sinister Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 To je onaj shuffle valjda, Melbourne shuffle ako se dobro secam. Edit: zaboravio sam da napisem da je taj ples meni jako veliko govno, hvala. Edit 2: Mislim da sam video malog sinistera danas u busu (2-ka, oko 11:45h), al nisam siguran da je to on, ako procita neka se javi lol taj sam. znaci kad sam znao da si rurovac :) Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 jeste se odmeravali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 ko ima veci biceps ?!?:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Ja jesam malo mator, ali onaj Nikitin spoiler zlata vredi...:))) Daj broj:)))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Zaboravio si da kazes "e, ali nisam mu se javio zbog <razlog>" , al' neka mozda to tek dolazi. Pa napisao da nisam bio siguran da je to on, to je razlog naravno, a i imao je slusalice u usima, bas kao i ja, sto je dodatno komplikovalo situaciju :) taj sam. znaci kad sam znao da si rurovac :) Kako si znao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 nazad na ucenje :| boli te k, ja nikako da pređem na to, ceo dan odlažem :s Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 danas mi je neka zena raspizdila PROPISNO PARKIRAN auto, zato shto nezna da se parkira u 3m shirine omfg...ujutru, samo shto sam izashao iz gajbe a ni kafu nisam popio, imam shta da vidim. platila je shtetu btw koja i nije toliko velika, ali sam se mnogo iznervirao, jer sam jako zurio i propala mi je neka akcija zbog svega toga(tu sam chekao da dodje, jer je rekla nekoj ribi u nekom lokalu pored da je zove kada dodje vlasnik, pa sam chekao lika da proceni shtetu...) I wish I knew chant for summon dire wulfgar spell Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 tako mi se spava a tako ne bih priveo kraju ovaj dan It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 razmahao sam se po ovim novim igrama jbmti cod5 i sniperiste u staljingradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 a ja jos 4 gb :((((( -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Kako si znao? bio si mi poznat odnekud Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 danas mi je neka zena raspizdila PROPISNO PARKIRAN auto, zato shto nezna da se parkira u 3m shirine omfg...ujutru, samo shto sam izashao iz gajbe a ni kafu nisam popio, imam shta da vidim. platila je shtetu btw koja i nije toliko velika, ali sam se mnogo iznervirao, jer sam jako zurio i propala mi je neka akcija zbog svega toga(tu sam chekao da dodje, jer je rekla nekoj ribi u nekom lokalu pored da je zove kada dodje vlasnik, pa sam chekao lika da proceni shtetu...) I wish I knew chant for summon dire wulfgar spell Cuti i budi srecan, desava se da te odvali i pobegne, a nikog nema da zapise broj :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 e da ! danas kad sam bio na regrutaciji pola likova nosi air max :D i jos jedna situacija vredna pomena bi bilo da lik se prakticno dere u krugu od 50 ljudi kako jebe neke ribe kurci palci i dolazi zena sto tamo zavodi testove i proziva ko je pao i prvo ime cije cita je taj lik ima pravde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Kod nas je bila samo jedna dileja koja je pravila moše random ljudima. I neki koji se bukvalno ponašao kao da je pre toga živeo u ormaru. Ostali su bili normalni, a i nekolicinu sam znao od ranije pa mi je bilo skroz opušteno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Zar svaka grupa na regrutaciji mora da ima nekog random debila :))) Jebote svako ko je bio je prijavio nekog degenerika, ukljuchujuci i mene, lozhio se da ide na kosovo da ratuje, nema pola zuba ni mozga, i na kraju ga odbili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 kod mene se jedan debil ispishao u epruvetu, stavio je u usta kako bi se zakopchao lepo sa dve ruke, da ne prospe, i posle nam isprichao o tome Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Haha posle ko zna koliko meseci sredio CS i krenuo malo da ubijam gamad po netu ;) oh i remembered the no-lifers life for a second :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Smor :( Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 GN DOGS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 5 nedelja i jos nisam dobio svoj tel sa servisa don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 sutra u 20 krecem sa cod5, ne mogu da docekam, deluje prejebeno :) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Četvrti dan za redom ustajem između 01:00h i 03:00h. :)) The life goes off! Ali zato slušam mnogo dobar mix i jebe mi se za sve. :D Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Sjebao sam spavanje totalno :( Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 ovaj vitja sve ranije i ranije ustaje! deste, kod mene sve po starom, ovaj put 4.5h sna... cini mi se da je neko sa rura skoro imao problem sa spavanjem, samo se ne mogu setiti ko.. kako li je resio da mi je znati .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Dobro jutro !!! Jedini slobodan dan kada mogu da spavam posle 8 i javi mi ortak da iam kolokvijum u 10 FFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK oh well mogli su i da mi jave oko 9:30 xD Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts