Orange Posted August 20, 2016 Report Share Posted August 20, 2016 Prijatno sam iznenadjen! vrhhhh bateee ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 14, 2016 Report Share Posted September 14, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 14, 2016 Report Share Posted September 14, 2016 hoce neko da banuje lakija Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 14, 2016 Report Share Posted September 14, 2016 mogu ja, al' posle bi vam ipak bilo krivo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 14, 2016 Report Share Posted September 14, 2016 Deni Kragulj je postao otac, Doolio vrati se! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Ja sam bukvalno prvi put sad čuo za ovog lika, a ima skoro milion pregleda za pesmu od pre 2 dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTAC Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 (edited) ^ to je taj presvez frula tripic btw, i ja isto prvi put za ovu cuo, po milki za par dana Softcore bratjo Edited October 6, 2016 by OTAC Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 da, da, okačio ja tamo negde. ali za nju sam "čuo" jer je bila po rijalitijima a i provlačila se po onim tekstovima "dame iz klabinga". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 (edited) ovo je dokaz da plaćaju preglede na youtube-u, ne znam da li sam pisao o tome ovde, al' ajd opet ranije (mislim pre 15-20 god) - puknu ozbiljan keš za spot, tipa 15.000 MARAKA, i to je to sada u doba interneta i bolje tehnologije - spot 1000-2000 evra, par miliona pregleda na youtube - 3000 evra, ukupan trošak opet dobar naravno lupio sam cifre okrivrno ali u principu to je sistem Edited October 6, 2016 by togFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 hvala istoče Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 17 hours ago, togFU said: ovo je dokaz da plaćaju preglede na youtube-u, ne znam da li sam pisao o tome ovde, al' ajd opet ranije (mislim pre 15-20 god) - puknu ozbiljan keš za spot, tipa 15.000 MARAKA, i to je to sada u doba interneta i bolje tehnologije - spot 1000-2000 evra, par miliona pregleda na youtube - 3000 evra, ukupan trošak opet dobar naravno lupio sam cifre okrivrno ali u principu to je sistem To je stara "javna tajna", da plaćaju za spotove, ali me zanima razlog osim "e imam milionče na spotu". Ideja tih pesama je valjda da postanu popularne tj. da se zavrte, da ih ljudi slušaju pa onda traže da Tijana Đurić dođe u Nachtwerk da cepa. Vidim mogućnost da se malo "zavrti buzz" sa "Tijana Đurić stigla do milion pregleda za 24h" pa su svi kao "uf ček da vidim šta je to" pa se "navuku na pesmu". Ili sam otišao predaleko i prosto samo nabiju preglede i kao "vidi koliko sam popularna". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 naravno da dize cenu, samo ne dolazi u Nachtwerk da cepa, vec dolazi na gajbu da je cepa onaj ko plati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 7 hours ago, Lucky said: To je stara "javna tajna", da plaćaju za spotove, ali me zanima razlog osim "e imam milionče na spotu". Ideja tih pesama je valjda da postanu popularne tj. da se zavrte, da ih ljudi slušaju pa onda traže da Tijana Đurić dođe u Nachtwerk da cepa. Vidim mogućnost da se malo "zavrti buzz" sa "Tijana Đurić stigla do milion pregleda za 24h" pa su svi kao "uf ček da vidim šta je to" pa se "navuku na pesmu". Ili sam otišao predaleko i prosto samo nabiju preglede i kao "vidi koliko sam popularna". Tako sam i ja mislio, dok nisam video da mi klinci gledaju nekog domaceg retarda gejmera, a kada sam video koliko ima sabskrajbera oduzeo sam se.. posle toga je usledila zabrana gledanja tog "mamu mu jebem nenormalnu" kretena i svih slicnih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 9 hours ago, rejven said: hvala istoče yes! neko je skapirao foru! (čak sam hteo da dodam i nešto na fazon "pisao sam o tome na svom blogu" al bi bilo suviše obvious) @Lucky ima i fora koju sam slučajno saznao pre neki dan - radio stanice koje žele da imaju "za svakog ponešto", uzimaju u obzir i ove retarde, pa kad vide da to nešto ima 4 miliona pregleda onda ubace i to kao "ovo vole mladi"... i eto ti kako će pesma da "krene da se vrti" ... tuga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 ja sam i dalje u šoku, zato što je laki stavio mikrijevu muziku za nos na ovaj topik :( Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 8, 2016 Report Share Posted October 8, 2016 njegov potpis je dobio smisao. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted December 24, 2016 Report Share Posted December 24, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 24, 2016 Report Share Posted December 24, 2016 hahhahahaahahahaha Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 24, 2016 Report Share Posted December 24, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 26, 2016 Report Share Posted December 26, 2016 ^^ хахах буквално Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 26, 2016 Report Share Posted December 26, 2016 primetio sam da je to sad najnoviji trend taj neki fristajl rep u youtube komuni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 koji transfer neprijatnosti, kapiram da ce biti hit u Jerkovicu i tako tim vremenskim zonama Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 22, 2017 Report Share Posted January 22, 2017 Member djavolak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 22, 2017 Report Share Posted January 22, 2017 pomislio sam da je posle svih godina uznapredovala produkcija, makar po ovom tumbu, međutim pustih spot pa skapirah da nije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts