Failure.Sanitarium Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 http://www.rlslog.net/microsoft-windows-7-ultimate-x64-integrated-october-2009-oem-dvd-bie/ --- jel ovo poslednje, vredi li skidati ili da cekam i dalje ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Skidaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Neu nije hteo BIE da se aktivira na DFI ploči, beware. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Ok onda, DL in progress... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Kome treba 32-bit, UP2DATE izdanje ne radi kako treba, jurite Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x86.Integrated.October.2009.OEM.DVD.PROPER-BIE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 ljudi imam problem, nesto sam podesavao adjust clear type text i od tad mi je leva strana monitora ostrija a desna strana mutnija (ima blura), ne znam kako da podesim ovo, molim pomozite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Pritisni "auto" na monitoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 (edited) uradio sam reset monitora po savetu tase, fala taso, verovatno bi i ovo tvoje voodoo uspelo, uglavnom hvala, glava me zabolela :/ Edited October 16, 2009 by pilauda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 hmmm i dalje se isto desava, poceli su odredjeni delovi ekrana da se bluruju, uvek random, kad udjem u neku igru sam krene da namesta auto adjust kad izadjem iz igre takodje i tu se negde pogubi i sve pobrka, moras svaki put da radim reset, mada i on kolko vidim vise ne pomaze, ne znam sta da radim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Promeni monitor... =P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 http://arstechnica.com/microsoft/news/2009/10/are-you-windows-7-compatible.ars Ovde cak i pise da se preporucuje upgrade sa Viste na Seven, i da nema nikakvih problema. Jel neko odradio upgrade ? Ja imam Vistu Ultimate 64bit vec oko 2 godine, radi _savrseno_, kontam da nece biti problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 ja znam ljude koji su radili upgrade sa viste na rtm i da su imali svakojake probleme, ebem li ga kako je sa final verzijom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 jedan kolega u firmi je hteo upgrade, i imao je katastrofalne probleme posle sa određenim programima, lenovo drajverima i sl, tako da batali to Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 ma nisu bitni drajveri, mene zanima da li je neko imao iskustva sa upgradeom Vista ---> Seven, znaci ne clean install nego upgrade. Samo to. Ne zanima me kompatibilnost drivera, programa itd. Imam Seven na starom kompu koji ima 1gb rama na 400mhz, P4 3.0Ghz, G Force 7600gts i 40gb hard diskom, sve radi kao sat. :) Ne znam kako, ali radi sjajno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Zalim dan kad sam probao da uradim upgrade. Morao sam da salvage-ujem podatke i radim clean install... Da ne pricham shto bi mi trebalo mnogo manje vremena da sam u startu radio clean... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 meni 7100 7 upgradeovan sa viste radi ok vec duze vreme ali definitivno stavljam svez install uskoro, gomila smeca u win folderu. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 ma nisu bitni drajveri, mene zanima da li je neko imao iskustva sa upgradeom Vista ---> Seven, znaci ne clean install nego upgrade. Samo to. Ne zanima me kompatibilnost drivera, programa itd. Imam Seven na starom kompu koji ima 1gb rama na 400mhz, P4 3.0Ghz, G Force 7600gts i 40gb hard diskom, sve radi kao sat. :) Ne znam kako, ali radi sjajno. jel čitaš ti šta ja pišem, lik je uradio upgrade i imao probleme, čak i sa Lenovo drajverima koji su isti u Visti i sedmici Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 ja znam ljude koji su radili upgrade sa viste na rtm i da su imali svakojake probleme, ebem li ga kako je sa final verzijom. a shta je RTM ako nije final? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 Juce odlucim da metnem win 7 I nece da butuje, pa se digne xp. Ocistim ja dvd, ubacim dvd, pokrene se. Aj reko, da instaliram iz windowsa. I proslo super :) Ok je win 7, aj sad cu videti kako radi na pravoj makini Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 Ja ću verovatno za vikend zameniti na lapu Vistu sedmicom, pa ću da javim kako je to prošlo. Posebno što sam Vistu instalirao relativno skoro pa neće biti puno programa koje ću morati da ponovo instaliram itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 Ne koristi ove BIE verzije jer njihova aktivacija ne radi na laptopovima. Znači untouched MSDN ISO i najnoviji 7Loader. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 Ja bogme imam originalni Win 7 na svom laptopčiću i jako sam prezadovoljan. A na desktopu još uvek držim RC1, mada bih i to mogao da sredim danas-sutra. :) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 98 wat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 ma sere neo, da ispadne kako je on haker jer je uradio upgrade 98 na xp pfff Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 Watch the pattern. Odveć si mlad da se sećaš, ali dok je 98 koliko toliko i mogao da se koristi, 98SE je bilo najnestabilnije sranje ikad. I nije bilo automatskih apdejta. Recimo sad možeš da igraš HoN, svira ti winamp, alttabuješ sa rurom i ircom, a tako nešto kad bi pokušao u to vreme na 98SE, fasovao bi plavi ekran ekspresno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts