killYg0r Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 Trebalo je da iskuliramo onu koka kolu tjebrekse :\ :/ izgleda :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 Kakvo bre povecanje? o.O . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 penisa! pa ADSL-a :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 Pa prochitah na topicu da je od Nove godine, a kol'ko se razumem josh nije Nova godina! :) Ajde i SBB onda! :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 meni tek sad radi kao da imam 2mb (1750 dl) :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 a jeste u fontani bili? ja prolazio al vas ne videh You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 Bilo smo na spratu, mogao si da okreneš nekog :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 ma video nas je al ga boleo kurac da se javi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 ma ionako sam bolesan, nije mi palo na um da ste gore You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 powerpoint pitanje » Click to show Spoiler - click again to hide... «kako u pp2007 da podesim, da onog trenutka kad kliknem na video u odredjenom slajdu,i pustim ga, zvuk koji ide u pozadini kroz celu prezentaciju pauzira, i nastavi u sledecem slajdu ili kad stane video zavrsavam ovo ujutru da raskrstim sa ksolom za ovu godinu i tako :/ -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 mozak mi radi na iq idiota tek toliko da funkcionishem, koliko dugo nisam spavao :((( У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 jbt,kakvog ja izgubljenog ortaka imam... ortakinja mi kukala na faxu pre 2-3 dana kako joj se igra sims,ne zna gde da nadje,dza bu...i okomi se na mene naravno "nadji mi,nadji mi".A dobra je devojka,i ja reko ajde...i pitam ja ovog druga da li ima,on kaze ima,sve do jaja.Dogovorimo se mi da se nadjemo danas ujutru u 8,pre naseg faxa,da on meni to da.Ova mi juce ceo dan vristi kako jedva ceka da igra,sinoc na fb-u me smarala kao ne moze da doceka.I sad zove ovaj drug i kaze "e,evo nasao sam cd,pise SIM CITY 3000 jel to to"? jbt,koji mi bedak sad :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 auuuuu.... kakvo veceeeee..... auuuu.... dopisujem se sinoc sa nekom barely legal ribom iz kg-a i ona krene da me kao zeza "jao pa dodji blablabla" u tom trenutku mi ulece cimer u gajbu i ja mu odma "ajde spremaj se idemo" "gde?!" "u kragujevac" "zasto?" "zasto da ne" bili tamo do pola 6, krenuli nazad, cimer mi zaspi na sec za volanom i malo sjebasmo kola... bog cuva budale pa nama nista nije bilo, stigoh u bg pre 15 minuta, i evo sad kuckam sa posla... ovo ce biti krasan dan :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 prco si kuravu ? I što sam ja sanjao forumaše sinoć :O nešto se gubite u nekom kampu, svi rade neke vežba a peja se najviše ističe, kao najbolje zna, dok Laki bleji na nekom brdu i sve ih nadzire. Pored njega su neki šatori sa kompovima poređani za 5na5 i na svima je upaljen ćanter, sedne Laki da igra de_nuke al na mom konfigu i ne može da se snađe pa sam morao da mu dajem instrukcije. lol wut Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 brate kori idi u kurac . . . evo raduckam neke stanove, razmisljam kako bih rado zaspao i probudio se tretjeg. . . brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 jbt,kakvog ja izgubljenog ortaka imam... ortakinja mi kukala na faxu pre 2-3 dana kako joj se igra sims,ne zna gde da nadje,dza bu...i okomi se na mene naravno "nadji mi,nadji mi".A dobra je devojka,i ja reko ajde...i pitam ja ovog druga da li ima,on kaze ima,sve do jaja.Dogovorimo se mi da se nadjemo danas ujutru u 8,pre naseg faxa,da on meni to da.Ova mi juce ceo dan vristi kako jedva ceka da igra,sinoc na fb-u me smarala kao ne moze da doceka.I sad zove ovaj drug i kaze "e,evo nasao sam cd,pise SIM CITY 3000 jel to to"? jbt,koji mi bedak sad :( E lesko , lesko ;) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 I što sam ja sanjao forumaše sinoć :O nešto se gubite u nekom kampu, svi rade neke vežba a peja se najviše ističe, kao najbolje zna, dok Laki bleji na nekom brdu i sve ih nadzire. Pored njega su neki šatori sa kompovima poređani za 5na5 i na svima je upaljen ćanter, sedne Laki da igra de_nuke al na mom konfigu i ne može da se snađe pa sam morao da mu dajem instrukcije. lol wut Ahahaha, da, to je ta moja rola ;)) A i znao sam da je peja moj pulen! Vidish kako se istiche! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 ololo fiksna telefonija skuplja 33% Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 ololo nisam koristio fiksni dve godine sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 džokeru, jesi prco? leško, grow a pair! i tako... stanje na forumu redovno :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Koji je nublar ovaj Leško, ne zna koga treba da pita kad mu trebaju igre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Uh istegoh ledja na treningu, jedva hodam sad ; ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 opet sam zapatio aliene :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 :( doso neki majstor da popravi bojler , i kucka nesto u ovom kupatilu evo vec sat vremena a meni se sere omg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 e ja sam bio jednom papuca zbog tog simsa u nadi da cu osvojiti zenski pol and it workd ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts