zytherius Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 juce sam u rodicu 8h radila promociju jbnog lambi toalet papira, koji kosta 300din, a ista kolicina perfexa (koji je tu odmah pored) kosta 150. hm... bas se pitam sta ce ljudi kupiti :S slogan: toliko je dobar da sa njim mozete samo dupe da obrisete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 kako sam carski izblejao juče ufff jebo vas exit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 vs b92?:) E, da, nismo odavno trpali te gejeve :) BTW...sto je sinoc bila fina basketica na Kosi...bas sam uzivao...:D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 'De ste drugari? Kradem nekom u zgradi wifi i postujem sa mog novog PSPa. Jako sam kul!^_^ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 (edited) lol mogao si da sacekas i kupis sebi PSPGO nabe! narucio Blazblue , screw u europe!!! Edited July 10, 2009 by santamaycry Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Сад сам био да се шишам и каже ми фризерка: "Да ти обликујем ја главу лепо, кад већ тата није." :)))) После тога видим на улици такстисту који чека и од досад преврће вештачку протезу и избацује је и поново убацује у уста. Који јебени вр' ужас. :) Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 jebem ti exit, toliko sam se juche razocharao da mi se danas ne ide a koRn je koji slusham ceo zivot i zbog kojih sam uzeo karte... lily alen nadrogirana/naduvana/pijana (ne znam koje od ova 3) pushi na stejdzu i psuje, to je neki novi hit I guess, i onda poshto ne zna shta da peva, peva kiser chiefs i britney spears... i pijani i nadrogirani se raduju, a ja straight... Arctic Monkeys necu ni da komentarishem, razocharao sam se u bend koji gotivim oO..... blah, i sad treba baciti 14 sati za sat ipo korna koji ce mozda isto da failuje, kunem se poslednji put idem na exit!!! ako ima neko da ide na exit danas kolima i da se vraca danas, ili samo jedno od ova 2 nek mi javi ako ima 2 mesta, delimo troshkove puta ofc :D (0692705985) www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Do jaja je bilo, bice jos bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 lol mogao si da sacekas i kupis sebi PSPGO nabe! narucio Blazblue , screw u europe!!! Nisam mogao, doneo mi ortak iz Kanade pre par dana... Treba da uchim a mrzi me... josh samo sutra u palim kuci! \o/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 itakoske, odoh malo u sd, uzdravlje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 e jbte ko neka deca na exit, normalno da ces se smoriti ako ides na jedan jebeni nastup od celog exita. Ono je festival festivalski nasupi su za ocekivato, lili je verovali li ne onakva stalno, articki majmuni alternativni rnr od klinaca sta ocekivati, ali zato provoda na sve strane koliko hoces.... Ko ne ide na exit srbin nije :P Silent disco stage pravo iznenadjenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Jebeni stranci. Hiljade njih je zaposelo centar. Prljavi do zla boga, hasaju neke salate i sranja. Setjam se proshle godine kad je doshlo troje usranih i uspanichenih shvedjana u igraonicu i trazhe lapo chuke neta na veresiju, nemaju ni dinara. Doshli bajkovima na egzit i neko im ukrao bajkove i nemaju kako da se vrate kutje jer su dekintirani. Glupi stranci ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Hahahahaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Babe ste svi od reda. To vam imperator porucuje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Jebeni stranci. Hiljade njih je zaposelo centar. Prljavi do zla boga, hasaju neke salate i sranja. Setjam se proshle godine kad je doshlo troje usranih i uspanichenih shvedjana u igraonicu i trazhe lapo chuke neta na veresiju, nemaju ni dinara. Doshli bajkovima na egzit i neko im ukrao bajkove i nemaju kako da se vrate kutje jer su dekintirani. Glupi stranci ... jebeni stranci, jebo im mater onaj ko ih je zvao! a i oni beograđani što dođu samo na exit, mamu im jebem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 noz zica stranci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 onaj forum sveta kompjutera je stvarno specifican, mislim, svaki forum ima svoj neki ekosistem i specifican je al ono je stvarno, pa...nestvarno:) lik od 12 (dvanaest) dina mi se obratio sa 'slusaj decko' i to zato sto sam isprozivao - fifu brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 budi srecan, mogao je klinac da ti dodje i da te iseche polomljenim CD-om :) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 sunuo bi mu prasinu sa ventilatora u oci! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 deca koja mnogo sede pored rachunara, a taj mali tako zvuchi, obichno nose naocare tako da tvoja odbrana mozda ne bi bila toliko efikasna It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 jebeni stranci, jebo im mater onaj ko ih je zvao! a i oni beograđani što dođu samo na exit, mamu im jebem! Mozhda je tako zvuchalo ali nisam hteo tako da zvuchi. Nemam nishta ja protiv stranaca, dok su oni to, stranci i turisti. Ono na shta sam ja mislio je prljava stoka, koja sedi u centru grada prashnjavi i blatnjavi od glave do pete. Uveche uvek bude pijanih debila koji prave sranja, samo zato shto im se mozhe jer nije njihova drzhava i boli je kurac. Dok u kampu crnac ide od klozeta do klozeta, otvara vrata i dere se FUCK SERBS. Ja sam bio zhivi svedok toga. Dolaze na exit samo da bi se bahatili i debilisalil. Na te strance sam mislio, mozhda je iz posta ispalo kao da generalizujem. I da se razumemo, protiv beogradjana nikad nisam imao nishta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 (edited) u kampu crnac ide od klozeta do klozeta, otvara vrata i dere se FUCK SERBS. Ja sam bio zhivi svedok toga. хихихи... да сам случајно био тамо, био би, такође, и сведок несвакидашњег догађаја, где тај црнац рони по тим истим клоњама. Edited July 10, 2009 by Debeli MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 kako sam se veceras cepao kada sam cuo potvrdu da je pravo ime Olje Beckovic ______________ Oproletala Matija, HVALA TI. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 danas, sutra i prekosutra radim u tempu za dr oetker. mnogo bolja prica od jbnog toalet papira... samo kole moze da posvedoci koliko mi je smesna haljina bila tamo... po ceo dan mutim neke milkshejkove i pravim pice za degustaciju, i bude zanimljivo. stavljam je na sto stepeni For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts