Jump to content

Pričajte

Recommended Posts

Rmbao ceo dan u NS, vrcao se busom jer je jebena SEKA izgovor da nas 4 deli jedan auto.

No ispade sjajno jer sam maltene zaboravio kako je fenomenalna dremka u memljivom medjugradskom praznom busu. I jos me probudi telefon i ja onako bunovan pricam "da da logovi, sekjuriti, aha da, a ko je to"

Ma vreme je vrh, ma juhu

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pokusavam da sednem da ucim od 9....teorije nema.....

btw, <3 fb kvizove, testove itd..

... took the Twoje omiljeno mushko ime....:D quiz and the result is Marko...<3

Owo ime znaci da je decko weoma dobar pa zbog toga ima owakwo ime...pomaze prijateljima....to te sigurno odusewilo...:D

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

daj brate koji kurac, Kruko je raspolozen. sta je ovo?

inace bio na srbija - svedska, bilo je do jaja, posebno zbog hrama jbn fudbala.

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

sxto se nerwirasx? ;PpPpPpPpP loodeelo

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Kakav dan.

Bio do jazasa, kao neki sastanak, sutra neka konvencija bla bla, doshlo masa drugih ljudi iz drugih grado i tu palo neko neplanirano kuglanje.

Prve 2 partije nisam zavrshio jer se sjebala rampa, ali zato tretju izgubih za malo. Prvo bacanje 8, drugo nishta i sledetja 3 strajkovi, tu se neshto vukao posle sa 2 i 3 kegle na nogama i ortak me ujebe u bukvalno zanjem bacanju nparavi strajk i pobedi me za dva.

Koji je massive fun to kuglanje.

A josh je i neka polupijana klinka rekla da tje da ostavi dechka zbog mene. ^_^

Edited by -protA

dobro jutro...

:)

Cini se da ce biti lep dan...nema guzve u saobracaju...prolece...hm...gde je zamka, pitam se? :(

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

n_fit-798256.jpg

posle metar dana nadjem opet u radnji ovo i kao do jaja, uzmem 3 kutijice da iam u steku

al brate na kasi kao gospodja me obradovala: vise ne kosta 145din, nova jicena je 233din [izuv]

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

kog?

znas ti :)

sto se tice muslija, najbolji je onaj tropic na merenje sto se uzima u maxiju.

treba natji izgovor da se izadjen napolje preko dana :)

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...