coll Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 (edited) Otisao sam danas sa drugarom do jedne male zlatare u centru da kupimo drugarici za rodjendan poklon. Riba koja je radila u zlatari je jebeno preslatka, znaci posle ko zna kolko vremena mi se desilo da se bukvalno explicitno zagedam u devojku. Provalila ona to, pa se nasmejala i tako krene neka prica ... na ceskom. I provalim ja da nije cehinja, i pitam je posle par min odakle je a ona odgovara - sa Kosova :) Na to se setim da u stvari 80% zlatara po ceskoj drze siptari... Bas sam se smorio :) Edited July 15, 2009 by Coll sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 pokrsti je kurcem :) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 epic vrucina veceras!!!! We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 blejkao do malo pre u spa centru ,jebeni djakuzi je pobeda! sad mogu da spavam mirno ! :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Otisao sam danas sa drugarom do jedne male zlatare u centru da kupimo drugarici za rodjendan poklon. Riba koja je radila u zlatari je jebeno preslatka, znaci posle ko zna kolko vremena mi se desilo da se bukvalno explicitno zagedam u devojku. Provalila ona to, pa se nasmejala i tako krene neka prica ... na ceskom. I provalim ja da nije cehinja, i pitam je posle par min odakle je a ona odgovara - sa Kosova :) Na to se setim da u stvari 80% zlatara po ceskoj drze siptari... Bas sam se smorio :) sprco? picz or gtfo Kapiram da je grozan bedak. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Jutro dobro svima... opet poplava u firmi...ljudi iznad renoviraju stan i pukla im kanalizaciona cev...:) do jaja mirise... :( Sinoc basket, pa trcanje, pa zabod u kafance :D Long live Dzakarta...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Uvece imam razgovor za neku praksu. Nervozan sam kao ker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 krajnici me stegli, boli me glava, nisam spavao, vrucina mi.... e jebem ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 krajnici me stegli, boli me glava, nisam spavao, vrucina mi.... e jebem ti Da nije....:( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 mjok, ja to standardno jednom dva puta u toku leta, jer se prezderavam hladnih napitaka, a imam krajnike osetljive, koje nikako da izvadim.... dough Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Fail je jer sam se ja maksimalno napalio da za 1200 din dobijem marc dorcel kanal (zavrsio bi kao kostur ulipan) ali ne moze da se kaci na komp, samo na tv sa skartom, po mogucnosti da je sto skuplji. I ne moze da se deli signal čekaj, to nije HDTV? pa dokle te ponude iz prošlog veka, u kurac Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 (edited) Mislim da je digitalni signal u pitanju... Mislim mnogo je bolja slika od kablovske televizije... Imam ja vec par meseci, i onako...ponekad se zabaguje, pa se slika zamrzne, kad internet "trokira"... ali ono sto je fino sto uz to imam i wireless od 10 mb ...:) Edited July 16, 2009 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 (edited) Ma bre ne moze da se prikljuci ni na sta sto nema skart. Iliti ne mogu preko kompa da gledam Ne mogu preko nekog starog tv-a da gledam Mora TV da ima skart. A dal je hdtv nemam pojma, mislim da jeste Edited July 16, 2009 by f4ts0 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 a adapteri scart -> sta god ti treba? nije hdtv, samo je digitalni signal, koji je bolji od sbb-ovog digitalnog, sa opcijom valjda da jednog dana bude hdtv... ima na benchu topika o tome koliko hoces Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 'jutro, opet sam imao uvrute snove, svako jutro po tri komada... We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 jedini HDTV kanali su na Radijus vektoru, i ima ih 4, Nat Geo, i još 3 komada 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Otisao sam danas sa drugarom do jedne male zlatare u centru da kupimo drugarici za rodjendan poklon. Riba koja je radila u zlatari je jebeno preslatka, znaci posle ko zna kolko vremena mi se desilo da se bukvalno explicitno zagedam u devojku. Provalila ona to, pa se nasmejala i tako krene neka prica ... na ceskom. I provalim ja da nije cehinja, i pitam je posle par min odakle je a ona odgovara - sa Kosova :) Na to se setim da u stvari 80% zlatara po ceskoj drze siptari... Bas sam se smorio :) Pa ko ti je kriv kad nisi išao da muvaš kelnerice po kafićima i restoranima :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 jebem ti vrucinu...znaci sinoc sam ladno zaspao oko 10, ubilo me ono sunce i pivo na adi, mrtav sam bio...i onda se probudim oko 3 sav znojav, ukljucim klimu, al ne vredi, nisam zaspao do 6...al posle spavao do 12 tako da ono:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Da zanimljivog li posta! Pricaj nam jos o tvom nadasve zanimljivom zivotu lutajuceg barda i lekara! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Da zanimljivog li posta! Pricaj nam jos o tvom nadasve zanimljivom zivotu lutajuceg barda i lekara! pa jebiga, nema svako tako buran zivot kao ti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 moj je zivot bura! Inace gledam ovog nigrollu kako sam surfuje umesto da se registruje u dom zdravlja da odabere svog lekara. Ne moze se svaka boljka leciti listom kupusa nikola! http://www.blic.rs/vojvodina.php?id=101996 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 klimaaaa \o/ osecam se kao nov :D sad nema izlazenja iz kuce do jedno 19h Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Ja hocu da mi Dule bude lekar! Pereseli se u togfu dule, ima rasol ima sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Ja hocu da mi Dule bude lekar! Pereseli se u togfu dule, ima rasol ima sve. ahaha:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Pa ko ti je kriv kad nisi išao da muvaš kelnerice po kafićima i restoranima :)) Shit happens ... podigao sam lancic, i opet je bila tamo, i dalje mi se smesi i kao da li radim tu negde? :( Popricao sam jedno 2 min i otisao ... bolje nego da se mucim :P A da je bas lepa, jeste :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts