manager Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Pa što se ne javi čoveče ako si me već vid'o! Jeo sam Dinju btw :) Baš htedoh da istaknem ovde kako sam juče napravio super turu prošetavši se kroz pola grada, jer nije bilo šanse da legnem da spavam po onakvoj vrućini. Pa sam u međuvremenu kupio Ice Tea i Dinju i baš mi fino bilo :) I super je generalno Beograd leti kad je vruće tako da svi izađu napolje oko 23h. doslo mi do mozga tek kada si prosao... reko, odakle poznajem coveka!!! kad ono laki! ja se okrenuo, i bilo mi glupo da vicem 'LAKIIIIIIIIII' ... :) slazem se za tu setnju gradom posle vrucincine, prija dosta nego, danas nastavak apokalipse, najavljeno 40, zvanicno... preporucite mi neki film za gledanje, da se dubijem 5 sati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Uzi nekog Stivena Kinga sto traje 6 sati i milina :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 doslo mi do mozga tek kada si prosao... reko, odakle poznajem coveka!!! kad ono laki! ja se okrenuo, i bilo mi glupo da vicem 'LAKIIIIIIIIII' ... :) Ih bre, dokle god nisi Punz i dozivash me a ja mislim da neko umesto Lale viche Pavle a potom umesto Laki - Paki, sve je ok! :) Jadan punz, ostade bez glasa dok me nije dozvao ;)) Da sam imao recimo neku od nasih brendiranih majica, sigurno bi me prepoznao ranije! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 :o... moram u IV opstinski sada...:( Drino, jebem ti.... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 ja juce isao u pola 2 na pivo i vratio se za do 3...zivot pocinje kada padne ona hladovina definitivno.... We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 ja sam uvek na ovim najvecim vrucinama voleo da igram sportove.. jer se tako dobro oznojis .. i onda skok u vodu neku The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 ja sam uvek na ovim najvecim vrucinama voleo da igram sportove.. jer se tako dobro oznojis .. i onda skok u vodu neku i onda ti srce iskoci kroz usta ;) na ovih 40 stepeni je ortak odlucio da se seli, a mene je zvao da mu pomognem fizicki. ODO Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Ja samo volim da pijem čaj kad je baš vruće ... šta znam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Kon: Dva miliona obolelih na jesen 24. jul 2009. | 10:53 -> 12:12 | Izvor: FoNet, Beta Beograd -- Očekuje da će od novog gripa na jesen oboleti od dva do dva i po miliona građana Srbije, kaže epidemiolog Predrag Kon. On kaže da je epidemiološka situacija u Srbiji, kada se radi o novom virusu gripa A H1N1 nesigurna, sa tendencijom pogoršanja. “U toku velikog pandemijskog talasa u Srbiji na jesen, u periodu od dva do tri meseca, očekuje se obolevanje od dva do dva i po miliona ljudi, čija će klinička slika biti uglavnom blaga“, rekao je predsednik posebne radne grupe Ministarstva zdravlja, Predrag Kon. Ideemooo....:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 prelez'o sam ga, slanina i luk, i na zimu rasol. The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 sad si otporan ! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 kuvam pasulj :d We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 kuvam pasulj :d Je l' u šlemu ? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Je l' u šlemu ? hmm, interesting :D jok, u nekom prevelikom loncu..da ga ebem, bas mi se jede nesto :D a sveca mi zapalila na adu, tako da sam sam svoj majstor :D We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Pa ti je jedino pametno reshenje da na 40+ stepeni ti spremash pasulj?!!? ;/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 ma jebo vrucinu ionako je vrucina, jebeno mi se jede pasulj, nisam jeo pravo kuvanje mesec i vise dana tako da ... We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 DZEM MASLAC HLEB MLEKO (daft punk remix). sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 od cega dzem The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Kajsije. Juce je bio od shljve! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Koliko je samo bezobrazno vrutje. :((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 što to tebe ćiro pogađa kad ionako blejiš gajbi ispod klime, eventualno ćeš da izađeš po pljuge 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 (edited) verovao ili ne, zatvorio sam se u sobu, zatvorio prozor, upalio klimu na turbo mode 18c, sedim u gatjama i znojim se kao stoka. ne znam shta mi je... :( i da, izashao sam po te pljuge i ono... ne znam kako sam se ziv vratio. Edited July 24, 2009 by Sajro Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 e, jel vam se desava da vam se pripisa ujutro negde oko 7-8 pa da posle odlaska u wc ne mozete ponovo da zaspite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 meni se deshava da se tako probudim, boli me stomak koliko mi se pisha, skochim iz krveta, odjurim do kupatila i padnem u nesvest kada krenem da pisham. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 ^da kupio patike za basket...nike, crne sa sivim znakom, klasika. udobne su i imaju dobar djon shto mi je bitno zbog stabilnosti...obishao nekoliko radnji i smorio se jer je izbor katastrofa. pogotovo and1 ono kao samo za cigane da prave sa svim onim shljashtavim sharenim sranjima and shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts