chegster Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 a jel sajro nastavio :D ne javlja se? Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Shta si uradio Sajro? Ja evo 3 meseca nisam zapalio cigaru i banja mi, sem shto sad imam 8-10 kila vishe jer sam do skora jeo 5 puta na dan - al me to proshlo sad chinimi se i sad idem na dijetu 800 kalorija dnevno sa +200 kalorija nedeljno da se vratim u normalu. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Ja evo 3 nedelje i isto sam kljakav ko pre. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Da, za te tri nedelje ti se ništa nije izdešavalo pa zato Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Shta si uradio Sajro? Ja evo 3 meseca nisam zapalio cigaru i banja mi, sem shto sad imam 8-10 kila vishe jer sam do skora jeo 5 puta na dan - al me to proshlo sad chinimi se i sad idem na dijetu 800 kalorija dnevno sa +200 kalorija nedeljno da se vratim u normalu. Bote nemoj tako mnogo da redukujes, postizes kontra efekat a i bices sav sjeban. Ako ne treniras nista tebi bi trebalo oko 2200 kalorija dnevno, znaci trebalo bi oko 1600 da unosis, nikako ispod 1500 dnevno. Ako pocnes nesto da treniras, dodaj jos kalorija Dzigi i ja skinusmo po vise od 10 kila svako, a forma nikad bolja. Sve uz pomoc knjige "Burn the fat, feed the muscle". Iako se cimam sa dijetama vise od 10 godina (lol, vise ili manje uspesno) ova knjiga je jedina stvar da koju mogu da kazem da je bas do jaja. Quote But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Bote nemoj tako mnogo da redukujes, postizes kontra efekat a i bices sav sjeban. Ako ne treniras nista tebi bi trebalo oko 2200 kalorija dnevno, znaci trebalo bi oko 1600 da unosis, nikako ispod 1500 dnevno. Ako pocnes nesto da treniras, dodaj jos kalorija Dzigi i ja skinusmo po vise od 10 kila svako, a forma nikad bolja. Sve uz pomoc knjige "Burn the fat, feed the muscle". Iako se cimam sa dijetama vise od 10 godina (lol, vise ili manje uspesno) ova knjiga je jedina stvar da koju mogu da kazem da je bas do jaja. Aj baci mi to na mail or link plox :) Nvm skinuo :D Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 aj baci i meni, ako je na srpskom:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 nije, eng - www.mininova.org - samo c/p ime kako je napisao Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 noobzori pola dine live and well Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly*zomb1e Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 (edited) "opet , on je bio jedan mit... jedne generacije..." Godinama sam bio kako ja to nazivam (a mozda jos neko) "Weekend pushac" , pricamo o cigaram da.(kontam da na ruru nikako covek ne sme ostaviti prostora za rashirene guzove pa chak ni preko postova ,jer ljudi to odma koriste" sprdnja... nakon par godina zickanja od ortaka za pljugu , kad se izadje negde i sl. dosao sam do onog tripa "Sramota me je da zickam,imam love za laki/pall mall light (to sam duvanio) ...zasto ne bi sam sebi kupovao pljuge pa nek traju" i tako sam kupovao pljuge,godinu i po ...2 (bio je i neki smor deo na faxu i uzivao sam u cigarama) ...ali NIKAD nisam bio ono pusac za pakla dnevno, meni je trajala pakla 2dana,ponekad i 3. Gajbi sam retko duvanio,jer nikad nisam gotivio miris pljuga koji se uvuce u zavese... dzaba prozori , dzaba sve ... nisam mogao da kuntam u takvoj prostorji. Vremenom , navikao sam se na takve prostorije i kuntanje u njima i pakla je trajala i dalje 2 dana.. , ali jutarnji shlajm je bio mega! Jednom prilikom, ostane meni 3 pljuge u pakli koja stoji vec 3+ dana. (ne secam se tacno) Najeo se neke torte, popio pelin ..zapalio pljugu i ... nesto mi se slosilo, kontam ja nevermind... pomesao sam svasta idemo dalje, kad par sati kasnije opet mi lose. Resio sam tad da ne zapalim pljugu 2,3 dana i islo mi je nekako. Onda je doslo jedno jutro , kafa.... pa i cigara naravno (ovog puta sveza pakla) ... i opet mi neki los trip "kao da mi se slosilo , ali ne onako kao ONOG dana..." i tad popizdim i kazem sebi "Nema vise kafe , nema vise pljuga!" Nisam pio fuka ni pljuge mesec i po dana... i onda od jednom (zasto si poceo opet?) ... ("pa nisam mogao da izdrzim vise..") , vratio sam se na cigare. Srecom po mene, opet sam resio da ih ostavim jer sam kontao "Nikad ne uspe nista iz prve.. pa kao ajde jos 1x da probam" . Od tog trenutka sam nepusac vec godinu i po dana. I jedna jako bitna informacija, sada kada sedim negde gde ima dima ili sl. taj smrad pljuga mi je 5x jachi nego kad sam bio nepusac! (takodje moram priznati da sam uzeo za ovih godinu i po dana svega 3,4 pljuge u extra trenucima nagona , ali posle 2 dima...sam oterao zelju , jer vise ne mirisu ... sad nekako smrde!") Edited August 9, 2009 by sly*zomb1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Koje ste pickice :D Cigara je mamara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly*zomb1e Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 (edited) takodje od kad ne duvanim , lakse se napijem! Sto je je dupla usteda novca... Probajte da pljugate izvetrene pljuge , mozda vam taj smrad probudi neki trip da ostavite pljuge. : ))))) edit : pelin je mamara :P Edited August 9, 2009 by sly*zomb1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Koje ste pickice :D Cigara je mamara. Mamara za ljude bez razuma! Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Najbolje da odes na selo, i tamo radis seoske poslove od jutra do mraka i tako mesec dana. Da nemas vremena da mislis o tome. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Pa u selu se ljudi pre nego sto ista pocnu da rade, nasljokaju brlje... inace bi poludeli od tog posla Quote But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 opet selo lek za sve probme :P Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Realno Osim za finansijske, al pare su overrated Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Napravi dete i ostavljas pljuge :) Iskreno tek 25 dana, ali kad nisam zapalio u situaciji da on urla, babe i dede brbljaju, jos par likova tu drnda, par dece skici, necu nikad vise nadam se. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Wow Igore nisam znao da imash dete! Cestitam i nek je zivo i zdravo! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 zbog tog wow-a i ne znas da ima dete :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 lol, ne igram Wow ali dobro . Igrao sam jednom 5 dana i smorio me je jako. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 e pa to ti je bio dobar izgovor ! :D uzimajuci u obzir da je igor ljubitelj wow-a :D sad ti nikako nece oprostiti :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLoOkO Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 ja sam sam bio hc pusac par godina i prosle godine zbog devojke rekao aj kao probam i 2 meseca nisam zapalio nijednu.sad povremeno kad se bas uzelim zapalim koju da me zelja mine,al eto nisam ni 2 pakle popusio od proslog oktobra :) a da mislim na cigare,ne na k***c :P Quote "Rock thinks Paper is overpowered but Scissors are fine" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts