f4ts0 Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Zapravo ima li nesto u sta se ovaj Maud ne razume? Da li je na pomolu covek-koji-ce-skinuti-koleta-sa-trona? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Zapravo ima li nesto u sta se ovaj Maud ne razume? Da li je na pomolu covek-koji-ce-skinuti-koleta-sa-trona? shta opet je moje previshe postovanje pochelo da smeta, jel pocheo hajli da spamuje na ircu :D i jedan je kole! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Maud Maud Maud Maud Maud Maud Maud Maud Maud \o/ Nema Koleta, vreme je da stare ikone idu u podrum, daj da kacimo novu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 daki, koja si ti shlihtara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Odjebi vise, majmuncino. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 shto si nervozan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Nisam zapalio ceo dan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Moj cale je rekao da prestaje, i prestao je. Popusi jednu cigaretu u 2 meseca. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 (edited) Pusim tek godinu dana.Najvise sam prestajao na po 5 dana.Jos nemam neku veliku potrebu da prestanem, pakla dnevno...a i ne brinem se previse zbog raka i tih stvari, ionako sam ateista , kad umrem, gotovo je, a do tada zivim kako zelim :) Edited April 29, 2009 by ArktickaLubenica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 pa poenta je shto se od raka ne umire instant, nego prolazish kroz pakao i opet na kraju umresh. Moj cale je rekao da prestaje, i prestao je. Popusi jednu cigaretu u 2 meseca. to je vetj pomenuta mega glupost, tj. ko da nije prestao. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Imam ja resenje i za to :D Skok sa mosta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 nije bash on topik al' ajde secam se da sam kao klinac u osnovnoj bio na rodjendanu kod drugarice, pa je vecina ljudi pripalilo pljuge i kao neshto purnjaju....kasnije su i nas nepushache terali da uzmemo bar dim, da ih kao ne bi odrukali :) poenta je da su svima njima branili roditelji, a secam se da je meni cale rekao da mu opushteno kazem ako propushim, da ne odbijam pare od uzine za pljuge meni su cigare uvek bile odbojne, otprilike, kao kada bi morao da jedem papir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 pa ono i ja to malo povezujem sa roditeljima, nikad mi nije branjeno i nikad nisam ni probao, niti cu :/ Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Ahaha meni kenjaju do jaja i pushim. Tjiro nateraj matorce da ti zabranjuju i ako te uhvate sa pljugom da te matori prebije, trebalo bi da upali ako drugachije ne mozhe. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 29, 2009 Author Report Share Posted April 29, 2009 Ujedam. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 ja ne pushim cigare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 pa poenta je shto se od raka ne umire instant, nego prolazish kroz pakao i opet na kraju umresh. to je vetj pomenuta mega glupost, tj. ko da nije prestao. Znaci isto je pusiti jednu cigaretu u 2 meseca kao i 2 pakle dnevno? Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 isto sa stanovista zavisnosti, navike, repeticije i tako ti_ stvarcica, zato sto je to cisto on/off, a ne kad, kolko i tome slicno. plus sto je do jaja lose to raditi jer prakticno svaki put kad zapali plju_u, kao da mu je prva, sto je sranje po or_anizam da se tako sokira stalno. jebi_a ako moze jednom u dva meseca da pripali, moze i skroz da prestane. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Danas ispusio jednu pljugu samo, i evo sada nemam potrebu ali cu sve jedno da odem da cornem jednu caletu/kevi za pred spavanje, jer sam sebe tripujem da necu moci da zaspim, a mogao bih lagano :) jadno, jbg. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 jebi_a ako moze jednom u dva meseca da pripali, moze i skroz da prestane. Pa to zapali u drustvu, kad imamo neke specialne goste ili tako :P Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 pazi,po meni dzaba ti svi preparati,ako nemas karakter :( ako ti slab karakter onda batina :) hahah,salim se ma samo se zainati nadji dobar razlog da prestanes i drz' se toga... i moci ces da preronis bazen po sirini soon :)) a ono smanjicu,pa cu postepeno smanjivati dok ne prestanem...po meni glupost,ja sam sasekao iz korena i vec 5god. nisam dim povukao.. samo ga preseci i "cao z" :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 pa da, to sam pricao i prosli put, savato sam kole_inicu da mi nacrta nesto protiv pusenja da drzim u sobi pod jedan, pod dva, svima sam odma raskokodakao da sam prestao da pusim i jebi_a, nema nazad, bio bi ekstremno jadan kad bi opet poceo, bilo bi letdaunovanje ko u americkim tinejdz filmovima:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Znaci isto je pusiti jednu cigaretu u 2 meseca kao i 2 pakle dnevno? pa netju da kanjam da kazhem da je isto al kao da je isto .. pogledaj, mislim da ima na youtubu, snimak kako izgleda uvlachenje dima izunutra i bitje ti jasno da nema razlike .. chak, ovo shto kazhe dule, mozhe da bude shok za sistem. postoje samo tri lvl: - ne pushim (0 pljuga) - pushim 'normalno' (1-15 pljuga) i - pushim nenormalno (>20 pljuga) it's that simple. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Ja sam sad kao u procesu, posle 7 godina. Nije zezanje mame mu. Za pochetak sam preshao na lights i manji broj pljuga, chisto da smanjim sam unos nikotina. I onda na kraju nedelje ide hvala dovidjenja pljuge Serious Take One (poshto je bilo vetj Partial Take x2 - otud ova odluka da smanji fizichku navinu za nikotinom) Shto se tiche prestanka iole ozbiljne zhelje za cigarama...valjda rekoshe pola vremena od stazha kolko ti treba za kompletno chishtjenje organizma od nikotina. Tako vr' ! A ti maude si ostavio? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 nisi ni jedan post prochitao :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts