Jump to content

Quit smoking, possible?!

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Zapravo ima li nesto u sta se ovaj Maud ne razume?

Da li je na pomolu covek-koji-ce-skinuti-koleta-sa-trona?

shta opet je moje previshe postovanje pochelo da smeta, jel pocheo hajli da spamuje na ircu :D

i jedan je kole!

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

pa poenta je shto se od raka ne umire instant, nego prolazish kroz pakao i opet na kraju umresh.

Moj cale je rekao da prestaje, i prestao je. Popusi jednu cigaretu u 2 meseca.

to je vetj pomenuta mega glupost, tj. ko da nije prestao.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

nije bash on topik al' ajde

secam se da sam kao klinac u osnovnoj bio na rodjendanu kod drugarice, pa je vecina ljudi pripalilo pljuge i kao neshto purnjaju....kasnije su i nas nepushache terali da uzmemo bar dim, da ih kao ne bi odrukali :)

poenta je da su svima njima branili roditelji, a secam se da je meni cale rekao da mu opushteno kazem ako propushim, da ne odbijam pare od uzine za pljuge

meni su cigare uvek bile odbojne, otprilike, kao kada bi morao da jedem papir

pa poenta je shto se od raka ne umire instant, nego prolazish kroz pakao i opet na kraju umresh.

to je vetj pomenuta mega glupost, tj. ko da nije prestao.

Znaci isto je pusiti jednu cigaretu u 2 meseca kao i 2 pakle dnevno?

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

isto sa stanovista zavisnosti, navike, repeticije i tako ti_ stvarcica, zato sto je to cisto on/off, a ne kad, kolko i tome slicno. plus sto je do jaja lose to raditi jer prakticno svaki put kad zapali plju_u, kao da mu je prva, sto je sranje po or_anizam da se tako sokira stalno.

jebi_a ako moze jednom u dva meseca da pripali, moze i skroz da prestane.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

pazi,po meni dzaba ti svi preparati,ako nemas karakter :(

ako ti slab karakter onda batina :) hahah,salim se ma samo se zainati nadji dobar razlog da prestanes i drz' se toga... i moci ces da preronis bazen po sirini soon :))

a ono smanjicu,pa cu postepeno smanjivati dok ne prestanem...po meni glupost,ja sam sasekao iz korena i vec 5god. nisam dim povukao.. samo ga preseci i "cao z" :))

pa da, to sam pricao i prosli put, savato sam kole_inicu da mi nacrta nesto protiv pusenja da drzim u sobi pod jedan, pod dva, svima sam odma raskokodakao da sam prestao da pusim i jebi_a, nema nazad, bio bi ekstremno jadan kad bi opet poceo, bilo bi letdaunovanje ko u americkim tinejdz filmovima:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Znaci isto je pusiti jednu cigaretu u 2 meseca kao i 2 pakle dnevno?

pa netju da kanjam da kazhem da je isto al kao da je isto .. pogledaj, mislim da ima na youtubu, snimak kako izgleda uvlachenje dima izunutra i bitje ti jasno da nema razlike .. chak, ovo shto kazhe dule, mozhe da bude shok za sistem.

postoje samo tri lvl:

- ne pushim (0 pljuga)

- pushim 'normalno' (1-15 pljuga) i

- pushim nenormalno (>20 pljuga)

it's that simple.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Ja sam sad kao u procesu, posle 7 godina. Nije zezanje mame mu.

Za pochetak sam preshao na lights i manji broj pljuga, chisto da smanjim sam unos nikotina. I onda na kraju nedelje ide hvala dovidjenja pljuge Serious Take One (poshto je bilo vetj Partial Take x2 - otud ova odluka da smanji fizichku navinu za nikotinom)

Shto se tiche prestanka iole ozbiljne zhelje za cigarama...valjda rekoshe pola vremena od stazha kolko ti treba za kompletno chishtjenje organizma od nikotina. Tako vr' !

A ti maude si ostavio?

poz voz 2011