Jump to content

primo

The X
  • Posts

    1,222
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

primo last won the day on September 3 2014

primo had the most liked content!

Reputation

33 Neutral

About primo

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

8,204 profile views
  1. Auu to ce biti gore od behind enemy lines u bosni americki "dokumentarac"
  2. Jogi np evo ja ti verujem da ces reci da je auto lupan*** ***samo ako kupac stoji na 10cm od lupanog mesta i direktno gleda u njega postavljajuci pitanja "da li je auto lupan ovde" i pokazujucu prstom na lupano mesto
  3. To je bolje internet kartice. Jel mozes to na rajfovoj kreditnoj da ukljucis?
  4. "gledas gde kupujes" - dodjes do sajta koji izgleda legit, proverio si da salju robu da nema prevare al ne primaju paypal... Verujem da ima dosta ovakvih sajtova gde si siguran da vlasnik nije prevarant, ali prosto ne znas kakav security ima za placanje ako nije nesto standardno tipa paypal. Sto ne bi otpisao bilo kakvu mogucnost prevare sa internet karticom?
  5. Mislis da danas sve online prodavnice imaju security na nivou amazona ? Prosle godine ortak uzeo neku ski opremu na nekom australijskom sajtu cini mi se. Posle par meseci hakovali sajt, pokrali kartice i skinuli mu 1500$. Rajfajzen ga je jebo mesecima dok mu nisu vratili te pare. Ovu zajebanciju kompletno izbegnes sa internet karticom.
  6. Glasam za intezu. SoGe nema internet karticu koliko znam..(mozda mozes 2 kartice nekakve da otvoris na dva racuna pa da tako imas "internet" karticu?)
  7. Tuga za tu memoriju... 28k.. Ja sam platio Corsair 2x8GB LPX CL15 3000Mhz kod madjara proslu zimu malo manje od 170e..
  8. Pogledaj na GamersNexus kanalu testove rajzena sa razlicitim memorijama. Koliko se secam dobio bi znacajno na performansama sa 3000 do 3200mhz memorijom... al obavezno pogledaj sa kojim tacno memorijama i plocom je on testirao...
  9. RAM je jako bitan za ryzen tako da nemoj da uzimas dok ne proveris to
  10. Uzeo Gunnar na massdropu i razoracarao se... Naocare blokiraju 'plavo svetlo' sto automatski znaci manji kontrast, a da bi to nadoknadili stavili su +0.25 ili +0.5 dioptriju. Od tog plusa prvih dan, dva mi je bilo muka, imao glavobolje itd.. Kad izuzmemo tu glavobolju i privikavanje na dioptriju, zbog manjeg kontrasta mnogo mi je napornije bilo da citam tekst. IMO te naocare su totalni fail
  11. Posto je windows forms aplikacija u c#u predlazem sledecu arhitekturu: -na serveru podignute virtualne masine sa c# aplikacijom -teamviewer -jedan ili vise admina Kad korisnik zeli da koristi aplikaciju, poziva admina telefonom i trazi pristup. Preko teamviewera se povezuje na virtuelnu masinu i koristi c# aplikaciju. Placanje se vrsi kupovinom dialup sati kod euneta. Nema na cemu.
  12. ne treba ti g-sync onda definitivno
×
×
  • Create New...