leisure Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 na poslu, slusham CHUNKY FM BELGRADE HOUSE GUERILLA dok lagano cirkam kafu i sklapam neki komp spava mi se jako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 udri imenjace! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 kako me nerviraju, na fejsbuku, ljudi koji pozivaju u grupu Sloboda za Zarka Lausevica. Covek ubio dvojicu u kafanskoj tuchi i sad ja treba da mu oprostim jer je glumac. Izvinite ali meni se Braca po materi i sivi dom uopste ne svidjaju It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 ponesi sapun! :D mjok, stavio sam rakiju kao aftershejv :D hijao, nemate fontane tamo u shapcu? imamo neku novu, ne moyesh da dodjesh na red od gancija kako me nerviraju, na fejsbuku, ljudi koji pozivaju u grupu Sloboda za Zarka Lausevica. Covek ubio dvojicu u kafanskoj tuchi i sad ja treba da mu oprostim jer je glumac. Izvinite ali meni se Braca po materi i sivi dom uopste ne svidjaju zar tu nije neka pricha da je osudjen pa je odlezao nesto pa onda pomilovan, pa onda kada je crna gora dobila nezavisnost oni su preimenovali odluku u to da mora da dosluzi kaznu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 koliko ja znam, a to u ovom slucaju nije mnogo, valjda je pomilovanje ponistneo na vrhovnom sudu srbije a on nije odlezao ni dan u zatvoru... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 A i da je ta priča crno-bela, a nije. Ubio je neke dvadesetogodišnjake crnogorčine, iste one koji po crnogorskim putevima drkeljišu ljude sa stranim tablama pa posle jure da ih biju ako ih preteknu. Priča ide valjda da je Žarko sa tim burazom nešto u poluzajebanciji rekao "kakva je to buka" i onda su skočili ti likovi u fazonu, "što je, što ti smeta" i krenuli da ga biju. Dalje ko zna kako je tačno bilo, al cela situacija je jako maglovita (a i ja sam na strani Žarka). Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 koliko ja znam, a to u ovom slucaju nije mnogo, valjda je pomilovanje ponistneo na vrhovnom sudu srbije a on nije odlezao ni dan u zatvoru... bio je 4 godine i 7 meseci u zatvoru, pa je pusten posle ponovnog sudjenja uz zakljuchak da je to ipak bilo u samoodbrani, 99. otisao u USA.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 takvu pricu sam i ja cuo...sad naravno, na sudu je da proceni da li je ubistvo bilo u afektu, samoodbrani i sve te stvari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 al to i dalje ne menja cinjenicu da takve grupe na fejsbuku prave kreteni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 reki fejsbuk master :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 pa ne, citao sam komentare na toj grupi tipa javi se lik i kaze "nije kriv" i onda dodje drugi i kaze "kriv je" ... picka vam materina ko ste vi da sudite dal je kriv ili nije Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Reci ti njima Reki picka im materina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 osnovno pitanje u celoj toj priči oko lauševića je za mene "koji će kurac glumcu pištolj". razumem da neko voli oružje, poseduje pištolj u gajbi i ide da puca iz njega u streljani, al ako poneseš giju u izlazak, ti si dement. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 '93, tad je svaki treći u gepeku imao neko naoružanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Legao sam u 4 i najeo se pre toga kao car. Ustao u 1 i nije mi dobro koliko sam gladan, kao da nishta nisam jeo 3dana! :( . Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 kako me nerviraju, na fejsbuku, ljudi koji pozivaju u grupu Sloboda za Zarka Lausevica. Covek ubio dvojicu u kafanskoj tuchi i sad ja treba da mu oprostim jer je glumac. Izvinite ali meni se Braca po materi i sivi dom uopste ne svidjaju U pitanju je Obilic....OBILIC!!!! :( Slazem se... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 osnovno pitanje u celoj toj priči oko lauševića je za mene "koji će kurac glumcu pištolj". razumem da neko voli oružje, poseduje pištolj u gajbi i ide da puca iz njega u streljani, al ako poneseš giju u izlazak, ti si dement. kolko sam ja chitao dobijao je pretnje smrcu zbog predstave "sveti sava" http://www.vreme.com/cms/view.php?id=874949 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Nevezano za pravdu, Zarku treba dati orden jer je resio svet 2 komada bagre. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 eto sta fali ovom sajber gej vremenu, ovakav domacinski stav, slazem se sa fatsom, purnjajte ga analizatori:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 ^slazem se sa bracom:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Zapravo ja tacno u glavi imam sliku te dvojice (dragor pejovic i njegov brat mislim) i znam tacno koji je to tip. Verovatno su vec imali par prebijanja/ubistava na dusi. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Другар има празну гајбу већ два дана и тако ће бити до крја месеца. Зове он нас јуче, дошао неки тип из Шпаније и донео пун к...ц сангрије. У почетку, није ништа посебно, онако слатко као сок неки, али је после рајски рад, много боље од ове наше. Кренули другар и ја да играмо PES, а пошто су ови у међувремену пустили да грува неки R'n'B тако нас је болео к...ц да се враћамо међу људе, снабдели се с неколико флаша и цепај. У међувремену су дошле неке другарице, што ми, наравно, нисмо констатовали. Играмо ми тако, кад чујемо да је неко ушао у собу, али трипујемо дошао још неко, хоће да игра. Не обраћамо пажњу. Уствари, ушла је девојка, већ онако припита и кренула да игра као, губи се нешто, ваљда је послао неко да нас зове. И сад игра она тако, ми немамо појма, шта се иза нас догађа. Ја у стопостотној прилици, таман да шутнем, кад она се уватила за столицу и како је играла, губила се нешто, углавном у'вати се за моју столицу, дрмне ме, ја, наравно, промашим. Онако сав изнервиран дерем се у фазону "Добро бре, пуши к...ц, не можемо да играмо од тебе!", окрећем се, кад оно риба стоји забезекнута, телећи поглед. Сморила се невиђено, а ми се мртви 'ладни окрећемо и настављамо игру. И не боли глава сутрадан ни најмање, трипујем да понављамо вечерас, ако је остало још. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 sprco? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 koji si alfa ! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts