Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

mmm svedjanke

The Pursuit of Happyness http://www.imdb.com/title/tt0454921/

pazte ovog vil smita, osede, brkovi, skinuo masu i poceo da glumi. dobro se setio :) bash dobar!

Stvarno dobar film.

-It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nazalost u hollywoodu moras da prodjes hrpu govnjavih uloga da bi mogao da pocnes da glumus u nekim filmovima koji zasluzuju tako da se nazovu.

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Hocu.

Oldboy mi se vise svideo, jer ima vise humora, likova, i uspeo sam da se udubim od 3ceg minuta, dok je ovde trebalo 40 (film traje 2 sata).

Oldboy je nerealniji, ali je nekako relalan na svoj nacin :)

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

pocinjao sma da gledam oldboja 3 puta, josh skinuo neku ultra kvalitetnu verziju zbog silnog hvaljenja bash ovde, i ja ono ne kapiram sta je tamo dobro, zaista, mozda mi je ta jezichka barijera prejaka ili ne znam sta vec, a bash hocu da ga odgledam :D

fallout_table.gif

pocinjao sma da gledam oldboja 3 puta, josh skinuo neku ultra kvalitetnu verziju zbog silnog hvaljenja bash ovde, i ja ono ne kapiram sta je tamo dobro, zaista, mozda mi je ta jezichka barijera prejaka ili ne znam sta vec, a bash hocu da ga odgledam :D

odgledaj film obavezno, odlichan je. ODLICHAN!

Seven pounds

Ovom filmu fali mnogomnogo toga..

ideja i postavka su toliko puta sazvakane i nekako reciklirane iz drugih filmova da mi je prosto muka..pokusaj ozbiljne drame na krajnje amaterski nacin..

izdvojio bi pokusaj povezivanja muzike i scene nalik na ameliju pulen kao top fail.

vil smit je imao srece da jednom iskoci iz svoje koze i uskoci u gorepomenuti sjajni `pursuit of happyness`..ali ne ide dvaput isti user..

po meni susti prosek..ocekivao sam daleko vise..

odgledao onu generation kill seriju

koje sranjce, jebote... sem par fora i forica u dijalozima i solidne glume na par mesta, izuzetno dosadna serija tj pogotovo radnja i prepuna predvidivih momenata... onako prava americhka :)

fallout_table.gif

POWDER BLUE

Powder_blue.jpg

Urbana drama o gubitnicima čije se sudbine na ovaj ili onaj način ukrštaju pred Božićno veče. Solidan film ako ste raspoloženi da se ubedačite, sa Forestom Vitakerom i Rej Liotom koji fino nose film, a Patrik Svejzi totalno neprepoznatljiv. A, da, ima i gola Džesika Biel :))) (bog te mazo, kak krasna žena, ju, ju).

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Odgledao panov lavirint i amores perros. Odlicni su ali malo mi je amores perros bolji.

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Novi Star Trek - very nice, kao shto sam i predvideo Zahari Q (aka Sajler) izuva kao Spock i ostali casting je veoma dobar. Pricha je OK, moze to naravno bolje ali drzi paznju ceo film. Svidja mi se kako su sve likove uvodili jednog za drugim. Jedino mi se nisu svidele super motion blur akcione scene u nekim momentima.

А в чем сила, брат?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...