Doolio Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 ljudi, pa najnormalnija stvar je da strastven pusac ne moze da funkcionise bez pljuga, ne znam sta je to cudno i nije nista foliranje nego je tako. ko sto ce pajdoman da se overi u nekom ulazu de ce da ga vidi pet baba i isutira pet skinsa, ali mora. nije to ni lepo ni dobro, ali nije nikakvo foliranje, sta je vama...onaj ko duvani ko turcin a moze osam sati bez pljuge, taj nije covek ili s njim nesto nije u redu i s njegovim organizmom, a ne sa onima koji kriziraju i izlecu na prozore i u wc. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 navucite se na pajdo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 sve je smesnije sto vise puta kazes Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Mene je ubedio, krecem na pajdo cim dobijem akcije. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 ma ujdo je za sise, pravi mushkarci rade jenkem! AJDE TO ZABRANITE SISE!!1 Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Ja sam posta zavistan od koka-kole :/, svaki put kad pomislim, ide mi pena na usta :S?S?SS:S:S:S:Slog Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 kakvi ste narkomani, zao mi vas :P Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 vazno da vi razmishljate o tome shta dobija drzava a ne ljudi oko vas... ne bori se drzava protiv duvana ne go nevladine organizacije, koje javno traze od drzave prostor za "uzbunu" i moraju da dobiju jer drzava kakva god da je ne sme da zabrani ili ne podrzi akcije koje su povoljne za zdravlje stanovnishtva... Pasivan dim je MNOGO gori iz samo jednog prostog razloga, ko jebeno mene pita jel ja uopshte hocu da udishem tvoj smrdljivi otrov??? da treba zabraniti totalno... Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 pa ni mene niko ne pita dal otju da chitam tvoje postove, pa ih opet zato shto postujesh moram da vidim! da treba te zabraniti totalno! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 +1 na totalnu zabranu cigareta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 +1 na totalnu zabranu cigareta dream on boy ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Maud ima vrhunsku moc dijalektike i retorike. Mada, neka krajnjost, ja bi ljudima dozvolio da sami sebi rade sve. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 najbolje kada se pushachi bune za svoja 'prava' lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 meni je profesorka pricala kako je neka njena (koja zivi ne znam ni ja gde) dozivela da je komsinica (neka dokona baba) zvala da se zali jer u svom stanu oseca dim koji dolazi kroz prozor. i da je dosla ekipa i rekla joj da NE MOZE TAKO DA PUSI! :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 (edited) maude, pricas kao da si ti ugrozen u celoj toj prici i da treba da se borite za neka svoja prava (?!) Edited May 6, 2009 by vLaDa_ Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 54h Smoke Free i dojaja mi! :) Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rising Sunce Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 ^ svaka cast (jbt i ja reagujem k'o da si rek'o 54 godine)... jbg odoh da zapalim jednu... <_< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Ja sam prestajao da pushim nekih 5 puta. I izdrzhao sam mozhda 2 dana, a deshavalo se kad nisam hteo da prestanem da mi se zalomi da neidem iz kutje i po nedelju dana i ne zapalim ni jednu i nije da mi neshto treba jer uopshte kutji ne pushim te nisam ni navikao na isto pa mi ni ne treba. Al kad sam napolju cigara je jednostavno deo svega shto radim i svuda gde boravim i vetj sam navikao da pushim. Pushim oko 3 godine, i pushim jednu paklu dnevno, ponekad i manje. Kontam da bih mogao da prestanem bez neshto mnogo truda jer nema mnogo trenutaka kad mi baaash jako treba cigara. SAMO HRABRO TJIRO. I ako kontam da si vetj batalio odvikavanje. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 ^ svaka cast (jbt i ja reagujem k'o da si rek'o 54 godine)... jbg odoh da zapalim jednu... <_< Nije malo 54h posle 7 godina, nikako :) Meni je najvetja misterija shto se osetjam nekako mnogo bolje i pozitivnije od dana kad sam reko sebi - kraj. Kontam da me to zapravo najvishe i drzhi... Chak i kad sam pio pivo, nisam zapalio cigaru iako sam je drzhao u ruci i mirisao namerno sebe da chikam - a tu sam svaki proshli mini pokushaj failova...i kod smanjivanja...kad pijem pivo...samo ide cigara za cigarom...nema sekunde bez dima - bilo u akciji da smanjim bilo u akciji da prestanem od 13. aprila...i eto...sad je proshlo ko po loju! Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rising Sunce Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 ^^ haha... pa jeste, malo je vremena proslo... al' dobro je da izdrzavas, valjda ce da uspe... ja se jos uvek ne usudjujem da kazem sebi 'dosta je' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 (edited) sta je bre proslo, ne pusis dva dana. ima da grebes zidove do kraja nedelje Da mu vidis frizuru poslednja 2 dana , digla se ko hejt na kreatorove trenerke :D Edited May 6, 2009 by OU JEA! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 sta je bre proslo, ne pusis dva dana. ima da grebes zidove do kraja nedelje Zar nije prvi dan najtezhi? Da mu vidis frizuru poslednja 2 dana , digla se ko hejt na kreatorove trenerke :D Nema vishe frizure "izasho sam iz kreveta 2009" xD sad sam opet shaban :) Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Evo prodje nedelju i kusur dana, smoke free, i bash mi lepo. Desilo se neko chudo taj dan kad sam ostavio cigare bash... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 jel planirash da ostavish uskoro i "stono slikarstvo" ? :) Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 jel planirash da ostavish uskoro i "stono slikarstvo" ? :) A ne, to mi je rachunica! Godishnje puknem 1000eu na cigare. To je 10 grama premium umetnichkih dela po stolu :) Eto nove godine :) Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts