Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

omg fensi smensi!

brate bices ti pijan i kad ustanes ujutru:)

Ma de fensi otisao u cargo pantalonama i skejterkama, super kul sam! Glupe muske revije, kad sam otisao prosli put na womens secret dobio sam i bikini i sejker za koktele!!

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Jebote koji dani... polozio ispit koji sam vec bio otpisao, sad jos 2 i zbogom prejadni faksu. Zato cu da okinem ovaj danas usmeni, jos sam uzeo slobodan dan na civilnoj specijalno za tu zgodu, sa druge strane ako mi baba odlozi usmeni, eto meni radosti sto nisam isao na civilku, mogu da odem do banke, da se oshisham, da se naspavam pa da sutra opet na civilnoj metem bolnicki krug i istovaram pelene za odrasle... dokle god su pelene u kutijama a ne na odraslima, nema frke :p

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Drugari, izvinite sto ovde kacim ovo, ali jebo ti one vicevi/smesne slike/video topike.

Overite, upiskicete se :$

http://www.youtube.com/watch?v=VCNDeMi2qdA

Sto se tice dana, jedva cekam da odem kuci :)

mislim da svi to čekamo svakog radnog dana [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Kakav bedak, odem na fax kad ja tamo a ono medjutim, profa ni ne dodje na ispit. Znaci toliko ga je boleo kurac da cak covek nije ni krenuo od kuce, jednostavno ga nije bilo. Posle ga iz studenske sluzbe zvali na mob da vide gde je, on kao "Aaaaa ispit?? A pa nek bude recimoooo.... petak. Danas necu dolaziti"

PUSHI KURAC

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...