SUBE Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Ooo jea SS siberia vredi svake pare!!! There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Nema nikakav pw knjiga. Blah,meni trazhi neki pw kad krenem da otvaram pdf file... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 25, 2009 Author Report Share Posted March 25, 2009 Otvori ga iz Foxit Readera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 HIROMISHI SHINOHARA! znaci ipak sam nesto srao po forumu sinoc...sto je najgore uopste se ne secam da sam ovo napisao...i sto je jos gore, onako mrtav pijan sam tacno napisao jebeno ime :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Otvori ga iz Foxit Readera. Ty,mada ovu knjigu sam gledao vishe puta u teretani,al valja imati i kuci :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 au,7 i po sati niko nista nije napisao... :)) bio jutros na faxu,pa posle gajbi nesto zavrsavao za sutra,pa opet na fax,pa shishanje,pa sad konacno zavrsio sve...sad pada gta ili mozda cs,videcemo... :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Slusam RatM , jedem coko plazmu, i spremam se da idem da se vidim sa ortakom kojeg nisam video od 6 godina sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 edeste! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 etusmo! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 edeste! caoske stanko, kad cemo na pivo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Bio sam danas do reke, posto nigde blizhe tržnom centru nisam našao parking :) i baš je bilo fino vreme, jedino malo hladnjikavo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Polozhih jeah! Al doktor mi uterao penis na lekarskom pa tju morati da nosim naochare dok vozim do kraja zhivota, xixi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Polozhih jeah! Gz "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Koji sam bolid...rur forum pocetna nije vise na staroj klanrur.rs/forum nego je http://forum.klanrur.rs/index.php?act=idx i od kadaa se promenilo ja vec 2 dana klikcem u bookmarku i nece...i ja istripovao da je sjeban forum i batalim..i provalim da mi lik poslao pm i iz maila pristupim messengeru na ruru bez problema...i provalim... btw opet se vracam na staro, nema spavanja nocu, samo preko dana -.- -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 www.klanrur.rs/forum bogami radi bez problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 evo i meni proradilo...ali nije radilo sigurno, nisam bas toliki idiot :/ -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Povremeno baguje i meni i nece da otvori forum, nisi toliki idiot. :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Josh dva dana i skidaju mi konce, ubudjah se deset dana xD У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 @nepismen i pitam kreatora na msnu sto ne radi ovo, on kao radi mi ali mi yt ne radi...meni ovo proradi a sad mi youtube ne radi...strasno, ko zna sta rade -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 (edited) Meni bagovao forum danas ceo dan. A yt mi tako s vremena na vreme baguje po principu previshe sporo bez potrebe uchitava ili nece ni da se otvori uopshte. Edited March 26, 2009 by CABKE У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Ovaj Tuborg sabija život. Ja koji ne pijem generalno pivo često, baš mi leži. I onaj Efes Draft mi je ok, samo je ona ambalaža debilna... Sve u svemu devojka mi je u stanu već 10 dana i mogu reći da je ovo milina kad ne moraš ništa da radiš po kući sad. Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Sta fali draft ambalazi bas je alternativna :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Pa ako je retro alternativno onda ok. :D Realno dobra je samo da nekog opaučiš u kafiću/klubu. :D Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 PozzzZZZzzZZzzZ ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))) Bice lep dan, jos danas je zajebano i posle ez mode :) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 evo i meni proradilo...ali nije radilo sigurno, nisam bas toliki idiot :/ I Killy me je pitao sta je s RURom, ja mu reko radi i meni i bratu komotno, ne znam do cega je, kao klikne na RUR i stoji bela strana, meni se to juce desilo nekih 15 min. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts