Jump to content

Spork

The X
  • Posts

    133
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Spork

  1. Srecno :) Edit: Ako izgubite od Irana, pakujte se :))
  2. http://www.extremesport.tv/jeb-corliss-grinding-the-crack/
  3. sry ako je bilo :) http://nimportequi.com/en/video_ronaldo_vs_remi.html remi kralj :D
  4. Pre par meseci sam sedeo na klupi sa curom u bulevaru (NS) i jedan lik se setao u prilicno pijanom stanju. I sad sta se desava.. ide lik i vice "olee olee" i tu izlete 3 klinca nagruvaju ga i nestanu, cenim da su negde 15-16 god. Edit: usput su ga pitali jel zna u cijem je kraju.
  5. http://img689.imageshack.us/i/6gedj5j.jpg/ sry ako je bilo :)
  6. eo ti delic repsa, mrsko me da trazim jos dobrih, dosta ti je ovo.. http://www.speedyshare.com/files/25904456/tt.rar enjoy
  7. HUMAN ONEONE!!111 GGC: RAGE.Spork dodaj za buddy ako oces par gamesa.
  8. Ne igram SC2 ali mozda dodjem cisto for fun da igram :) ako nista, jel moze da se observuje event ili slicno?
  9. ne znam jel bilo ali genijalno je ! :D
  10. 2 runda zotaca vs Kas-a http://tft.replayers.com/?action=view&id=155573 ps. ne zanimaju me price da igra SC2 i ostala sranja.
  11. pa verovatno je domen crko, ma samo mi treba taj inbox na 5 minuta, da mogu da promenim par passworda na par foruma T_T
  12. free domain mail bre >.<
  13. pa napravljen je pre godinu dana, i imam registrovano dosta stvari na taj mail, u pocetku sam imao inbox i sve normalno, ali sada pise da nemam vise inbox, a mail koristim kao msn i sve.
  14. u pitanju je GMCREW.CO.CC
  15. pozdrav drugari, ovako.. imam jedan veliki problem oko maila, kada se logujem na mail pise mi "you dont have an inbox... yet" jel imao neko takav problem ranije or smth? i jel zna neko sta da radim? da napomenem mail nije obican nego neki slogiran "Example@GMCREW.CO.CC" i kad god se logujem na hotmail.com pise mi da nemam inbox, ali treba mi hitno neko reshenje posto imam registrovan acc na nekom vaznom sajtu i poslali su mi mail na taj moj mail ali ja naravno ne mogu da ga procitam, ako neko zna sta da radim bicu mu vecito zahvalan ! :) regards.
  16. ako ti sam sebi ne mozes da pomognes, kako cu ti onda ja pomoci?
  17. e moj zeroxe... stavi prst na chelo i razmisli ;) @highl1 si vid'o? :)
×
×
  • Create New...