KadeshiAmbassador Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 mmm svedjanke The Pursuit of Happyness http://www.imdb.com/title/tt0454921/ pazte ovog vil smita, osede, brkovi, skinuo masu i poceo da glumi. dobro se setio :) bash dobar! Stvarno dobar film. -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Nazalost u hollywoodu moras da prodjes hrpu govnjavih uloga da bi mogao da pocnes da glumus u nekim filmovima koji zasluzuju tako da se nazovu. Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freenzy Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 (edited) Crank 2006 Film za ložane ... Frankiehood 2009 Komedija, nasmejaće vas do suza ... Edited September 7, 2009 by salenzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Crank 2006 Film za lozane ... Ja nisam lozana, i nisam ljubitelj akcija al je film super. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 star trek. vrh i tacka. If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Sympathy for Mr. Vengeance Nisam gledao slican film ovome. Mnogo je dosadan prvih 40 minuta. Ali sam izdrzao. Vise mi se svideo Oldboy. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Hocu. Oldboy mi se vise svideo, jer ima vise humora, likova, i uspeo sam da se udubim od 3ceg minuta, dok je ovde trebalo 40 (film traje 2 sata). Oldboy je nerealniji, ali je nekako relalan na svoj nacin :) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 fanboys sjajno! ja sam odusevljen If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 mr. vengeance odlichan kao i svi ostali wook-ovi filmovi a vishe mi se dopao od oldboya oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 pocinjao sma da gledam oldboja 3 puta, josh skinuo neku ultra kvalitetnu verziju zbog silnog hvaljenja bash ovde, i ja ono ne kapiram sta je tamo dobro, zaista, mozda mi je ta jezichka barijera prejaka ili ne znam sta vec, a bash hocu da ga odgledam :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 pocinjao sma da gledam oldboja 3 puta, josh skinuo neku ultra kvalitetnu verziju zbog silnog hvaljenja bash ovde, i ja ono ne kapiram sta je tamo dobro, zaista, mozda mi je ta jezichka barijera prejaka ili ne znam sta vec, a bash hocu da ga odgledam :D odgledaj film obavezno, odlichan je. ODLICHAN! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Sto se mene tice Old Boy bi bio vrhunski film da ta tema nije prezvakana na zapadu milion puta. Ovako je ok film koji je odlicno reziran. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 my.name.is.earl.427 JAOOOO, epic epizoda, ali epic Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Seven pounds Ovom filmu fali mnogomnogo toga.. ideja i postavka su toliko puta sazvakane i nekako reciklirane iz drugih filmova da mi je prosto muka..pokusaj ozbiljne drame na krajnje amaterski nacin.. izdvojio bi pokusaj povezivanja muzike i scene nalik na ameliju pulen kao top fail. vil smit je imao srece da jednom iskoci iz svoje koze i uskoci u gorepomenuti sjajni `pursuit of happyness`..ali ne ide dvaput isti user.. po meni susti prosek..ocekivao sam daleko vise.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Angels & Demons Meh, nekako je previshe lame film, sigurno bi bio josh gori da sam chitao knjigu, no dobro, nije bilo dosadno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 odgledao onu generation kill seriju koje sranjce, jebote... sem par fora i forica u dijalozima i solidne glume na par mesta, izuzetno dosadna serija tj pogotovo radnja i prepuna predvidivih momenata... onako prava americhka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 what i said :P This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 POWDER BLUE Urbana drama o gubitnicima čije se sudbine na ovaj ili onaj način ukrštaju pred Božićno veče. Solidan film ako ste raspoloženi da se ubedačite, sa Forestom Vitakerom i Rej Liotom koji fino nose film, a Patrik Svejzi totalno neprepoznatljiv. A, da, ima i gola Džesika Biel :))) (bog te mazo, kak krasna žena, ju, ju). "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Odgledah Anđele i Demone - http://www.imdb.com/title/tt0808151/, Da Vinčijev kod nisam gledao, i još jednom sam potvrdio da mi je jasno zašto nisam ni imao ideju da čitam te sve Braunove knjige. Mis'im, meni je film onako, ne znam kako će reagovati fanovi serije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 saw IV i V » Click to show Spoiler - click again to hide... « ona scena kad mu iskache kost na kraju je nesto najodvratnije sto sam gledao u poslednje vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Marley & Me - meni totalno nezanimljiv i dosadan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Odgledao panov lavirint i amores perros. Odlicni su ali malo mi je amores perros bolji. Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Angels & Demons Meh, nekako je previshe lame film, sigurno bi bio josh gori da sam chitao knjigu, no dobro, nije bilo dosadno... +1 Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Novi Star Trek - very nice, kao shto sam i predvideo Zahari Q (aka Sajler) izuva kao Spock i ostali casting je veoma dobar. Pricha je OK, moze to naravno bolje ali drzi paznju ceo film. Svidja mi se kako su sve likove uvodili jednog za drugim. Jedino mi se nisu svidele super motion blur akcione scene u nekim momentima. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Marley & Me - meni totalno nezanimljiv i dosadan... jesi prco? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts