Doca Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Što ne ideš u bioskop ili pozorište? Pa nije shtreber da ide subotom u pozoriste omg!1 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 E PA ONDA NEK SEDI KUĆI! A ja odo u život, aj ćao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Idem i ja u zivot!! CS can'wait! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 A ja odo u život, aj ćao. SAMO REJV MATORI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Majkemi, koja je poenta slava u vreme posta? To je potpuno kontradiktorno. Sto pedeset posnih jela od kojih se oždereš a kao "postiš". Kao da guraš ženi penis u sve rupe osim pičke i kažeš, eto suzdržavali smo se od seksa. valjda je ova slava bila posna jer je pala na petak? inache bio sam na 3 slave i sve su bile mrsne, i jedna posna kao zato sto je na petak ko ce ga znati... nego da krenemo Alaj mi je veceras po volji veceras po volji. Igraj mala na colove Dacu konja i volove. Igraj mala na colove Dacu konja i volove. Ja je pito i ona mi dala Da poljubim njena usta mala. Ja je pito i ona mi dala Da poljubim njena usta mala. Igraj mala ne stidi se Pomrcina nevidi se. Igraj mala ne stidi se Pomrcina nevidi se. CAMO PEJB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Što ne ideš u bioskop ili pozorište? ovaj vudu je sve bolji \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Razbija vudsic :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 igrao pes ceo dan...ne znam,ok je valjda...ali i dalje mi je pes6 neprejebiv definitivno... a na onom become a legend,igram u west hamu,koji igra sa 1 spicem...a sam bukvalno ne mogu nista da uradim...i ona kamera mutava me nervira... otkud znam,valjda treba da se naviknem malo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 I dalje nisam ustao iz stolice, ali jos malo ustajem idem na neki 18 rodjendan, to volim sve dzabe! There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 blok na kraju.. :/ For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Samo pazi da neko iz ekipe ne kaze "kerovi",iz zajebancije,ako naidje murija :) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Sta fali, ja kad nemam opcije, uvek postoji diskont pica+klupica :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Krenula zima, nema vise trbusnjaka :P sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 ali ali, bg nije metropola bez metroa!!!1 ;) da zhivish u beogradu znao bi koliko mu je neophodan metro :) de si rure, sto godina.. zakasnila sam s kupovinom karte za expo, pa ne znam gde cu veceras. :/ heh, meni ortakinja nudila kartu al' me mrzelo da idem Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 bas lepo vece...uzivancija prava... sutra ujutru radim,tako da idem sad na kunt... gn Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 dosho sa slave, bilo finoooo kod bata aleta... sad bi mog'o malo do grada. ;) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 \o\ /o/ \o/ Bio sam na lan partiju od 2 popodne do malo pre. Nas 6 botova se skupilo i celi jebeni dan smo pikali cs. \o/ ahahhaha kako je dobro bilo! Ne pamtim kad sam se poslednji put zezao ovako sa drushtvom! \o/ Da prelistam internetE i zabod krevet! :))))) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 alaj mi je veceras po volji :P NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Neki smor, bleja, vratio se od drugara iz kikinde gde sam najstrashnije se odmorio i izblejao 2 dana. smor jebeni sad. blashdwaashgambumbuljbre! ajd' laku noc svima! We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 znam da ako taknem krevet da cu zaspat istog trenutka :( ali to naprosto ne zhelim da uradim :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 3 can ne spavanja. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 nisam izaso iz sobe 10 dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Skoro usto, taman patch za WOTLK skinut, da malo igram, pa da se spremam za svadbu kod burazera, ajao !! \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Deste bre! Juce sam konacno nasao daljinski od linije i uspeo da namestim da me budi muzika. I pogodite sta? Jutros me je probudila muzika, ha! Sad cu nesto lepo jesti, pa na ucenje, DA ZAVRSIM FAX I OBEZBEDIM SEBI BOLJU BUDUCNOST OD VAS GOVNARA SA PRIVATNIH HAHAHOHO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 morning. prva smena :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts