G!!! Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 i sta si izguglao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 win button + tab Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teca_boom Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Malo sam guglao, i samo naišao na konstatacije problema, ne i rešenje. Mada, nije da mi je hitno, vratio sam se na XP iz još nekih razloga, ali čisto da pitam, da ne skitam: Što je meni zvuk u Win7 64bit Ultimate bio preterano nizak, na ASUS P5Ql Pro, sa Realtec integrušom ALC1200, i Logitech x530 70W? Da li je jedino rešenje, i da li je uopšte rešenje posebna zvučna? Ima li drugog rešenja? Imam istu plochu i jedino reshenje je da stavish stare drajvere. Idesh na download za vistu x64 i skidash 5.10.0.5713/6.0.1.57. Radi kao satic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 win button + tab hehe fora :D Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 win button + tab Da, samo što je meni bio disejblovan Win taster pa nikad nisam mogao slučajno da naletim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Imam istu plochu i jedino reshenje je da stavish stare drajvere. Idesh na download za vistu x64 i skidash 5.10.0.5713/6.0.1.57. Radi kao satic... Hvala, sad jos samo da legne lova za novi hard sa 16 ili vise mega kesa, i da se nakanim da instaliram win7... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 (edited) pipol, zasto mi ne radi disk defragment? program se otvori, analizira relativno brzo i nuffin happens. opcija defrag se takodje iskljuci. skidam diskeeper pa da vidimo sta ce on da kaze. :/ edit: diskeeper radi. Edited March 28, 2010 by digrejzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 what what?! uac je disablovan, svi korisnici mi imaju sva prava, a ne mogu fajl da otvorim niti da ga iskopiram? guglao sam, sve sto su tamo napisali sam uradio ali nista. edit: sad sam te fajlove in question "iscupao" uz pomoc getdataback, ali i dalje ne mogu da ih otvorim, fajlove u wordu i excelu mi gura onu pricu "encode with" kad ih otvorim, a fajlove u pdf-u kao da sam ih downloadovao i iscupao kabl za net u pola skidanja. ovo kanda i nije problem sa sedmicom kako se ispostavlja :/ ima li sanse da te podatke vratim ili tjao zdravo djaci prvaci? Očigledno NTFS permission-i za taj fajl pripadaju nekom korisniku koji ne postoji na tvom sistemu (ona S-1-5... kobasica je kod korisnika, ali pošto ne postoji na sistemu windows nije mogao da ga identifikuje). Preuzmi ownership nad fajlom i resetuj mu permission-e. Ako ne uspeš da izguglaš napisaću ti kako, trenutno sam preumoran... Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 Imam 4 GB rama, Seven x64 i tako dalje. Posle jedno 4 dana uptime-a i samo Jdownloadera aktivnog, bukvalno mi je 95% rama popunjeno necim. Koliko sam citao, Windows pravi neke prognoze sta bi user mogao da pokrene i te stvari ubacuje u RAM kako bi se brze load-ovale itd.. Medjutim, meni se bukvalno My documents ucitava ~7 sekundi kad je sistem upaljen vise od 4 dana. Zasto, kako ? Jel vredi instalirati neki od onih programa koji prazne ram od nepotrebnih podataka itd? I sta uopste zauzme toliku kolicinu memorije ? U resource monitoru ne mogu da vidim detalje, imam aktivan isti broj procesa (~55) i jedino je prikazano da je 168 MB free... lol. Jel ima neko slican problem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 To samo kad je Java aktivna ili i ovako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 Otkad koristim win7, uopshte ne gledam koliko imam slobodno memorije LOL Ako komp krene da kochi, a obichno krene da kochi kada radim sa dugachkim 2K sekvencijama u After Effects-u (koji je optimizovan do bola), obichno restartujem After Effects i to je to ;) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 after je govedo :) Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 Pa ovako nisam imao prilike da uocim neki problem, posto ne ostavljam komp uklucen sem kad skidam neki veliki film, igru, program...a tada nastaje problem. Moguce da je to vezano za javu onda?! Stvarno je smesno kad vidis 95% rama full, a ja nisam prisao kompu 24 sata. Probacu jednom da ga ostavim idle 3 dana da vidim da li ce isto sranje da se desi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 po hiljaditi put, win 7 uchitava u ram fajlove kojima se najcheshce pristupa radi njihovog boljeg odziva, chim ram zatreba nekom programu ti fajlovi se brishu iz memorije i ona se oslobadja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 (edited) ^^Upravo tako. Zato win7 radi tako dobro. A stvarchica se zove superfetch. Edited April 6, 2010 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Pa aj malo scroll up pa procitajte sta sam rekao. Upoznat sam sa cinjenicom da superfetch radi to sto radi, a takodje sam upoznat i sa cinjenicom da se bilo sta sto pokrecem non stop tipa winamp, firefox, my documents itd ucitava ~10+ sekundi kada mi je ram 95% full. Bas me ubrzava :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 I ja koristim JDownloader danima ali nemam tih problema sa prepunjavanjem RAM-a, može biti da 32-bitna Java nema tih problema sa curenjem memorije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Hm... ne koristim Jdownloader tako intenzivno, pa ne mogu da kazem koliko Java moje da napuni memoriju. Ali znam da mi i Vista i Win7 stoje upaljeni po ne znam ni sam koliko dana (Vista x64 radi i po 2-3 meseca bez prestanka) i nisam imao problema sa kochenjem sistema iako je memorija stalno skoro do maksimuma iskorishcena (pogotovo kada zena sedi u Firefoxu sa otvorenih zillion tabova, utorrent ima po 500 aktivnih taskova). Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 i ti si jedan od onih što bekapuju internet, a srbo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Ne, ali moja zena jeste... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 pa dobro, bar vam nikad ne fali novog materijala za gledanje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 jede jdownloader, tjst java na sedmici x64, mada meni je dovoljno da se samo resetuje program kad pocne da leakuje Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 da, to je jdownloader - pustio sam ga danas na poslu i posle 3-4 sata sve je krenulo da kochi... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 java je zlo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Jbg onda, dakle restart kad ga pojede. Aj pa hvala ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts