Grotar2 Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 (edited) Posto je stara tema obrisana ajde da je otvorim ponovo Oficijalni sajt A evo ga i prvi gameplay video... BTW igra se radi u CryEngine 3 Edited March 10, 2012 by Grotar2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Izgleda ok. Mada vidi se da je i dalje work in progress tako da se nadam da ga nece baciti u neku betu uskoro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 burazer mi neshto reche pa reko da vidim da li tovari ili je istina... kako god da urade mw je igra koja ne moze da ne valja! Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Dobro izgleda, ja bih ovo igrao, mada ne znam koliko ovakva igra može da nađe svoju nišu (!) u današnje vreme brzih akcionih igara, jednostavno, ne znam da li mogu da prikupe dovoljan broj fanova da se priča isplati sazdanih od matorih gamera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Dobro izgleda, ja bih ovo igrao, mada ne znam koliko ovakva igra može da nađe svoju nišu (!) u današnje vreme brzih akcionih igara, jednostavno, ne znam da li mogu da prikupe dovoljan broj fanova da se priča isplati sazdanih od matorih gamera. Gde ne mogu, MechWarrior je vredna franšiza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 vi šel si! :) evo gledaj ovog kruleta, kao mek vorior ovo ono, i kad bude izašao biće "ja ne mogu, posao, žena, deca, kola, ludilo ne stižem jao jao" :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Znaci Kruko prodaja u najavi? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Meni se ovo isto jako svidja, meni je jedini problem sa tim non-stop online igrama to što moram da mnogo vremena posvetim isključivo tome. Tipa meni bi odgovaralo da mogu da odigram po tri-četiri puta nedeljno po sat-dva i to bi mi bilo do jaja za MechWarriora jer davno nije bilo takve igre. Ako pak levelovanje i ostalo bude zavisilo od količine vremena provedene u igri teško da ću moći duže da to ispoštujem. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Dobro izgleda, ja bih ovo igrao, mada ne znam koliko ovakva igra može da nađe svoju nišu (!) u današnje vreme brzih akcionih igara, jednostavno, ne znam da li mogu da prikupe dovoljan broj fanova da se priča isplati sazdanih od matorih gamera. Isto koliko i wot sto znaci mnogo , naravno ako naprave kako treba Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 I ja sam tog misljenja, da ce da bude kao WoT ali sa vise sitnica. Stoga ce neki opusteni gameplay bez preteranog investiranja vremena i novca biti moguc za matore prdonje :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 onda nam ostaje da se strpimo i sačekamo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 f2p mechwarrior :| kakav uzas, a bio bas dobar trejler tamo 2009. godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Po izjavama developera ( koje sam procitao kada su najavili f2p model prosle godine ) igra je bila prakicno mrtva. izgubila je finansije ( kao stari mw single player multiplayer itd ) , onda videvsi uspeh novih f2p igara tipa wot odlucili su da prilagode igru za taj model ( prilagoditi znaci 90% odstraniti sadrzaj koje je teze proizvesti , tipa singleplayer , a nije bitan toliko za sam trzisni uspeh igre i napraviti nove sisteme uobicajne za f2p igre. Razlozi su ocigledni. Mnogo manja ulaganja u sam razvoj igre , trziste je mnogo vece trenutno i siri se jako brzo i lako je naci investitore i sta ti ja znam. Tako da koliko ja vidim bilo je f2p ili nista. Naravno glavna stvar koja je izgubljena jeste singleplayer , al devove i investitore verovatno to mnogo ne interesuje posto najveci uspeh i zaradu mogu bas tako da postignu. Tako je trenutno stanje / sranje :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Cekaj, cekaj bre!!!! ... NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! Ja sam bio ubedjen da je ovo sasvim druga igra, nezavisna od MW singleplayer sto su bili najavili pre nekog vremena sa sve onim trailerom Sad sam se smorio ko serdina. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 koliko ja znam taj ceo projekat je prebacen na ovo sada sto rade ... cisto f2p online mada ako ovo bude jako uspesno uvek postoji sansa da zavrse i singleplayer ... mada verujem veoma mala Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Da ne otvaram novi topik, evo ovde za ljubitelje MW-a: MechWarrior Tactics Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted May 15, 2012 Author Report Share Posted May 15, 2012 (edited) BTW mozete sa strane da nadjete gameplay sa Atlasom, Katapultom i ostalim mechovima Edited May 15, 2012 by Grotar2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 bice kul jedina zamerka za sada je sto ne mogu da rusim kuce i drvece , mislim malo ubija uzivljavanje npr vozim altasa 100 tona krecem se a zemlja se trese i onda me zablokira breza :D Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 svega toga ne bi bilo da je igra normalnog tipa a ne ovo free online sranjce :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 igra nije trebala uopste da postoji tako da je ovo dizanje iz groba tu ne mogu mnogo da se zalim Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 bice kul jedina zamerka za sada je sto ne mogu da rusim kuce i drvece , mislim malo ubija uzivljavanje npr vozim altasa 100 tona krecem se a zemlja se trese i onda me zablokira breza :D hahahahahhahaha nerealno... xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 Scout Mech - Jenner When you see a pack of Jenners comming, you dont run ... you die Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 Nisam mogao da iskuliram i uplatio sam 30$, apgrejdovaću na na elite status da bih uzeo founders atlasa. Grafika je odlična, radi odlično na mojoj mašini (i7 950 i 12gb rama i gtx 570) a sama igra je zarazna na mrtvo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 (edited) na tvojoj masini koju ima 1% potencijalnih igraca :) Edited August 11, 2012 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 na tvojoj masini koju ima 1% potencijalnih igraca :) Da, na žalost... No ipak pruža barem neku referencu, bolje nego ništa. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts