Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

uff.. izgleda da sam konacno savladao temperaturu \o/

malo mogu da se izvucem iz kreveta i sednem za masinu, da opikam dotu/dve i da nesto uradim korisno :)

dobra stvar kad lezis i nemas pristup masini je sto uvek dodje dosta finih ideja, koje posle ne treba zaboraviti a treba realizovati :P

inace, bio jutros u bolnici, izvadili mi krv, al rezultati tek za 2 nedelje... neke uberanalize, hormoni il sta vec, pa kao mora da se ceka tako dugo.

u nedelju poslednja injekcija, a posle idem na pilulice [:D]

dokurca bash...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

provalio da mi se pored zgrade otvorio fast food sa grckim specijalitetima...a giros sabija zivot...kao u grckoj ne ona govna sto se prodaju skoro svuda... posedujem srecu

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

provalio da mi se pored zgrade otvorio fast food sa grckim specijalitetima...a giros sabija zivot...kao u grckoj ne ona govna sto se prodaju skoro svuda... posedujem srecu

Zapravo ja sam najbolje girose mahom jeo...van Grchke.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

^ja jeo mozda cak i bolji u bugarskoj...

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Nemojte sada da preko girosa pokazujete drugima kako ste bili van zemlje !

Burzhuji !

Olol, in the other news, bio u pozorishtu neshto bez veze, neki studenti nastupali. Godo na usijanom limenom krovu se zove predstava. Nije losha, kao komedija, al nisam se mnogo smejao.

@prota

skuplje me izadje da odem do bga kupim majicu i odema na has nego 10 dana sa drustvom u bugarskoj :D

▲

▲ ▲

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...