro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 sad samo jos da ga stavis u pedu i miran si :D anyway proglasena epidemija sa 267 zarazenih na 8-9 miliona koliko nas ima :) btw dosao mi drugar iz praga i gleda i ne veruje koliko su kod nas mediji odlepili i kakvu frku prave oko gripa... isto su mi ponovili i ortaci koji su se vratili iz italije pre par dana :) Evo ti jedan razlog za to :) pogledaj sta se ovih dana usvaja u skupstini :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 (edited) Garantujem da će nam proturiti neko zlo od zakona iza leđa, ko prati domaću politiku neka izveštava. Nadam se da nisam u pravu. Edited November 12, 2009 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LanFan Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Sledi nama zigosanje kako god da okrenes =) Quote It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 ja sam mislio na zakon o AP vojvodini :D koja dobija skoro sve atribute jedne drzave :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 ja sam mislio na zakon o AP vojvodini :D koja dobija skoro sve atribute jedne drzave :D Pa nije baš da dobija skoro sve atribute države, ali sasvim dovoljno da se instalira novi Milo i da krene da nam svima dokazuje kako su oni posebni, itd... Isto tako, ima gomila dvosmislenih odredaba koje uz pristrasnost tumača daju osnov za mnogo štošta, ali možemo o svemu tome u UPT-u, da ne offujemo ovde. Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 sad samo jos da ga stavis u pedu i miran si :D anyway proglasena epidemija sa 267 zarazenih na 8-9 miliona koliko nas ima :) btw dosao mi drugar iz praga i gleda i ne veruje koliko su kod nas mediji odlepili i kakvu frku prave oko gripa... isto su mi ponovili i ortaci koji su se vratili iz italije pre par dana :) Ovde do sada jos niko nije macnuo na oink oink virus, pa je zabole ... ali svi su isti, kad krene krece i media hype :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Garantujem da će nam proturiti neko zlo od zakona iza leđa, ko prati domaću politiku neka izveštava. e moj kori, i ti si mi neki teoretičar zavere... :( pogledaj klinčev post. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox m. Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Ali to ne odbacuje mogucnost da mogu proturiti na glasanje o obaveznoj vakcinaciji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LanFan Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 POCELO JE POCELO ! http://glassrbije.org/index.php?option=com_content&task=view&id=46675&Itemid=26 Quote It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox m. Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 http://www.pandemija.info/2009/11/strah-od-vakcine-treba-da-se-razbije.html Ko je ovde lud? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LanFan Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 cek napravili su i sajt posvecen pandemiji =) ahahahahaahaahahhaha 'tis getting better ! Quote It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Ja u poslednje vreme imam trip da nisu vakcine zavera, nego je zavera ustvari zavera... Ne ozbiljno... mozda bas "oni" pisu te tekstove kako vakcina ne valja, stavljaju neke klipove i izmisljaju da se od vakcine mogu dobiti razne druge i strasnije bolesti. Zasto? Pa zato sto nece biti vakcine za sve, i onda im je bolje da uplase i istripuju ljude tako da oni sami nece hteti primiti vakcinu - iovako smo svi skepticni i malo nam je potrebno da utuvimo sebi u glavu da je to sve neka zavera iza koje se krije neka amerika,vatikan ili sta god Sta mislite o tome? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 nhf brate ali bas si me nasmejao, hvala ti :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Dveri srpske će imati tribinu posvećenu epidemiji i vakcinaciji na Mašinskom u četvrtak, 19:00. Posetite obavezno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Znači i dalje na mašincu daju verskim organizacijama da drve. Kako je propao taj fakultet, majko moja. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Drve jbg, nadam se da će ova tribina biti donekle ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LanFan Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 ma LOL bre http://www.kavkazcenter.com/eng/content/2009/11/01/11153.shtml ne pitajte me gde nalazim ove linkove =) Quote It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Nek crknem ali da primim necu. Hvala ruru! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts