Jump to content

Slike forumaša

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Da to je to na samom ulazu u Pa iz pravca novog puta :)

Dada vrhunski burek skroz :D Pizza burek > win :)

jebote bre deki, igro si za pak a nisi jeo burek kod grge :)

Ma jeo sam, al reko da proverim jel to taj, u sluchaju da nije bio da ga preporuchim :))

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

moraću da overim taj burek preko puta autobuske, nema šta

ima sir, meso i shrooms, sir ne moras posto je nekako ko svaki drugi, al meso i pecurke imaju neku cudnu zaprsku gotivnu il sta vec:) pekara crvena zvezda odmah pored seksi shopa [:0]

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

da li sam nesrbin ako priznam da uopste ne volim burek i da ga sam nisam kupio jedno barem 15 godina? Jedem ga kada ga neko kupi a ne pita me, inache u zivotu nisam osetio "e, mogao bih malo bureka da pojedem"

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Bile mi balije iz COD4 kalan u posetu, mozda okacim neku sliku. Drzim pekaru, ajde da ih nahranim. Skapiram da nista osim peciva ne mogu da im dam. A pala subota, nema pecivo za njih. Cale sva sreca nije mazao pizze sa mascu vec sa zejtinom. Nahranim ih tu i skapiram koliko bi mi bio zivot zajeban da moram tako svaki dan. Burek na zejtin, pizza na zejtin. Nema prase, nema cvarci. A najgore od svega? Nisu vernici ziloti ko sto kod nas sad ima budala koji poste svaki post, vec cisto naucili tako i to im je to. Nista nema to veze sa verom vec cisto naucili ljudi da ne jedu i kraj.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Uh, shta bi dao da mogu da jedem burek ovde... Ima mnogo stvari bez kojih zivim vec 9 godina, ali kad se prisecam istih krene takva nostalgija [:(]

e jel ima jogurta tu, al ovog slanog, normalnog?

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Uh, shta bi dao da mogu da jedem burek ovde... Ima mnogo stvari bez kojih zivim vec 9 godina, ali kad se prisecam istih krene takva nostalgija [:(]

Poteraj dragu da ti savije gibanicu matori, mozda ublazhi bol ;)

@ balije: doso turchin u srbiju pre 3 dine, bajila pravi crn :) Vidim ga posle dinu dana,

hrsa nase pljeske i burek pa samo zvoni, navuko ga buraz od njegove ovdasnje zhene,

jebe mu e dal je svinjska mast ili ulje hahaha

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

e jel ima jogurta tu, al ovog slanog, normalnog?

Ima ovde jogurta koliko hocesh i to bash dobrog. Ali nije u jogurtu poenta :)

Poteraj dragu da ti savije gibanicu matori, mozda ublazhi bol ;)

Eh... Nisam je ozenio zato shto zna da kuva ;) Now I see my mistake [:D]

@ balije: doso turchin u srbiju pre 3 dine, bajila pravi crn :) Vidim ga posle dinu dana,

hrsa nase pljeske i burek pa samo zvoni, navuko ga buraz od njegove ovdasnje zhene,

jebe mu e dal je svinjska mast ili ulje hahaha

Taj rad, kad ih navuchesh ne mogu da se skinu :)

А в чем сила, брат?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...