jasamnepismen Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 IRON FUCKING MAIDEN!!! |m/ E sad samo da oteram narkomane sa gajbe poshto ustajem u 8 ujutru da idem na ispit! ;\ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 koji VRH od koncertaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa \o/ \o/ \o\ /o/ \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 dobro jutro, kakvo je ovo izlezavanje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 dobro jutro radni narode Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Jutro narode! Stan mi je i dalje pun narkomana, leze na sve strane, ja neam pojma kako se zovem, spavao sam ~3h a treba da idem na ispit! Fak jea! ;\ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 ^^ Pa svi kažu da ne postoji, barem prvih godinu-dve :) Deste ljudi. Jeo sam neku proju sto je baba pravila, strava neka stvar. Sad lagano po stavkama za pos'o ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Ah pa ja nemam zivot i bez dece, kapiram sad kad stigne da cu bar imati s kim da caskam. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Dobro jutro... @f4ats0 kapiram da ce prvo sto mali bude reko biti :"Tata, kazi 8" :))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 znaci bilo dojaja na mejdanu... jbg... inace ustao, i eto, pijem kafe :) navikavam se na ranija ustajanja, juce u 2, danas u 9, sutra u 6 \m/ shock tactics ftw Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 jos danas malo rada i verovatno sutra ali to bi onda bilo to bar 2 nedelje ;) svaki dan bleja / teretana / trcanje / pivo u kraju / mrnjao brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Ah pa ja nemam zivot i bez dece, kapiram sad kad stigne da cu bar imati s kim da caskam. Pa kad bi vreme potroseno na RuRu potrosio negdi drugde, itekako bi imao zivot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 preziveo sam najdosadnije predavanje u zivotu ... barem sam dobio inspiraciju da odspavam malo posle istog :D Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Vidi ove omladince sto misle da su popili svu pamet sveta. Na svim velikim sportskim dogadjajima se volontira, a pre svega u svetu. Jedino ovde ljudi nisu navikli da volontiraju posto su dobijali 50 godina pare a da nista nisu morali da rade, sto je sasvim suprotno volontiranju. Tako da iz te perspektive ima logike sto nam je omladina raspala. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 3/3 ispita za sada! \o/ Polagao jutros engleski, valjda cu izvuci 10, serem se u sitne greshke! Metalci grada Chachka su mi i dalje gajbi... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Pa kad bi vreme potroseno na RuRu potrosio negdi drugde, itekako bi imao zivot. koja si ti banana Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 koja si ti banana http://www.youtube.com/watch?v=PWSXGkCP_uE...feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Pa kad bi vreme potroseno na RuRu potrosio negdi drugde, itekako bi imao zivot. Vidi ga bosanska lala al zavuce :) Jebiga, u mojim godinama ti ces biti jos gori :( U mrezastoj potkosulji, sa nauljenom kosom, i brkovima oblikovanim vazelinom :( You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 jel zna neko kolika je provizija kad dizem pare na bankomatu erste banke sa meridian karticom? npr. nadam se da ste me skontali. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Smor. Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 jel zna neko kolika je provizija kad dizem pare na bankomatu erste banke sa meridian karticom? npr. nadam se da ste me skontali. veca nego kad dizes na bankomatu meridian banke :D:D:D znam npr kad je drug dizao evre u crnoj gori tudji bankomat je bio da ima fixnu proviziju dizo 50 e ili 200 e mislim da su mu uzimali 10 e :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 jel zna neko kolika je provizija kad dizem pare na bankomatu erste banke sa meridian karticom? npr. nadam se da ste me skontali. razlikuje se od banke do banke i od kartice do kartice, al u principu nije neka osetna. meni konkretno uzima između 20 i 100 dinara, nikad se nisam udubljivao da vidim kako se to određuje. čak i u inostranstvu ne košta nešto puno, poslednji put mi je uzeo 80 centi na 20 evra. ne znam odakle kaliju ovih 10e, nije toliko sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Vidi ove omladince sto misle da su popili svu pamet sveta. Na svim velikim sportskim dogadjajima se volontira, a pre svega u svetu. Jedino ovde ljudi nisu navikli da volontiraju posto su dobijali 50 godina pare a da nista nisu morali da rade, sto je sasvim suprotno volontiranju. Tako da iz te perspektive ima logike sto nam je omladina raspala. Brate Bole, Novi Beograd je izgrađen volontiranjem. S tim što si tad znao šta radiš tj imao si opipljive rezultate (a i morao si jer su te terali da ideš), a ovde će neki multimilijarderi da skupljaju kajmak na zaradi sa olimpijade, a ti ćeš da drkaš kurac kući za džabe jer para nemaš da izvedeš tu ribu što si je upoznao volontirajući. Drugo je vreme i drugi svet, u vreme najgoreg kapitalizma, a naročito u popljačkanoj državi koja nikako da izađe iz tranzicije, nema rada za džabe. Što ne daju toj deci tipa 100 evra za to vreme što su radili za univerzijadu, nekom klincu će to da znači da sufinansira recimo letovanje ili da ima da pije mesec dana, a organizator koji ne zna šta će s parama i koji će da namakne milione na reklamama to apsolutno neće ni osetiti. Ali neće to da urade, jer su govna. I još te ubeđuju da je to kul, pa jebem mu život. I ja ne znam što ovo uopšte objašnjavam, a još gore što ti tako nešto uopšte podržavaš, jer to odgovara samo tim buržujima menadžerima koji krešu troškove na najnižoj radnoj snazi (što nisi) i klincima koji su rešili da to leto jebu po svaku cenu (što nisi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 taj fazon, ne bi radio ni da mi plate :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 mozda ce cigosi da se prijave da volontiraju ako omoguce da imaju jedan obrok u meku! Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts