cali Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 dovoljni su doomsday kultovi i survival fanatici da se wasteland naoruzha do zuba Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 jesam li rekao da glumi majkl ajronsajd ? :D http://www.imdb.com/name/nm0000461/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 TA-DAM DAM DA-DAM .... TA-DAM DAM DA-DAM.... IDEMO !!! » Click to show Spoiler - click again to hide... « Scena kad se pojavi "svarci"... pustio sam baricu od srece i hajpa Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 uf al ste me sad nalozili, grizem nokte dok buljim u download bar "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Wat? Koji download, ono cam sranje? "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Fired up http://www.imdb.com/title/tt1083456/ = sranje Bronson http://www.imdb.com/title/tt1172570/ = nesto mi se nije svideo, true story. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 (edited) Odgledao The Hurt Locker - svidja mi se ovaj film. Arapi i njihovo okruzenje su odradjeni zaista vrhunski (znam, ziveo sam medju njima), Ameri takodje, no to sasvim nije poenta ovog filma, kao ni to shto mnogi misle da je ovo josh jedan film koji pricha o tome kako su opaki Ameri postali josh opakiji u Iraku. Poenta ovog filma je » Click to show Spoiler - click again to hide... «onaj momenat kada lik dodje kuci i gleda u supermarketu na police sa milion jebenih cornflake-sa. Ko razume, shvatice. Edited June 7, 2009 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 da, ta scena je i meni bila mega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 (edited) Terminator 4 iako solidan (americki) film samo dokazuje da su trebali da stanu posle dvojke. bolje da su pare ulozili na neku svoju ideju, al kontam da je lakse do para doci nego do originalne ideje. edit: @ Pipboy ne to cam sranje, braca rusi su sklepali super gledljivu verziju. Edited June 7, 2009 by bionic.man "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Bolje Skajnet i terminatori nego nekakva originalna ideja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Terminator 4 iako solidan (americki) film samo dokazuje da su trebali da stanu posle dvojke. bolje da su pare ulozili na neku svoju ideju, al kontam da je lakse do para doci nego do originalne ideje. edit: @ Pipboy ne to cam sranje, braca rusi su sklepali super gledljivu verziju. link? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Bolje Skajnet i terminatori nego nekakva originalna ideja. Skajnet koji namami ljude u svoju bazu da bi ih docekao sa jednim jedinim zastarelim modelom terminatora? Dude... Film fejluje u kriticnim detaljima. http://bittorrents.ro/ postanes premium user i svet je tvoj ;) "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Ako misliš na ovo, I'll skip it, ne bih da bacam oči još uvek. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Skidam samo zbog bejlija :d Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Gran Torino - fenomenalno. Corps Bride - simatichno, ima odlichnih igri rechi u vishe navrata na koje sam roflovao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 driven to kill (aka ruslan) najbolji stevin film u poslednjih par godina :) nista specijalno, standardna osveta prica, steva je rus, ruslan, dolazi u ny iz la na vencanje cerke, koje se ne naravno nasilno prekine, i tu steva krene da bije iako je mator i debeo, i dalje bije, iidalje imate osecaj da to boli :) na momente dosta podseca na gta4 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Skajnet koji namami ljude u svoju bazu da bi ih docekao sa jednim jedinim zastarelim modelom terminatora? Dude... Film fejluje u kriticnim detaljima. hvala ti shto si to podelio sa nama koji nismo odgledali film.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Skajnet koji namami ljude u svoju bazu da bi ih docekao sa jednim jedinim zastarelim modelom terminatora? Dude... Film fejluje u kriticnim detaljima. http://bittorrents.ro/ postanes premium user i svet je tvoj ;) » Click to show Spoiler - click again to hide... « Mozda ti je promaklo... ali cela radnja filma se deshava u 2018. godini, "zastareli" terminator je ustvari tek tada i napravljen (model t-800, aka svarci) Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 ishejtova čovek film, a ispostavlja se da nije skapirao radnju... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 lol, bioniche idi u bioskop gledaj :) film zapravo nema toliko rupa, ima par onih "ma jeeeeeste" momenata preg kraj, ali to je terminator, mora toga da ima malo, mislim mushki sf akcioni film :] ... ali sama prica je dobro pokrivena... jedino fali przachka muzika (ili je nisam cuo)... film je dobarrr, gleda mi se opet... ne secam se poslednjeg dobrog akcionog filma (ok, taken)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 neces mi verovati ali nema bioskopa u novom sadu. tj ima jedan mali, bedni al ne idu ljudi tamo "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Odgledao The Hurt Locker - svidja mi se ovaj film. Arapi i njihovo okruzenje su odradjeni zaista vrhunski (znam, ziveo sam medju njima), Ameri takodje, no to sasvim nije poenta ovog filma, kao ni to shto mnogi misle da je ovo josh jedan film koji pricha o tome kako su opaki Ameri postali josh opakiji u Iraku. Poenta ovog filma je » Click to show Spoiler - click again to hide... «onaj momenat kada lik dodje kuci i gleda u supermarketu na police sa milion jebenih cornflake-sa. Ko razume, shvatice. Svaka, jebena, chast! neces mi verovati ali nema bioskopa u novom sadu. tj ima jedan mali, bedni al ne idu ljudi tamo Daj bre organizuj se i idi do Begea da odgledash, unishtitjesh sebi dozivljaj tom cam-sklepanom verzijom! :( Ili makar sachekaj DVD/BR verziju da izadje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 neces mi verovati ali nema bioskopa u novom sadu. tj ima jedan mali, bedni al ne idu ljudi tamo da znam za to, tuga... ali prave vam neki cineplex zar ne? kad sam ja skoknuo do bg-a mozes i ti ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 neces mi verovati ali nema bioskopa u novom sadu. tj ima jedan mali, bedni al ne idu ljudi tamo sedi u kola i pravac najblizhi grad - vi ste beshe blizu stare pazove? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 pa ajd zovte kad bute isli :P "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts