Jump to content

Quit smoking, possible?!

Recommended Posts

ljudi, pa najnormalnija stvar je da strastven pusac ne moze da funkcionise bez pljuga, ne znam sta je to cudno i nije nista foliranje nego je tako. ko sto ce pajdoman da se overi u nekom ulazu de ce da ga vidi pet baba i isutira pet skinsa, ali mora. nije to ni lepo ni dobro, ali nije nikakvo foliranje, sta je vama...onaj ko duvani ko turcin a moze osam sati bez pljuge, taj nije covek ili s njim nesto nije u redu i s njegovim organizmom, a ne sa onima koji kriziraju i izlecu na prozore i u wc.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

vazno da vi razmishljate o tome shta dobija drzava a ne ljudi oko vas... ne bori se drzava protiv duvana ne go nevladine organizacije, koje javno traze od drzave prostor za "uzbunu" i moraju da dobiju jer drzava kakva god da je ne sme da zabrani ili ne podrzi akcije koje su povoljne za zdravlje stanovnishtva... Pasivan dim je MNOGO gori iz samo jednog prostog razloga, ko jebeno mene pita jel ja uopshte hocu da udishem tvoj smrdljivi otrov???

da treba zabraniti totalno...

www.500px.com/chegster26

Maud ima vrhunsku moc dijalektike i retorike.

Mada, neka krajnjost, ja bi ljudima dozvolio da sami sebi rade sve.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

maude, pricas kao da si ti ugrozen u celoj toj prici i da treba da se borite za neka svoja prava (?!)

Edited by vLaDa_

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Ja sam prestajao da pushim nekih 5 puta. I izdrzhao sam mozhda 2 dana, a deshavalo se kad nisam hteo da prestanem da mi se zalomi da neidem iz kutje i po nedelju dana i ne zapalim ni jednu i nije da mi neshto treba jer uopshte kutji ne pushim te nisam ni navikao na isto pa mi ni ne treba. Al kad sam napolju cigara je jednostavno deo svega shto radim i svuda gde boravim i vetj sam navikao da pushim.

Pushim oko 3 godine, i pushim jednu paklu dnevno, ponekad i manje. Kontam da bih mogao da prestanem bez neshto mnogo truda jer nema mnogo trenutaka kad mi baaash jako treba cigara.

SAMO HRABRO TJIRO. I ako kontam da si vetj batalio odvikavanje. :D

^ svaka cast (jbt i ja reagujem k'o da si rek'o 54 godine)... jbg odoh da zapalim jednu... <_<

Nije malo 54h posle 7 godina, nikako :)

Meni je najvetja misterija shto se osetjam nekako mnogo bolje i pozitivnije od dana kad sam reko sebi - kraj.

Kontam da me to zapravo najvishe i drzhi...

Chak i kad sam pio pivo, nisam zapalio cigaru iako sam je drzhao u ruci i mirisao namerno sebe da chikam - a tu sam svaki proshli mini pokushaj failova...i kod smanjivanja...kad pijem pivo...samo ide cigara za cigarom...nema sekunde bez dima - bilo u akciji da smanjim bilo u akciji da prestanem od 13. aprila...i eto...sad je proshlo ko po loju!

poz voz 2011

sta je bre proslo, ne pusis dva dana. ima da grebes zidove do kraja nedelje [roflmao]

Da mu vidis frizuru poslednja 2 dana [roflmao], digla se ko hejt na kreatorove trenerke :D

Edited by OU JEA!

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

sta je bre proslo, ne pusis dva dana. ima da grebes zidove do kraja nedelje [roflmao]

Zar nije prvi dan najtezhi?

Da mu vidis frizuru poslednja 2 dana [roflmao], digla se ko hejt na kreatorove trenerke :D

Nema vishe frizure "izasho sam iz kreveta 2009" xD sad sam opet shaban :)

poz voz 2011