Jump to content

Mali oglasi

Pravila postovanja u Malim oglasima

Šta sve treba da sadrži dobar oglas (predlog za uspešnu prodaju - ukoliko ne želite, ne morate da navodite sve iz spiska):

- Fotografije robe (iz više uglova, ukoliko ima smisla)

- Link do specifikacija i opisa modela

- Link do reviewa modela

- Starost robe

- Eventulane nedostatke

- Cenu (i da li je fiksna)

- Da li je roba pod garancijom i koliko ona traje

- Kompletne kontakt podatke (ime, broj telefona, email adresu)

Zabranjeno je:

- Reaktiviranje sopstvenog topica/oglasa spamom, kopiranjem oglasa ili bump-ovanjem. Ponovno postovanje oglašivača u okviru topica dozvoljeno je samo ukoliko se drugi korisnik obratio pitanjem.

- Isti oglas se moze ponovo okačiti posle 14 dana (dve nedelje) ili se može bump-ovati već postavljeni topic.

- Kačenje oglasa o prodavanju piratskih kopija filmova, muzike, igara i slično, kao i oglašavanje drugih nedozvoljenih predmeta.

- Miniranje oglasa oglašivača od strane drugog lica sa nuđenjem nerealno niske otkupne cene ili komentarima kako je nešto previše skupo ili jeftino ili na drugi način urušavanje oglasa i/ili imidža oglašivača BEZ dokaza.

Svaki od navedenih prekršaja biće sankcionisan u skladu sa pravilnikom foruma.

Dozvoljeno je:

- Drugi korisnik foruma SME da skrene pažnju na to da se neki predmet nudi po nerealno visokoj ceni samo ukoliko uz takav post može da pruži i dokaz za tu tvrdnju (link do cene uređaja na sajtu neke prodavnice, fotografija cene iz maloprodaje, link do drugog oglasa sa tom robom).

- Drugi korisnik SME da skrene pažnju da se kao predmet prodaje/nudi roba sa jasnim oštećenjem, sumnjivim poreklom što prodavac nije napisao ili da se prodaje roba koja ne odgovara opisu koju je prodavac napisao, takođe uz nuđenje konkretnih dokaza.

7,068 topics in this forum

• 1 reply
    • 778 views
  1. Hackers Blackbook

• 16 replies
    • 1.3k views
    • 10 replies
    • 1.5k views
    • 21 replies
    • 1.5k views
  2. Nokia 7210

• 19 replies
    • 2.8k views
    • 0 replies
    • 611 views
  3. Siemens st55

• 5 replies
    • 1.1k views
  4. OCZ PC3200EL Platinum

• 1 reply
    • 602 views
    • 14 replies
    • 1.6k views
    • 1 reply
    • 1.1k views
  5. Nokia N-Gage

• 12 replies
    • 3.5k views
  6. Sony Erricson T 610/630...

• 0 replies
    • 845 views
  7. kupujem sledece igre...

• 0 replies
    • 863 views
  8. xelibri 4

• 0 replies
    • 924 views
  9. Creative Zen Touch

• 0 replies
    • 693 views
  10. Shortcut do Malih oglasa

• 0 replies
    • 769 views
  11. divx

• 6 replies
    • 1.4k views
    • 3 replies
    • 1.4k views
  12. Kupujem

• 4 replies
    • 1.2k views

• Topics

• Ne mozes porediti nas i Amerikance, tamo se svakakvog nakota nakupilo ali im bar zakon nije retardiran kao nas pa imas pravo da se branis kada ti upadnu na posed a ne kao kod nas. Inace, cale predao oruzje pre 4-5 godina, stigao mu porez da plati za isti.
    • pa naravno da je tacno, evo imas najnizi oblik iq postojanja, amerikance, koji misle da im je bog dao oruzje i da je to nacin za zive u miru 😄
    • Realno, ja bih to davno uveo da se pitam. Koji ce mog djoku vatreno oruzje obicnom narodu?! Samo izaziva djavola i cheka da ovakvim i slicnim ludacima (kao onaj mali iz Ribnikara i iz Dubone) pukne film i napravi pokolj.  
    • Ako nekog zanima malo štiva za čitanje u pauzama trebljenja default random mape osam meseci, izašla je Hota 1.7.2, ima nova kampanja i neke "CORE" izmene za koje još nisam siguran šta da mislim o njima. Ključne su one da su se osmelili da probaju da isprave posledice četvrt veka starog "brainfart"-a developera originalne igre koji je rezultirao postojanjem gomile beskorisnih skilova. Da, sada su Learning, Eagle Eye, First Aid, Arti, Bali u neku ruku relevantne, posebno u kontekstu određenih templeta i modova koji se najviše igraju u HotA lobiju (npr Duel template, i svi ostali single-hero, gde je i Scouting odavno pre-jebeno-bitan skil). Ja sam baš zato neke od prvih partija Duela odigrao sa Kinkeriom, Learning spec, dve sam izgubio nekim glupim početničkim greškama u žurbi i borbi sa brutalnim "chess timerom", jednu pobedio i stekao snažan utisak da su bonusi ostvareni pomoću novog Learninga bili jako bitan faktor te pobede.  Razumem da im je srce na pravom mestu, ali takođe sada ulazimo u teritorije gde ja više ne mogu da kažem ono što sam prvi put kad sam ovde "prodavao" HotA, a to je da je to min 75-80% BILO verno originlanoj igri, samo sa neophodnim "variety", "balance", "Quality of Life" doradama.  Sad je, u najboljem slučaju, 55-60% verno orginalu. Koga zanima, ispod je link za chagelog, deo koji je bitan je Gameplay sekcija. I da, počeo sam malo da pikam online, odlično je :D EDIT - prosečna partija JC ili Duela mi traje negde oko sat i nešto, podržani su simultani potezi do mesca, nedelje i dana do kog se igrači dogovore itd... https://heroes.thelazy.net/index.php/Horn_of_the_Abyss_(Changelog)
    • Odličan je AV što uvek nalazi nove načine da bude na televiziji i da ga citiraju :)) „Ja sam bio prisutan. U mom kabinetu su dan posle toga tražili da im damo Kostu K. Tačno dan posle, rekli su: ‘Pošto vi ne možete da ga kaznite jer je mlađi maloletnik, a ne možete ni da ga čuvate, jer to dete treba d aima takav i takav život, prepustite ga nama… Ja sma to odbio, odbio sma razgovor na tu tmeu, jer znam kakva bi to bila nepravda prema roditlejima ubijene dece. Direktno je predstavnik jedne strane službe tražio od nas“, rekao je Vučić. „Šta je bio smisao ovog glupiranja za Novu godinu? Ti ljudi koji su stradali u Novom Sadu, stradali su u podne, a ne u ponoć“, rekao je Aleksandar Vučić za televiziju Pink. Upitao je da li su protestom u ponoć „želeli da ogade veselje ljudima koji na to imaju pravo“. „Prošlo je 40 dana i porodice imaju pravo na normalan na normalan život, a vi ne date drugim ljudima da žive“, kazao je Vučić.
  • Create New...