Trans-Lucky Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Od oluje do oluje... Sta je tu je,ne placi... VESELI SE!!! Realno zivot mi je bingo ovih dana...Osim cinjenice da ljubav mog zivota zivi nekih 100km od mene... Ali jbga tako to ide ne moze da imas sve x)... Svi vojnici nek te ljube...Odavde do Golije... U fazi sam resetovanja ali idemo dalje... I nemam net kuci pijem kod ortaka... ZIVEO RUR!! Veseli se! S'ljudima... Udahni me... Grudima... Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 De si Satane, ajmo na neki death metal! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 mrzim stoku zrenjaninsku koja zalia baste i drka mi pritisak vode. nabio bi im crevo u bulju, i pustio vodu lagano, kao sto svime ide kad oni drkaju baste. u tim bastama ih sahranili. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Sta je sa ovim metalcima danas, Stana u lalalendu, ch1zra hoce da se kupa al nema pritiska, jebote koja zona sumraka! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 reci jebote, ocu da se kupam a nije ni nedelja :| pukli smo o_O Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 de si zheezhra, ajd diablo! :D elem, vratih se od cika zube i tako, mozda padne neka cirka veceras! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Dosao kuci ... pogledam pored gajbe, nema kola ... :) Vec sam pomislio da su ga digli, al kad sam okorenuo muriju kaze mi neka cica pandurka da su jutros prali tu ulicu gde parkiram i da sam jedini ostavio kola parkirana pa su mi ga odneli. Kaze, dve nedelje tamo stajao znak sa datumom. lol nubs. 60 eura trosak pauka + 50 eura kazna ... nazdravlje. :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Lol ko je ukrao Satanu acc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 nikada tezi dan iza mene... jedva cekam da uplovim u carstvo snova... laku noc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 shba to.Ja sam izuo pre neke 3 nedelje flajku gordona sa ortakom,posle smo ujutru krenuli bajsevima na bazen i bacali smo pegle :)) a i slikali ste se :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Bio na adi danas, telo mi je napokon videlo sunce :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 jel moze neko da predlozhi neku dobru top/down screen avanturu tipa blood omen , soul reaver... :/ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 blah, izgoreo sam danas. ne previse, ali opet znam da ce me to smarati par dana... a vi kako 'te? Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 a i slikali ste se :))) ne ne ne,to je bilo nakon posla,tad ne pijem dzin tonik :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Topla boja breskvice, sta drugo? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 (edited) Da, umirujuca boja privatnih zubnih ordinacija...dobra za smirivanje zivaca kad ti uzmu 30 EUR za 1 plombicu :( Dobro jutro...:) Desi Rami...:D Edited July 15, 2009 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Vidi Rami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 rami rami \o/ a bas pitam ivketa za tebe na ircu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Ko je Rami? Al' je danas vruće majku mu, a treba nešto da se cimam po novom beogradu. Em vruće, em opština koju ne volim :) Šta ću, izvinite vi sa novog beograda :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 miss beograda 2009 The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 opština koju ne volim daj otkaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Ma nije zbog toga, NGBD nikad nešto nisam voleo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Ma nije zbog toga, NGBD nikad nešto nisam voleo :) Blasphemy...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 josh tri sata i trk na bazen da se okupam kao chovek, nema ni 12 sati a vec smrdim kao lav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Da, umirujuca boja privatnih zubnih ordinacija...dobra za smirivanje zivaca kad ti uzmu 30 EUR za 1 plombicu :( meni zavrsava za 15! gde nalaze ribe sa ovim groznim seljackim facama. pa u shahtu! josh tri sata i trk na bazen da se okupam kao chovek, nema ni 12 sati a vec smrdim kao lav ponesi sapun! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts