LESkOpoz Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 brate, mislim i ja da imamo šanse, jer su oni nesretni ko i mi, ali mi nemamo nikakvu igru, to se valjda svi slažemo Upravo tako. Generalno smo losi, ali ja stvarno mislim da mozemo da ih dobijemo. Raduje me cinjenica sto smo iza njih za 1 bod, sto znaci da ne smemo nikako da igramo na X... tako da "svi u napad, ajmo, ajde!" :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 pa to i mene raduje, al opet, nekako mi odbrana (izuzev Ninkova) deluje katastrofalno i plašim se neke kontre koju mogu da reše Diarra ili Cleo. Takođe, kad bi Savio ostao na klupi, a igrao Isah, mislim da bi bili bolji u odbrani Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 jel me lozis da nema vise? Nema vec 2 dana :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 ni za jednu tribinu :) inace sex pada u subotu Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 a zato cena karata ubitachna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 jel me lozis da nema vise? Nema vec 2 dana :) upravo... danas je bila 1200din kod tapkarosa, ali se ja nadam da cu sutra naci, ne pada mi na pamet da dajem vise od soma dindzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 (edited) Verujem da možemo da dobijemo! Šteta što nema više karata za severnu tribinu, danas sam baš gledao dal' da idem il ne.Dok sam se smislio, nema više karti Edit : Nabavio sam kartu za istok! Edited May 7, 2010 by aleksandar_ Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Pridji do severa, kao sto ce i vecina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 malo sutra, bice prazno kao vs Vose Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 poz za Docu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 pozdrav care. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Sve sve, ali: Zvezda je najavila i nastavak borbe sa "lopovima i mafijašima u srpskom fudbalu" i dodala da ovu titulu Partizana neće priznati, kao što Srbija "ne priznaje nasilno otimanje Kosova i Metohije". "Ako ih nije sramota neka se diče 'Karadzićevom titulom', koja je uzeta na osnovu 'Jovanetićeve krađe'", kaže se između ostalog u saopštenju Zvezde. Brate :)) Ceo tekst: http://www.crvenazvezdafk.com/saopstenje-crvene-zvezde-povodom-derbija-3332-c5-video.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 ovo je oficijalni sajt zvezde? majko bozija gde mi zivimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Gebels je malo dete :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 I-JU! pa koja je ovo penalcina nad Kaduom, auuuuu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 ma nije bre, kakav crni penal! alo bre, grobarima nisu svirali penal na derbiju 15godina!! a i ove sezone je nama dosudjeno 7 penala, a partizanu samo 2!! alo eeej! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 ovo je oficijalni sajt zvezde? majko bozija gde mi zivimo brate moram da priznam da vas na internet polju shijemo debelo,vama je vrhunac zanimljivosti na sajtu "TESHINO COSHE" Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 da se ne lazemo realno, sve se zavrsava iz fotelje, ne znam sto se primate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matic N. Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Evo dali smo bodove ovim nesrecnicima...nista,cekamo sledecu sezonu da vidimo jel ce biti bolje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Iskusno namestena tekma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 samo slepac moze da pomisli da nismo pustili BSK kako bi onaj govedar Džomba i njegov Hajduk otisao u drugu ligu.Daće bog da tamo i završi. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 prodana tekma naravno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 vise mi se cini da je zbog dzombe + kvota na 1-2 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 2. min crveni karton. eeee tako se svira posteno, a ne da prodje nekaznjen onaj nasrtaj krstajica u derbiju. http://www.youtube.com/watch?v=kyb226TKP0U poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 sainte,banuje mendija,ne moze to tako ! :> Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts