evgeniy Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 (edited) i ja takodjer. samo zbog "Mrsh! Sve ste iste!" skrina Edited August 21, 2009 by digrejzorzor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Isti je bio i u RTCW. Ja sam je i ubadao po butinama >:E Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 naravno da je uporedivo, 4 je dobar, a 5 nije. isto kao sto su fight club i x-files razliciti filmovi, ali je fc dobar, a x-f los. shto se tiche singla slazhem se da je chetvorka mozhda bolje, ali shto se tiche multija petica je triput bolja u smislu da chetvorka vishe naginje kanteru a petica kvejku (shto se tiche razlike pochetnika i lika koji zna da igra) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Mislis u cetvorci treba da znas da igras a u petici ne, ili obratno? Nisi bas jasan. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 treba u obe znati igrati, ali u petici se mozhesh vishe nashtrebati nego u chetvorci tipa ko da poredish warcraft 3 i starcraft Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 24, 2009 Author Report Share Posted August 24, 2009 Odlicna akcija do samog kraja...... A u Septembarskom RUSH-u citajte i REVIEW !!! \o/ Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Ostavili su za nastavak ili ekspanziju. Prvi medaljon sa Tirpitza jos postoji, Deathshead je ziv, rat se nije zavrsio :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarovsk1 Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 mogao si ovaj "kraj" da stavis u spoiler,proklet bio :P Quote :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Da stvarno, za medaljon info ti je iz druge misije, za Deatsheada ti je iz celog serijala tj. coveka ne mozes da ubijes ni nuklearkom a rat se nije zavrsio jer se nije zavrsio :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 I meni je grafika ovde skroz bezveze, i ovo držanje oružja nekako ne izgleda realno. A i nisam nešto oduševljen igrivošću, ali kad se vama svima sviđa, da ne bude da hejtujem previše :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 jebo grafiku, ovo je d shit: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Koliko je strava kad se ovako rasteruje karakter u prvom planu :) Znam da me je bolela glava od igranja Wolf-a u jednom trenutku, igrao sam ga sto godina u kontinuitetu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Možda zbog preuskog field of viewa :D Sad ozbiljno, napokon sam izvalio što me boli glava u HL2 - default field of view je 75 stepeni lol. Srećom može da se menja iz konzole. Ubedljivi hit je Halo 1 i 2, sa fov-om od jebenih 70 stepeni. Može da se menja samo preko trenera, i ono kad se prebaci na 90+ stepeni, to je bukvalno nova igra :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Da, Halo je imao krsh FOV. Secam se da sam se bash smorio igrajuci tako posle Quake3. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Za keca postoji trener koji to rešava (može da se menja u letu u toku igre), za dvojku moraju da se hex-edituju mape, al nešto nemam volje da prelazim opet oba dela samo zbog toga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Nisam znao da postoji neko ko je obrnuo Halo, i to još oba dela :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Dobro, drugi nisam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Aham, sad drugi nisi ... jel ćemo uskoro doći do toga da nisi ni prvi? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Prvi jesam, šta ću, tad kad je izašao je još bio tako moderan i sve, a ne ko drugi sa 3 godine zakašnjenja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Dobro, to si u pravu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 @wolf kakva shteta, bolje da nisu izbacivali ovakav konzolashki fps na pc-u, zadrzali bi bar malo dobar ugled totalno je odsustvo potrebe da mrdate mish i nishan po veritkalnoj osi, dakle gore dole i varijacije su nepotrebne.... samo levo desno malo strajfa i to je to... jebote nema chak ni lean-a koji je bio u prvom delu... kakve seronje... jeb'o ih gejmped Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Iskljuci Autoaim tj. Aim Assist u opcijama ti ... ti ... G!!!-iju :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 wtf??? ladno su to ubacili u pc verziju... dough Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 Nego, jel nekome puca igra kada se pređe Castle level? Znači, vratim se u Downtown, preuzmem misije (Radio Station ili Airfield), krenem tamo, uđem u Radio Station level i igra se zabode (izbaci u Windows). Takođe, gde god da krenem (na početak igre, da dokupim municiju na crnoj berzi) isto pukne igra, nekad prilikom učitavanja, nekad i u toku igranja. Čitam po forumima, masa ljudi ima isti problem, bez obzira na grafičke drajvere, novi patch, kurac palac... Release koji sam ja skinuo je Razorov, el ima još neko slične probleme (do sada je sve radilo perfektno, ovo je negde oko 85% pređene igre). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 Upravo predjoh na onom najtezem lvlu igru. :) Apsolutno mi je sve perfektno radilo, bez kocenja (osim sek pri ulasku na lvl dok ne ucita) i nikad nije izbacilo u win. GeForce 8800 gtx i 2Gb rama plus win7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts