VoOdoO_MaN Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Stigao mi je pm Hi, please I cant find this song "Jose Uceda & Katrina Q. Ft. Sophia Sans & Adrian Rey - Sola (Original Extended Mix)" and you upload it in 2008 year http://forum.klanrur.rs/index.php?s...p;#entry1201805 please upload this song for me, on zippyshare.com veeery thx m8 Možda i opet krenem da kačim neku muzikicu tamo :) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Pravo iz skole u pozoriste, tek sam sad usao u kucu. Noge me otkidaju jos od juce. Klanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 boli ga kurac (duleta) zna da ce za operaciju preko veze sabijati dosta stotina evra... a i napijace se za dzabe!!!! UA DOKTORI, MITO KORUPCIJA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Ali zato dule kada se to zavrsi postajes iskusni "cika doktor" koji pod svoje okrilje uzima mlade i socne studentkinje :D U jednom momentu se zivot menja na mnooooooogo bolje ^^ taj rad, jednu jebem, a druga mi pusi! boli ga kurac (duleta) zna da ce za operaciju preko veze sabijati dosta stotina evra... a i napijace se za dzabe!!!! UA DOKTORI, MITO KORUPCIJA! USTASE LUSTRACIJA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Ujutru moram na regrutaciju. Dovoljno sam izbegavao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Ja i dalje izbegavam :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 zar se na regrutaciju ne ide sa 18 godina...ccc kakve ste vi patriote, a ovamo nesto kenjate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 (edited) Ja nisam ni odneo ona dokumenta...bole me kara iskreno a i izbegavacu dovoljno dugo regrutaciju i sve u pm..ebe mi se Edited April 6, 2009 by vLaDa_ -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 zar se na regrutaciju ne ide sa 18 godina...ccc kakve ste vi patriote, a ovamo nesto kenjate... Brate, ja iso sa 17 i posle sam bio izdajnik i strani placenik godinama :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Mene su zvali u vojni odsek da me upishu tamo, ali josh uvek nisam imao lekarski pregled. Shta je tachno regrutacija? o.O . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 ja sutra u 7 moram na lekarski. smaraci prokleti. steta pa moji znaju za ovo inace im se nikad ne bih pojavio. ceo dan da mi propadne a u vojsku nesto ne kontam da cu ikad ici. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 kada smo kod vojske, meni ostalo manje od 2 meseca civilne :)) + redovno nisam koristio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Raspao sam se :( Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 kada smo kod vojske, meni ostalo manje od 2 meseca civilne :)) + redovno nisam koristio Meni jos osam meseci... ura :( facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 raspad...ucio konacno nesto,mada nedovoljno,idem da spavam,ustajem u 7 i picim na kolokvijum...go go go! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Nemam net vec 5-6 dana, presrecan sam :D ne znam kako mi kuca izgleda :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 kada smo kod vojske, meni ostalo manje od 2 meseca civilne :)) + redovno nisam koristio meni za mesec dana krece civilna :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 zar se na regrutaciju ne ide sa 18 godina...ccc kakve ste vi patriote, a ovamo nesto kenjate... Mojoj generaciji ('88) su tek ove godine poceli da salju pozive za regrutaciju, a posto sam u Bgu manje-vishe, ne moze postar da me nadje izgleda :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 "norway today" u bdp-u ftw! :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Ja nisam ni odneo ona dokumenta...bole me kara iskreno a i izbegavacu dovoljno dugo regrutaciju i sve u pm..ebe mi se Pricaju o regrutaciji za vojsku, ne za izvidjace You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 zar se na regrutaciju ne ide sa 18 godina...ccc kakve ste vi patriote, a ovamo nesto kenjate... Sa 17 ili 18 treba samo da se ode na poziv da te evidentiraju, a cim se zavrsi srednja skola tamo 19 godina ili mozda cak sa 20 onda ides na regrutaciju. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Sve ortake iz blokova su zvali jos prosle godine, nama Zemuncima nista ne stize, lol. Jebote, nisam znao da Michael Jackson peva Smooth Criminal :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 go tibor, go tibor, go go . go home. rad, fudbal, konsultacije, setnja, gajba, kuntanje, fudbal, gajba, kuntanje. pa ja tju dumrem. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Komsije iznad mene ponovo pocele da se ilegalno nadogradjuju od ranog jutra.... u 8h pocelo busenje testerisanje i ostale gluposti ... Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 jel se obreo neko u blizini narodnog pozorista juce oko 10 - 11 - 12 da vidi onaj narandzasti porse parkiran ? jbt, mislim da dobro poznajem porsche modele (nfs5 fan :D) , ali nemam pojma koji je ono model, evo sad pretrazujem net i ne mogu da nadjem.. The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts