Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

onda se nadjemo na sredini, vudi nek ponese gitaru pa kad se napijemo da sviramo kurcu!

brate, bleja u parku, dzitra, cirkanje, imam diplome iz sva tri, cisto da imate na umu, mislim, ako se nesto organajzirate.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Opel oživljava Wartburg?

Opel, uprkos neizvesnoj budućnosti , razmatra mogućnost pokretanja jeftinije linije vozila koja bi vaskrsla marku Wartburg.

Wartburg je sve do 1991. godine proizvodila Istočno Nemačka kompanija "VEB AEW", a ovi automobili sa dvotaktnim motorima predstavljali su jeftin način transporta u komunističkom društvu pa i kod nas. Jeftini modeli proizvođeni su u fabrici u mestu Eisenach koje se nalazilo blizu zamka Wartburg.

Nakon ujedinjenja Nemačke i povlačenja ruskih snaga fabrika je prešla u ruke Opela.

U Opelu smatraju da bi model, čija bi cena iznosila oko 7.000 evra, otvorio prostor na tržištu za Corsu, kao i povećanu proizvodnju u fabrici u Eisenachu gde se ovaj model trenutno proizvodi.

=)

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Malo je pretendeciozan naslov, jer je kod nas ovo pice uglavnom poznato u flasama od 0.75/1l pa me je tekst razocarao u trenutku malo, ali svejedno lik je prosirio definiciju pojma alkohol u krvi :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

2,4 se smatra smrtonosnom :O

znachi izvrdao sam smrt jedno 10ak puta onda :]

ma seru malo, sa 4 promila se upada u komu, al ni to ne znaci da ces da riknes...tako da samo opusteno i pegla naravno! :D

btw, "Обећао је да више неће лизнути ни кап алкохола" ahaha

srpskivojnik-3.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...