Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nisam ni znao sta gledam..ja sam buklvalno dotrcao do bioskopa, srecan sto sam uspeo da stignem na vreme..riba je birala i rekla je `cula sam da je dobar`..

bolje da sam dosao i video je kako se prca s nekim u klonji nego sto me odvela da gledam ovo..

jebote i dalje se nerviram kad se setim nekih scena..pakao

OBSERVE AND REPORT

Observe_and_report.jpg

Odličan film koji dobro funkcioniše i kao komedija i kao socijalna studija/kritika, pa ko nije alergičan na Rogena svaka preporuka.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

ne znam prosto sta da kazem..svaka rec je suvisna..znaci prisao sam ribi koja radi na salteru takvuda koja realno nista nije kriva i bio sam tolko nadrkan da sam kreno da se svadjam s njom..ono da mi vrati jebene pare..gledo sam ja sranja to je u redu.. ali ovo je nedozvoljeno lose

brate, koliko moraju roditelji da od tebe naprave razmazheno derishte da dodjesh u ovaj rezhim razmishljanja. jesi se svadjao u prodavnici kad ti se ne svidi sladoled?

Gluposti, Knowing jeste losh film ali je daleko od najloshijih filmova koje sam gledao. Razumem da postoji frustracija, ali takva reakcija od choveka koji ima 20+ godina je smeshna...

Edited by ZerBah

А в чем сила, брат?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaand?!

Aaaaaaand ne znam sta da kazem. Rekoh da nisam objektivan i meni se film dopao. Dva ipo sata proleti u nekom laganom tonu sa uzasnim oscilacijama i tenzijom kada je tu Hans Landa koga prosto mrzis pa volis pa opet mrzis. Pitt nije glavni lik nego deo price i kul je odigrao svoje, zabavan je u jednoj sceni u bioskopu nenormalno.

Na kraju imas utisak tarantinovske bolestine, smejes se, tripujes ponesto, ne budes sad u fazonu "jaaaaaooooooooooo mega". Po meni dobar film, na trenutke jako dobar. Plus Hans Landa Jew Hunter koji je nevidjen.

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

nije toliko los knowing, serendate mnogo.

brate, koliko moraju roditelji da od tebe naprave razmazheno derishte da dodjesh u ovaj rezhim razmishljanja. jesi se svadjao u prodavnici kad ti se ne svidi sladoled?

qft

I see by your outfit, that you are a cowboy.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...