dzontra.volta Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 zaboravih da vam ispricam anegdoticu...otisao danas na sljaci do klonje da deschamps, vadim kobas, kad na njemu mala okrugla nalepnica QUALITY CONTROL OK Kako ovo moze da se desi? Carski ffs Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Gde mogu da nabavim 3D naochare? Ili mozda neko ima da mi udeli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Uleteo sam Yugom u prodavnicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Gde mogu da nabavim 3D naochare? Ili mozda neko ima da mi udeli? Ne, ali znam gde ima "Quality Control: OK" nalepnica. :) Uleteo sam Yugom u prodavnicu. Sta ces tamo? facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 odigrao konachno drugi fuzb uzastopno a da se nisam pvredio :D samokontrola ftw, dodushe zamalo mi nisu slomili potkolenicu, a drugaru je posle duela samnom iskocilo koleno :| al smo ih skenjali 12:5 hohoho Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Uleteo sam Yugom u prodavnicu. more please Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Yugo je u stvari njegov penis od milošte, jer ide samo na gurku, a prodavnica je vagina, kao candy shop, kapirate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Ne bre, bukvalno sam usao Yugom u prodavnicu :D Sada moram stetu da platim :D Koja je kao mnogo Yugica :D Oh stize siromastvo u moj dom ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Pa kako artiche, zaboga ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 hahahahahha Morash to da preprichash u detalje i neku sliku da okachish. Ovako ti ne verujemo! :))))) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 pa jednu sam jebao druga mi ga pusila !!!!!!!!!!!!1111111111111111111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 kako smara vishe ovo vreme muka mi ga je .. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Oh stize siromastvo u moj dom ! A-ha, bio si buržuj do sad! Ban! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 (edited) artiche,ajde objasni nama koje zanima,sta se zapravo desilo? :) pretpostavljam da si proklizao po ovom snegu... Edited February 17, 2009 by Mitch Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Brate razbio sam se od 3 piva WTH sta se samnom deshava 0o :D Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 idem da spavam :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 iznenadio sam sebe kolicinom vremena za koje sam ucio :P nastavljam sa psihologijom :O -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Ladno google ne radi atm Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 oh noes -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 artiche,ajde objasni nama koje zanima,sta se zapravo desilo? :) pretpostavljam da si proklizao po ovom snegu... Evo ovako... Parkirao kola nizbrdo, digao rucnu, ubacio u drugu...otisao do kuce po kljuceve kada se vratio kola su malko u prodavnici i slomila su jedan stub koji drzi prodavnicu :) E sada, mene matori moze da ubedjuje koliko hoce da sam ga ostavio u leru bez rucne ali ja znam da nije tako vec da je jebeni Yugo neispravan i da je menjac sjeban al ajd...Nije bio sneg niti led, jednostavno su kola sama krenula nizbrdo i sva sreca nisu uzela neki veliki zalet i nisu napravila neku ogromnu stetu :) On topic : Ustao u 7 da ucim malo istoriju, sada mi dolazi drug na kafu i pljuge pa posle odo' da kupim vrata za prodavnicu i farbu za stub :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Dobro jutro... Kakav maler sa yugom :( Ovaj kruko je najvredniji od sve dece, prvi dolazi na posao, radi za drzavne praznike...ma bre da ga zenis odma...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 a sto si ga ostavio u drugoj? zar se na nizbrdici ne ostavlja u rikvercu... bedak bash, moja keva je imala slichnu situaciju ispred kuce na brdu pored grada, sreca sto je auto udario u neku ruzu a nije se sprcao u kanal 50 m dalje (a nije bio jugo, nego je vozila zena :P) e da dobro jutro :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Evo ovako... Parkirao kola nizbrdo, digao rucnu, ubacio u drugu...otisao do kuce po kljuceve kada se vratio kola su malko u prodavnici i slomila su jedan stub koji drzi prodavnicu :) E sada, mene matori moze da ubedjuje koliko hoce da sam ga ostavio u leru bez rucne ali ja znam da nije tako vec da je jebeni Yugo neispravan i da je menjac sjeban al ajd...Nije bio sneg niti led, jednostavno su kola sama krenula nizbrdo i sva sreca nisu uzela neki veliki zalet i nisu napravila neku ogromnu stetu :) On topic : Ustao u 7 da ucim malo istoriju, sada mi dolazi drug na kafu i pljuge pa posle odo' da kupim vrata za prodavnicu i farbu za stub :) a pffff ja kontao da si uleteo kao onaj pandur u taxi filmu. nisi zanimljiv :( Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Deste ljudi. Koji raspad od ovog vremena, i onda posle ivan voli zimu! Još sam se sinoć vraćao iz grada kad je počeo da pada sneg pa sam imao "head start" u odnosu na sve druge jutros, pa malo očistih auto i tako to, međutim i danas je bio prekriven snegom skroz. Smrzli su mi se prsti dok sam ga očistio, evo i dalje me malo boluckaju, katastrofa. I još sinoć kad sam se vraćao, apsolutno sve ulice su bile prekrivene relativno debelim snegom, uključujući i Nemanjinu i Slaviju. Nešto tako u životu nisam video, da sam imao fotoaparat pa da fotkam. I već sam tad bio na fazon, ovi ovo do ujutru neće sigurno očistiti, i naravno nisu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Kako me samo mrzi da idem na fax... Majko mila A morao bih :| Samo da mi se auto ne sjebe do tamo i nazad :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts