Doca Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 I ja sam se navukao na dotu kao majmun,a nekad sam je mrzeo najviše na svetu. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 jaoj, dobio sam i ja vizu! sledeći vikend divljanje po evropi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 umorio sam se jao brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Ja sam radio do kasno sinoć, ustao jutros za posao, baš jedva čekam večeras da spavam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Petak je fak jea :D Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 uff.. izgleda da sam konacno savladao temperaturu \o/ malo mogu da se izvucem iz kreveta i sednem za masinu, da opikam dotu/dve i da nesto uradim korisno :) dobra stvar kad lezis i nemas pristup masini je sto uvek dodje dosta finih ideja, koje posle ne treba zaboraviti a treba realizovati :P inace, bio jutros u bolnici, izvadili mi krv, al rezultati tek za 2 nedelje... neke uberanalize, hormoni il sta vec, pa kao mora da se ceka tako dugo. u nedelju poslednja injekcija, a posle idem na pilulice dokurca bash... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 JAO AJDE DA DIVLJAMO ZAJEDNO ^(oo)^ jaoj matori ajmo Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 nema sexa 3 nedelje, fiju ocekujte hejterska proseravanja od strane mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Opet kengur na tv-u, opet na foxu :S There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 nema sexa 3 nedelje, fiju ocekujte hejterska proseravanja od strane mene A inace imas stalno pa ti 3 nedelje kao fiju?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 A inache nema hejterska proseravanja? .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 ^(oo)^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Stigla gitara! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 (edited) kolko je lep dan \o/ btw MC kruko objashnjava iz dana u dan :)) Edited February 20, 2009 by leisure Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Probushio sam uvo \o/ :D i nateklo mi je opasno... :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Omg, jedva cekam da vidim sutra :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Poceo da razmislja o svacemu,ovo nije dobro nikako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 provalio da mi se pored zgrade otvorio fast food sa grckim specijalitetima...a giros sabija zivot...kao u grckoj ne ona govna sto se prodaju skoro svuda... posedujem srecu -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Rur Homo Hour cancelled :( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 provalio da mi se pored zgrade otvorio fast food sa grckim specijalitetima...a giros sabija zivot...kao u grckoj ne ona govna sto se prodaju skoro svuda... posedujem srecu Zapravo ja sam najbolje girose mahom jeo...van Grchke. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 ^ja jeo mozda cak i bolji u bugarskoj... -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Nemojte sada da preko girosa pokazujete drugima kako ste bili van zemlje ! Burzhuji ! Olol, in the other news, bio u pozorishtu neshto bez veze, neki studenti nastupali. Godo na usijanom limenom krovu se zove predstava. Nije losha, kao komedija, al nisam se mnogo smejao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Ja sam u Karlovim Varima u Ceskoj jeo mnogo dobar giros, posle toga sam se vratio i uzeo jos jedan :P Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 @prota skuplje me izadje da odem do bga kupim majicu i odema na has nego 10 dana sa drustvom u bugarskoj :D -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 A radno vreme nikako da mi se zavrshi :( smorio sam se :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts