gruja Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 daj Colle neki drugi link za ceo video,onaj mi se nesto jako tripuje :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 e kad smo vec kod cigana,moram da podelim ovo sa vama :) dodjem do dunav osiguranja,tamo u ustanickoj da odem po zapisnik od saobracajne nezgode. i startuje me cigan neki,kao u brate,bas si sjebao kola sa strane. i krene u neku spiku... kaze,bas steta,imam i ja istog takvog kompakta. ja reko,nije kompakt,ovo je serija 1,on kao,pa da,ja ga od miloste zovem kompakt :) pa mi prica o motorima,kaze on ima 1.8 (iako taj ne postoji) i naravno krece ono glavno. " nego brate,jel imas ti 2,3 hilajde dinara,znas stao mi je auto gore,eno pokazacu ti,nemam goriva. ja reko nemam stvarno,sad sam dao za zapisnik. on kao auu brate,a jel imas bar nesto,znas ja sam sa novog bg-a imam samostalnu radnju,a u kolima imam par HILJADA evra od pazara! LOL. ja ga tu iskuliram skroz i reko idem brate,onda krenuo da me smara da mu pozajmim mob samo tog dana,pa ce da mi vrati,neke munje i fore :)) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 cudan dan,cudno vece,bilo svega i svacega... idem da spavam,sutra jos jedan ispit,pa teretana,pa blejkanje,pa ucenje,pa umiranje... :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 insomnija bolest najmilija :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 temperatura,bolest najmilija! Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 13h spavanja!!! \o/ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Za 8h kolokvijum... -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 ah curses , pocinje za 2h ispit zomg oh well barem cu posle da se posteno odvalim od spavanja \o/ Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 probudio sam se sa bolom u grlu i to me samo to boli znaci ni ne kashljem ni nista cudan neki virus vlada ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 jutro! odoh na fax :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Lepo vreme danas, sunce sija, toplo je, prazan grad jer je slava, biće ovo ok. Samo moram da se pripremim za odlazak na dve slave danas, sutra na dve takođe, na treću ne mogu da postignem ipak. Srećna slava svima koji slave! dodjem do dunav osiguranja,tamo u ustanickoj da odem po zapisnik od saobracajne nezgode. i startuje me cigan neki,kao u brate,bas si sjebao kola sa strane. i krene u neku spiku... kaze,bas steta,imam i ja istog takvog kompakta. ja reko,nije kompakt,ovo je serija 1,on kao,pa da,ja ga od miloste zovem kompakt :) pa mi prica o motorima,kaze on ima 1.8 (iako taj ne postoji) i naravno krece ono glavno. " nego brate,jel imas ti 2,3 hilajde dinara,znas stao mi je auto gore,eno pokazacu ti,nemam goriva. ja reko nemam stvarno,sad sam dao za zapisnik. on kao auu brate,a jel imas bar nesto,znas ja sam sa novog bg-a imam samostalnu radnju,a u kolima imam par HILJADA evra od pazara! LOL. ja ga tu iskuliram skroz i reko idem brate,onda krenuo da me smara da mu pozajmim mob samo tog dana,pa ce da mi vrati,neke munje i fore :)) Sve su bolji i bolji i imaju sve bolje i bolje ideje. Ja ih odma' oteram sa odsechnim "ne" pa prestanu da smaraju, a kad se neko nadje sa mnom uvek se iznenadi shto ih tako oteram "agresivno", ali to je upravo zbog ovakvih likova koji posle smaraju. A inače sinoć me četvoro njih saletelo (u odvojenim slučajevima ali razmaku od 5 minuta) na potezu Resavska/Beograđanka/Kneza Miloša, da li imam 15, 30, 50 dinara. I to naravno sve izgledaju skroz ok, ništa kao neki klošari. Strašno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Dan je prelep! Ruzna zimo, odlazi! Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Kako je lepo kad čovek izađe na terasu i ne mora da udiše onu smrdljivu zimu. Odma dobije +100 na raspoloženje \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 ko ce bolestan sad u zemun po klirit ; ( brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 (edited) GUD MORNING VIJENTAM!!! Naspavao se desetak sati, ustao u ok vreme, dochekalo me sunce napolju, cale mi se ponudio da mi skuva kafu i napravi kajganu, rokam ziku... znachi pitam se da li sam se stvarno probudio, skoro nisam imao ovako do jaja jutro :))) edit: TO VUDI, TO!!! :))) Edited January 20, 2009 by CABKE У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Inače, juče je bio "najdepresivniiji dan ikad", kažu učenjaci. http://www.blic.rs/svet.php?id=74932 Meni je istina bio ko i svaki drugi, verovatno treba da se zapitam o svom životu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 SRECNA MI SLAVA \O/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 (ustaje i krsti se) :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 danas sam resio da ne radim nista, skuv'o sam kafu, nadrk'o radiohead i skacem po kancelariji ddzzdzdzdzd то Прмпооооооооооооооооооооо!!!! срећан свети Јован свима који славе! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Kupih danas novi Plan Plus (sada mu je oznaka 10). Sada bas gledam, nije nista OMG bolji ali jeste bolji. Ima lepsi interface, kao i vise objekata i ulica pokrivenih. Nije neki mast have, ali posto kosta tipa 350 din upgrade stvarno je glupo ne updejtovati se. (Vrse isporuku na kucnu adresu za ovakve lenje ko ja ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 e cuo sam negde na ruru da je izasao apdejt za plan plus, samo 350 dengera Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Kako je lepo kad čovek izađe na terasu i ne mora da udiše onu smrdljivu zimu. Odma dobije +100 na raspoloženje \o/ imas terasu ? burzuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Lepo je vreme danas, šteta što Yahoo Widget najavljuje kišu idućih par dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 ajde sad,'de je moja nagrada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Srecna mi slava! Umesto da idem kuci i ozderavam se, ja ostajem ovde zbog fuxa. Tezak je zivot! ;\ Trebao sam da ustanem u 11, da se malo sredim i odem na fax, al' poshto sam ustao pre 10 minuta, odlazak malo odlazem... SUNCEEEEEEEEEEEEEE... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts