Crno-Sunce Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 gledao sam wolverina, i svo vreme sam bio u tripu "ma daj ovo je kao justice league crtani, vrh, tona superheroja na jednom mestu" da bi se to pretvorilo "ali... ali... ali... to... nije... deadpool... ali ali ali ali... FUUUUUUUUUU...." If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 nisam gledao ali zelim da pogledam :) The hurt locker HD trailer deluje dobro http://www.youtube.com/watch?v=ZxwftpV4qS4 o jebote josh kul amerikanaca koji u sjebnim irackim situacijama postaju josh vise kul... kakvo proseravanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Film je sasvim dobar, inace. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 ^ slozio bih se.. Valkyrie Zaista me iznenadilo da je ovoliko precizno istorijski radjen bez ikakve mistifikacije i dodavanja gluposti sto se cesto desava u ovakvim filmovima..sve je bukvalno prepisano iz udzbenika, tacno onako kako se i desilo..tom kruz mozda i nije idealan nemac ali fino odradjuje posao..sveukupno za mene pozitivno iznenadjenje..ocekivao sam bedu i neko proseravanje a nisam video nista od toga, naprotiv. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
mija Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 poslednje sam gledao "Superhero movie", naterao sebe da odgledam cistu kopiju spidermana 1 :) First I was afraid I was petrified, thought I couldn't get a frag without you by my side... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 12 Rounds na pola sam odustao, jer je film losha kopija Die Hard 3 - superkrimos (bez armije, nizak budzet) sheta pandura koji mu je ubio ribu po gradu, dok se on sprema da orobi shtampariju novca Link to comment Share on other sites More sharing options...
trap_lord Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Skinuo, pogledao 1.5h i ugasio, nisam mogao dalje, smorio je jako! Sve shto valja u filmu su ubacili u trailer. Ne preporuchujem! jes,u drugoj polovini filma ima malo smora ali sve u svemu kul film Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 gledao sam wolverina, i svo vreme sam bio u tripu "ma daj ovo je kao justice league crtani, vrh, tona superheroja na jednom mestu" da bi se to pretvorilo "ali... ali... ali... to... nije... deadpool... ali ali ali ali... FUUUUUUUUUU...." thou hast been warneth Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Film prati grupu povezanih mladih ljudi iz Baltimora dok plivaju kroz razne veze, od onih plitkih, pa do dubokih, mutnih voda bracnog zivota. Pokusavajući da procitaju znake suprotnog pola, svako od njih se nada da ce biti izuzetak u pravilu "bez izuzetka". kul je nekako film :) a i glumacka postava je sjajna, zenska i ne toliko, al ok.. skarlet ih vadi. na pocetku mi je bio dosta bolji, sve dok se nije pojavila dru barimor, onda je bio rad » Click to show Spoiler - click again to hide... « elem, 7.5/10 od mene \o/ 7.5? si ti lood.. tipicno sranje, skoro gore od svakog tinejdzerskog ostvarenja te vrste.. a i ti glumci su shabani glume u svakom sranju.. ali nista nije dobro u filmu..nema ni normalan zaplet ni rasplet ni neku poentu..smor.. odgledao sam ga do kraja samo jer sam hteo da vidim bar nesto dobro da se desi.. 1/10 zbog nem pojma cega, truda da se skupi glumacka postava.. FAIL! We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mija Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 12 Rounds na pola sam odustao, jer je film losha kopija Die Hard 3 - superkrimos (bez armije, nizak budzet) sheta pandura koji mu je ubio ribu po gradu, dok se on sprema da orobi shtampariju novca film sam i ja nedavno gledao, slazem se sa tobom, niskobudzetni :D First I was afraid I was petrified, thought I couldn't get a frag without you by my side... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Angels & Demons - 7/10 dobar film. kada se uporedi sa DaVincijem - mnogo dobar film!! :) ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 True Romance pojavio se hd rip pre neki dan, morao sam da skinem i ponovo gledam po ko zna koji put :) jedan od mojih omiljenih filmova ekstra postava Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 moram da pohvalim i Kolosej bioskope u Uscu, cini mi se da je zvuk jos bolji nego u Steru u Delti, a sve ostalo je isto, na nivou - znaci, do jaja. ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 Skinuo, pogledao 1.5h i ugasio, nisam mogao dalje, smorio je jako! Sve shto valja u filmu su ubacili u trailer. Ne preporuchujem! Pokushaj da pogledash film josh jednom, meni se bash iznenadjujutje svideo. Valkyrie Zaista me iznenadilo da je ovoliko precizno istorijski radjen bez ikakve mistifikacije i dodavanja gluposti sto se cesto desava u ovakvim filmovima..sve je bukvalno prepisano iz udzbenika, tacno onako kako se i desilo..tom kruz mozda i nije idealan nemac ali fino odradjuje posao..sveukupno za mene pozitivno iznenadjenje..ocekivao sam bedu i neko proseravanje a nisam video nista od toga, naprotiv. Kako mene kochi Tom Kruz da odgledam film, a svi kazu da je dobar. :( True Romance pojavio se hd rip pre neki dan, morao sam da skinem i ponovo gledam po ko zna koji put :) jedan od mojih omiljenih filmova ekstra postava Hvala za info o HD ripu. Sve shto se dluje ide na hold atm. Film je... ma nema rechi... ne vredi... fenomenalan... postava... juuuu, to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarovsk1 Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 Prison Break The Final Break,film,objasnili sve sto je trebalo :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 ^ upravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 odgledah Valkyrie bas dobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Odgledah i ja Angels&Demons.. Dobar film, drzi paznju.... Nisam citao knjigu, tako da ne mogu da uporedim... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Prison Break The Final Break,film, ali koji naslov filma hahahahah • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 star wars :D 1977 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Good Morning England Veliko osvezenje, odlican film..tema su radio-pirati odnosno neki carevi sto su sredinom 60ih pustali muziku sa broda jer je na kopnu BBC imao jedini pravo da pusta..naravno pustali su rok:)) Engleski humor, onako basbas prijatan..Obavezno pogledajte.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Odgledao Beogradskog Fantoma najzad, i fin je film. Ne znam zasto svi seru po filmu, pa brte valjda je vaznija sama prica i docaravanje tog vremena nego tramvaj ffs ili neki glupi detalji. To je kao da prcas Adriana Limu, i super do jaja je sve, uska, cvrste grudi ali vidis da ima dlakav rcma i kao TT smor, losa je... Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 i meni se svideo. ocekivao sam blago receno "djubre" ali su i mene prijatno iznenadili. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Samo da podrzim Good Morning England, odlican film. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Odgledah i ja Angels&Demons.. Dobar film, drzi paznju.... Nisam citao knjigu, tako da ne mogu da uporedim... +1 moram da pohvalim i Kolosej bioskope u Uscu, cini mi se da je zvuk jos bolji nego u Steru u Delti, a sve ostalo je isto, na nivou - znaci, do jaja. Jedina mala zamerka je ne osvetljavanje stepenica kad pochne film. Npr. Zakasnio sam 20 sekundi (nije josh ni bio naslov filma) i toliko je mrak bio da nisam znao gde udaram :) Naravno nikog nije bilo chak ni sa baterijskom lampom da me eskortuje, ali to bi bile bash 90te :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts