Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/17/2016 in all areas

  1. Toliko sam popizdeo u poslednjih par dana na FB RIpove za dejvida bouvija i ostale poznate (pouzdano znam da 80 posto fb frendova ne zna ko je bouvi) i na razna kacenja lijepih misli i slicnih bljuvotina da sam odlucio da skoro sve fb frendove otram u 3 lepe i ugasim profil Onda skapiram da koristim zenin profil, koji bedak
    8 points
  2. Seven aka SE7EN (1995) Nikad ga nisam lepo odlgedao, već fazon par scena što sam pre 10 godina uhvatio na TV-u, i mogu samo da potvrdim da je ovo jedan od najboljih filmova ikada. Ako niste gledali, a trenutno razmišljate šta ćete od ovih novih sranja da gledate, nemojte - umesto toga pogledajte ovaj classic.
    5 points
  3. Kupujem patike Reebok Nano Crossfit
    3 points
  4. ma ne kenjaj bre i kupi patike za trčanje. podsećaš me na one klince što misle da će bolje da igraju igrice ako imaju podlogu od 4 soma, miša od 10 i sluške od 15.
    2 points
  5. Fejnord gg3+ Liverpul gg3+ Stouk gg3+ Milan gg3+ Ovo mi je prvi tiket ove godine pa rekoh da ga podelim. Edit : Deluje da sam pare bacio
    2 points
  6. Moscow City Looked Like A Fairytale During Orthodox Christmas http://www.fancycrime.com/moscow-city-looked-like-a-fairytale-during-orthodox-christmas/
    2 points
  7. Htedoh bas da napišem da ti niko ko drži do sebe neće preporučiti laptop za 250e ali dobro je što imamo nekog ko nema taj problem.
    1 point
  8. U to ime, "Se7en [1995] Remastered 1080p BluRay AAC x264-ETRG" kao odlična kopija za tu veličinu.
    1 point
  9. Jebemu sve, taj Seven je prejaka filmchina !
    1 point
  10. Pre neko kolo kad su igrali protiv Lestera, skrši ga Vardi, ovaj krene da se valja ali odmah ustane i krene da se unosi Vardiju kao mnogo je jak. Ok. Posle izvesnog vremena, skrši ga Huth i ovaj isto, taman počne da se valja, al valjda shvati da je besan i kao ustane i krene ka Huthu. Huth stoji i gleda ga isto kao kada bi ogromna planina gledala čoveka i Kosta se samo okrene i ode. Ne znam zašto sam to rekao, verovatno jer ne volim Kostu sisicu preispoljnu.
    1 point
  11. The Last Witch Hunter shift+delete, siguran sam da ima ljudi koji nemaju preča posla i da će odgledati ali ako nemate nešto jako dosadno da radite na drugom ekranu, nemojte
    1 point
  12. nisu bas ista kategorija
    1 point
  13. Star Wars Characters Reimagined As Winnie The Pooh And Friends (By James Hance)
    1 point
  14. And many more: http://www.boredpanda.com/funny-sarcastic-illustrations-comics-anton-gudim-russia/
    1 point
  15. Sup dawgs, samo da se javim da sam ziv, nisam jos postao alkoholicar ovde ali blizu sam
    1 point
  16. ne slazem se sa mohrom ruje su ruje u bilo kojoj igrici, uvek su losi koliko je to moguce
    1 point
  17. 1 point
  18. evo opravio sam klipic na mom YT kanalu o SC-u, da malo shirim vajb po internetima..... hope ya dig this one.. :D
    1 point
  19. Ma nemoj :D Ovo vam je za nauk, igor sam provalio a verujem da je i bole kad je radio. Nikad ne od jednog brasna, vec uvek 2-3 vrste. Dole u pekari imam 2 Kaca, 1 Fidelinku, 1 Popovic i 1 Temerin i 2 Danubiusa. Neka idu za burek, neka za pecivo. Neka idu i u burek i u pecivo. Znaci, vise vrsti brasna = bolje testo. Eksperimentisati da se vidi koje sta radi. Recimo Kac od 10.5 stvrdne testo i pije vodu. Uzmes Popovic od 1.6 koje tera testo da brze sazri i imas testo koje ce ostati tvrdo i lako za obradu *subjektivno i zavisi sta pravis, lisnato testo treba da je tvrdje i da sporije radi* i dobijes testo koje posle brzinske pripreme mozes odmah da nastavis sa obradom da ne cekas da krene. Strpas to u pleh pa u fermetacionu komoru i 1h kasnije imas naraslo testo spremno za pecenje. Njega vadis, trpas sledecu turu koju si spremio za tih 1h sto je ovo raslo. Dok ispeces prvu, stigla je druga i samo nastavis. Naravno imas pekare koji radi suprotno, oni naprave testo da bude sto sporije, ostave ga da raste samo i odu da spavaju pa kad se probude onda ga peku. True story :D Ko sto bole kaze, pekaci ti kucni su super ali: 1. Nikad necete da dobijete hleb iz gradske pekare. Zato sto je to industrijski hleb koji pravi masina, zames je desetine kilograma, virka ga virkalica, deli ga delilica, preko trake putuje u pec i pece se u tunelskim pecima koje su velicine vaseg dnevnog boravka. Kad smo rasturali jednu, izvlacili smo je iz zida 7m. Plus kolicina adidativa koja ide u isto se broji u kofama :D 2. Planirajte i budite svesni potreba. Pekaci su mali, hleb se pece dugo. Crni hleb se pece duze. Pisao sam za njega ranije, dal Corey ili Longley pravi sebi za has isti. 3. Fermentacija testa. Kad se testo zamesi, nek ostoji da naraste u posudi. Onda ga premesite jos jednom i onda krenite sa oblikovanjem. Stavite ga u pleh, poprskajte vodom i ostavite ga jos malo da naraste. Ima sad trenutak, kad je testo na pola puta izmedju pregarbanja i maksimalne rastresitosti. Ako vam pregarba ima da sljone i da bude nikakvo kad ga ispecete. Ako je taman, ima da naraste u peci i da ostane takvno da se gornja kora ne urusi ili da se ne stvori mehur u sredini tj. da se sredina ne urusi. Ako se trenutak pogodi, imacete hleb koji ce biti vazdusast i mekan. Nije problem ako se krene i ranije, nece biti toliko vazdusast ali necete ni rizikovati da vam sljone. Proba i praksa. Bole je pravio hleba, hranio narod, krao zanat dok sam ubijao Orkove. Terajte ga da pise jos :D
    1 point
  20. Keva kupila pre par godina, pravila svaki dan nešto novo dok se svi nismo pogojili ko krmad, najgotivnija stvar na svetu, leba, i to dobar leba, je najosnovnije što odatle izađe, mašina može i da zamesi i podigne testo bez pečenja pa da ga ti sam premesiš u šta oćeš. Može da pravi imba slatke hlebove sa suvim grožđem i takvim kurcima, sve gotovom, sve hands free ako se ispoštuju recepti i ako nije neki krš model. U nekom trenutku je keva samo rekla :yaoming: jer su joj našli netoleranciju na pšenicu i kvasac i na još sto sranja i prestala da koristi mašinu, sad mesi neka kisela testa bez kvasca od "protopšenice" do.not.want. Sve u svemu ko je lenj da mesi sam a nije lenj da strpa stvari u mašinu uveče, ujutru ima imba lebac kao da je sa Pekarom zoru za muda vatao. Disclaimer: Mašina ne pravi bolji hleb od Pekara i ko kupuje hleb od Pekara ne treba da razmišlja o tamo nekoj mašini I da, ko voli BPI prenaduvani beli kurac od hleba odo ovoga se neće hleba najest
    1 point
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+01:00
×
×
  • Create New...